Elke keer 1 erbij

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Raymen

Raymen

13/11/2006 16:25:00
Quote Anchor link
Hey, ik zit met een probleem,
ik wil dat als ik toevoeg in de database dat bij 'test' elke keer 1 erbij komt maar dat je ook 1 eraf kan halen. Hoe doe ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:18:52
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2006 16:28:00
Quote Anchor link
UPDATE ..... SET veld = veld + 1 WHERE .......
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 16:33:00
Quote Anchor link
Heb je het soms over een id (met auto_increment) waarvan het nummer moet worden gewijzigd? Zo ja, vergeet dan dat je deze vraag ooit hebt gesteld en blijf met je vingers van de auto_increment af. Dit heeft geen enkele betekenis voor wie of wat dan ook, het is uitsluitend om een uniek record te herkennen en niet meer dan dat.
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 16:39:00
Quote Anchor link
@frank: Nee het heeft geen auto increment
@SanThe: Ik kijk ff of hij het doet

En ik heb nog een vraag, wat is er hier aan fout?
Ik krijg deze fout:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\xampp\htdocs\php-fusion\addproject.php on line 22
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$sql = "SELECT projects FROM projects WHERE author = {$userdata['user_name']}";
$result = mysql_query($sql);
if(mysql_num_rows($result) < 4)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 16:41:00
Quote Anchor link
Fout in query, geen foutafhandeling...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
$sql
= "SELECT projects FROM projects WHERE author = '".$userdata['user_name']."'";
$result = mysql_query($sql);

if(!$result)
{

    trigger_error(mysql_error());
}

else
{
    if(mysql_num_rows($result) < 4)
    {
    }
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2006 16:43:00
Quote Anchor link
Foutafhandeling vergeten. Is de query wel gelukt?

$vars buiten quotes houden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "SELECT projects FROM projects WHERE author = '" . $userdata['user_name'] . "'";
?>

Edit: Foutje hersteld.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 16:51:00
Quote Anchor link
@iedereen, me 2e probleem is opgelost, me 1e nog niet :(
SanThe schreef op 13.11.2006 16:28:
UPDATE ..... SET veld = veld + 1 WHERE .......

en hoe doe ik dat met insert?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = "INSERT INTO projects (projects)  VALUES(project + 1)";
?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2006 16:54:00
Quote Anchor link
Als je INSERT dan voeg je een nieuw record toe. Dus je zet de waarde bij VALUES.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "INSERT INTO projects (projects)  VALUES(1)";
?>
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 17:09:00
Quote Anchor link
ok, ik heb dit nu maar ik krijg deze error:
Unknown column 'projects' in 'field list'
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$query = "UPDATE fusion_users SET projects = + 1 WHERE $username='$username'";
echo $query;
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 18:38:00
Quote Anchor link
Geen idee hoe jouw datamodel er uitziet, maar de kolom projects ontbreekt in elk geval. Wellicht een tikfout?
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 18:45:00
Quote Anchor link
(export van me fusion_users tabel)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.......
`projects` tinyint(10) NOT NULL default '0',
.......

Ik zie geen typfoutje :S
 
Dion

Dion

13/11/2006 18:52:00
Quote Anchor link
moet die = wel??
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$query
= "UPDATE fusion_users SET projects ?=> = <=? + 1 WHERE $username='$username'";
echo $query;

moet ie niet zo??
$query = "UPDATE fusion_users SET projects + 1 WHERE $username='$username'";
echo $query;
?>
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 18:54:00
Quote Anchor link
ik heb het al, het was een andere query (dom van mij, srry) xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 18:58:00
Quote Anchor link
Het is dan altijd nog:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$sql
= "
    UPDATE fusion_users
    SET projects = projects + 1
    WHERE username = '"
.$username."'
    "
;
?>
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 19:16:00
Quote Anchor link
hij doet het maar het probleem nou is... hij doet niet elke keer +1 als hij het update :(
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Elke keer dat je deze query uitvoert zal de huidige waarde van projects met 1 opgehoogd worden. Wat is je probleem, 'hij doet niet elke keer +1 als hij het update' is wel erg onduidelijk omschreven...
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 19:20:00
Quote Anchor link
nou hij word niet als ik deze query uitvoer opgehoogd met 1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 19:24:00
Quote Anchor link
Laat je script eens zien waarin je deze query gebruikt. Hoe kom je aan $username, bestaat die variabele wel? Heeft de variabele wel de juiste waarde?
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 19:25:00
Quote Anchor link
Waar controleer jij hoeveel records er zijn bijgewerkt? Dat je de query uitvoert, wil niet zeggen dat er iets wordt bijgewerkt, zie de WHERE.

Met mysql_affected_rows() kun je opvragen hoeveel records er zijn bijgewerkt. Uiteraard controleer je of de query uberhaubt wel is uitgevoerd.
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 19:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php

error_reporting (E_ALL);

    require_once "maincore.php";
    require_once "subheader.php";
    require_once "side_left.php";

    include LOCALE.LOCALESET."project.php";    
    opentable($locale['400']);
    
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        $date = date("d-m-Y H:i");
        $username = $userdata['user_name'];
        $sql = "INSERT INTO projects (id, name, description, author, date, progress, game, xgame, type)
                               VALUES('', '"
. mysql_real_escape_string($_POST['name']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['description']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['author']) . "', '" . mysql_real_escape_string($date) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['progress']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['game']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['xgame']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['type']) . "')";
        mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        

        $query = "UPDATE fusion_users SET projects = ++ WHERE user_name ='".$username."'";
        mysql_query($query) or die (mysql_error());
        
        echo "Uw Project is toegevoegd";    
    }
else
    {
        $sql = "SELECT projects FROM fusion_users WHERE user_name = '".$userdata['user_name']."'";
        $result = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        if(mysql_num_rows($result) < 4)
        {

        
        ?>

    <table border="0"><form method="post" action="addproject.php" enctype="multipart/form-data">
    <tr><td width="40%">Project Naam:</td><td><input type="text" size="20" class='textbox' maxlength="20" name="name">(Max 20 chars)</td></tr>
    <tr><td width="40%">Project Beschrijving:</td><td><textarea name="description" class='textbox' style='width:100%;' rows="8" cols="31"></textarea></td></tr><tr><td width="40%">Game:</td><td>
    <select name="game" class='textbox'<option value="cod">CoD</option><option value="coduo">CoD:UO</option><option value="cod2">CoD2</option><option value="web">Web(site/page)</option><option value="other">Other</option></select>
    <select name="xgame" class='textbox'><option value=""></option><option value="sp">SP</option><option value="mp">MP</option><option value="spmp">SP+MP</option></select>
    </td></tr><tr><td width="40"%>Type:</td><td>
    <select name="type" class='textbox'><option value="map">Map</option><option value="mod">Mod</option><option value="html">HTML</option><option value="php">PHP</option><option value="other">Other</option></select>
    <input type="hidden" name="author" value="<?php echo $userdata['user_name']; ?>"><input type="hidden" name="progress" value="<?php echo "0"; ?>"></td></tr>
    <tr><td width="40%"></td><td><input class='textbox' type="Submit" name="Submit" value="Voeg toe">
    </table></form>
        <?
    }else
    {
        echo "Je mag maximaal <b>3</b> projecten hebben, verwijder er één als u er nog één wilt toevoegen";
    }
    }

    closetable();

    require_once "side_right.php";
    require_once "footer.php";
?>

hij heeft de goede waarde want projects werd 1, maar als ik die query nog een keer uitvoer blijft hij 1 :S
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 19:39:00
Quote Anchor link
Zolang jij niet controleert hoeveel records er daadwerkelijk zijn bijgewerkt, kun je nooit zeker zijn dat jij de juiste query hebt uitgevoerd. De functie mysql_affected_rows() is de enige die duidelijkheid kan verschaffen, ga daar dan ook eens iets mee doen.

Offtopic: $date = date("d-m-Y H:i"); levert geen datum op, alleen maar bugs! Een datum sla je op in een DATE of DATETIME in het formaat yyyy-mm-dd hh:mm:ss. Een ander formaat is fout.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.