Ek 2008 puntensysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel Beheerder Orthopedietechniek

De Hoogstraat Orthopedietechniek zoekt per direct een Functioneel Beheerder Orthopedietechniek Utrecht, voor 24-32 uur per week De pluspunten Werken in een moderne, goed geoutilleerde omgeving Een functie met veel verantwoordelijkheid, maar ook veel vrijheid en zelfstandigheid De schakel zijn tussen gebruikers, administratie en management Wat ga je doen? Gebruiksbeheer: Verleent ondersteuning bij het gebruik van de informatiesystemen Handelt incidenten en klachten af (1e lijn), waar nodig met ondersteuning door de leveranciers van de systemen en/of de afdeling I&A van De Hoogstraat Revalidatie Rapporten opstellen en past gebruikersbeheer toe Verwerkt (ad hoc) verzoeken m.b.t. management-en stuurinformatie Wijzigingenbeheer: Inventariseert de informatiebehoeften van

Bekijk vacature »

Arjan

arjan

10/04/2008 10:07:00
Quote Anchor link
hallo,

ik ben op zoek naar een script waarmee ik de wedstrijden van het ek kan gaan invoeren. na het invoeren daarvan moet dit getoont worden in een pagina "wedstrijden", daarnaast moet ik nadat de wedstrijd gespeeld is de uitslag kunnen gaan invoeren.

daarnaast wil ik dat iedereen een stand invult voor elke wedstrijd, als ze het goed hebben krijgen ze een aantal punten.

dit moet dan gesorteerd worden in een rankinglist die automatisch geupdate moet worden na het invullen van de stand

heeft iemand zo'n script?

of een andere manier om dit voor elkaar te krijgen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/02/2020 11:45:12
 
Jacco Engel

Jacco Engel

10/04/2008 10:16:00
Quote Anchor link
ja ik weet een andere manier

het heet geld en als je lief naar iemand kijkt en hem/haar er een beetje van geeft dan wil hij/zij dat best maken denk ik
 
Leon Kunst

Leon Kunst

10/04/2008 10:30:00
Quote Anchor link
Hmm met wat basiskennis is dit wel te realiseren denk ik hoor!
 
Jacco Engel

Jacco Engel

10/04/2008 10:36:00
Quote Anchor link
Dat msit blijkbaar anders maak je niet zon topic
 
Robert Deiman

Robert Deiman

10/04/2008 11:29:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/7/556/

Kijk daar eens in, daar moet je voldoende uit kunnen halen.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.