Elke keer 1 erbij

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Raymen

Raymen

13/11/2006 16:25:00
Quote Anchor link
Hey, ik zit met een probleem,
ik wil dat als ik toevoeg in de database dat bij 'test' elke keer 1 erbij komt maar dat je ook 1 eraf kan halen. Hoe doe ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:36:34
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2006 16:28:00
Quote Anchor link
UPDATE ..... SET veld = veld + 1 WHERE .......
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 16:33:00
Quote Anchor link
Heb je het soms over een id (met auto_increment) waarvan het nummer moet worden gewijzigd? Zo ja, vergeet dan dat je deze vraag ooit hebt gesteld en blijf met je vingers van de auto_increment af. Dit heeft geen enkele betekenis voor wie of wat dan ook, het is uitsluitend om een uniek record te herkennen en niet meer dan dat.
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 16:39:00
Quote Anchor link
@frank: Nee het heeft geen auto increment
@SanThe: Ik kijk ff of hij het doet

En ik heb nog een vraag, wat is er hier aan fout?
Ik krijg deze fout:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\xampp\htdocs\php-fusion\addproject.php on line 22
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$sql = "SELECT projects FROM projects WHERE author = {$userdata['user_name']}";
$result = mysql_query($sql);
if(mysql_num_rows($result) < 4)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 16:41:00
Quote Anchor link
Fout in query, geen foutafhandeling...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
$sql
= "SELECT projects FROM projects WHERE author = '".$userdata['user_name']."'";
$result = mysql_query($sql);

if(!$result)
{

    trigger_error(mysql_error());
}

else
{
    if(mysql_num_rows($result) < 4)
    {
    }
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2006 16:43:00
Quote Anchor link
Foutafhandeling vergeten. Is de query wel gelukt?

$vars buiten quotes houden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "SELECT projects FROM projects WHERE author = '" . $userdata['user_name'] . "'";
?>

Edit: Foutje hersteld.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 16:51:00
Quote Anchor link
@iedereen, me 2e probleem is opgelost, me 1e nog niet :(
SanThe schreef op 13.11.2006 16:28:
UPDATE ..... SET veld = veld + 1 WHERE .......

en hoe doe ik dat met insert?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = "INSERT INTO projects (projects)  VALUES(project + 1)";
?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2006 16:54:00
Quote Anchor link
Als je INSERT dan voeg je een nieuw record toe. Dus je zet de waarde bij VALUES.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "INSERT INTO projects (projects)  VALUES(1)";
?>
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 17:09:00
Quote Anchor link
ok, ik heb dit nu maar ik krijg deze error:
Unknown column 'projects' in 'field list'
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$query = "UPDATE fusion_users SET projects = + 1 WHERE $username='$username'";
echo $query;
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 18:38:00
Quote Anchor link
Geen idee hoe jouw datamodel er uitziet, maar de kolom projects ontbreekt in elk geval. Wellicht een tikfout?
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 18:45:00
Quote Anchor link
(export van me fusion_users tabel)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.......
`projects` tinyint(10) NOT NULL default '0',
.......

Ik zie geen typfoutje :S
 
Dion

Dion

13/11/2006 18:52:00
Quote Anchor link
moet die = wel??
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$query
= "UPDATE fusion_users SET projects ?=> = <=? + 1 WHERE $username='$username'";
echo $query;

moet ie niet zo??
$query = "UPDATE fusion_users SET projects + 1 WHERE $username='$username'";
echo $query;
?>
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 18:54:00
Quote Anchor link
ik heb het al, het was een andere query (dom van mij, srry) xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 18:58:00
Quote Anchor link
Het is dan altijd nog:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$sql
= "
    UPDATE fusion_users
    SET projects = projects + 1
    WHERE username = '"
.$username."'
    "
;
?>
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 19:16:00
Quote Anchor link
hij doet het maar het probleem nou is... hij doet niet elke keer +1 als hij het update :(
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Elke keer dat je deze query uitvoert zal de huidige waarde van projects met 1 opgehoogd worden. Wat is je probleem, 'hij doet niet elke keer +1 als hij het update' is wel erg onduidelijk omschreven...
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 19:20:00
Quote Anchor link
nou hij word niet als ik deze query uitvoer opgehoogd met 1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 19:24:00
Quote Anchor link
Laat je script eens zien waarin je deze query gebruikt. Hoe kom je aan $username, bestaat die variabele wel? Heeft de variabele wel de juiste waarde?
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 19:25:00
Quote Anchor link
Waar controleer jij hoeveel records er zijn bijgewerkt? Dat je de query uitvoert, wil niet zeggen dat er iets wordt bijgewerkt, zie de WHERE.

Met mysql_affected_rows() kun je opvragen hoeveel records er zijn bijgewerkt. Uiteraard controleer je of de query uberhaubt wel is uitgevoerd.
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 19:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php

error_reporting (E_ALL);

    require_once "maincore.php";
    require_once "subheader.php";
    require_once "side_left.php";

    include LOCALE.LOCALESET."project.php";    
    opentable($locale['400']);
    
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        $date = date("d-m-Y H:i");
        $username = $userdata['user_name'];
        $sql = "INSERT INTO projects (id, name, description, author, date, progress, game, xgame, type)
                               VALUES('', '"
. mysql_real_escape_string($_POST['name']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['description']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['author']) . "', '" . mysql_real_escape_string($date) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['progress']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['game']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['xgame']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['type']) . "')";
        mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        

        $query = "UPDATE fusion_users SET projects = ++ WHERE user_name ='".$username."'";
        mysql_query($query) or die (mysql_error());
        
        echo "Uw Project is toegevoegd";    
    }
else
    {
        $sql = "SELECT projects FROM fusion_users WHERE user_name = '".$userdata['user_name']."'";
        $result = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        if(mysql_num_rows($result) < 4)
        {

        
        ?>

    <table border="0"><form method="post" action="addproject.php" enctype="multipart/form-data">
    <tr><td width="40%">Project Naam:</td><td><input type="text" size="20" class='textbox' maxlength="20" name="name">(Max 20 chars)</td></tr>
    <tr><td width="40%">Project Beschrijving:</td><td><textarea name="description" class='textbox' style='width:100%;' rows="8" cols="31"></textarea></td></tr><tr><td width="40%">Game:</td><td>
    <select name="game" class='textbox'<option value="cod">CoD</option><option value="coduo">CoD:UO</option><option value="cod2">CoD2</option><option value="web">Web(site/page)</option><option value="other">Other</option></select>
    <select name="xgame" class='textbox'><option value=""></option><option value="sp">SP</option><option value="mp">MP</option><option value="spmp">SP+MP</option></select>
    </td></tr><tr><td width="40"%>Type:</td><td>
    <select name="type" class='textbox'><option value="map">Map</option><option value="mod">Mod</option><option value="html">HTML</option><option value="php">PHP</option><option value="other">Other</option></select>
    <input type="hidden" name="author" value="<?php echo $userdata['user_name']; ?>"><input type="hidden" name="progress" value="<?php echo "0"; ?>"></td></tr>
    <tr><td width="40%"></td><td><input class='textbox' type="Submit" name="Submit" value="Voeg toe">
    </table></form>
        <?
    }else
    {
        echo "Je mag maximaal <b>3</b> projecten hebben, verwijder er één als u er nog één wilt toevoegen";
    }
    }

    closetable();

    require_once "side_right.php";
    require_once "footer.php";
?>

hij heeft de goede waarde want projects werd 1, maar als ik die query nog een keer uitvoer blijft hij 1 :S
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 19:39:00
Quote Anchor link
Zolang jij niet controleert hoeveel records er daadwerkelijk zijn bijgewerkt, kun je nooit zeker zijn dat jij de juiste query hebt uitgevoerd. De functie mysql_affected_rows() is de enige die duidelijkheid kan verschaffen, ga daar dan ook eens iets mee doen.

Offtopic: $date = date("d-m-Y H:i"); levert geen datum op, alleen maar bugs! Een datum sla je op in een DATE of DATETIME in het formaat yyyy-mm-dd hh:mm:ss. Een ander formaat is fout.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.