Elke keer 1 erbij

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Raymen

Raymen

13/11/2006 16:25:00
Quote Anchor link
Hey, ik zit met een probleem,
ik wil dat als ik toevoeg in de database dat bij 'test' elke keer 1 erbij komt maar dat je ook 1 eraf kan halen. Hoe doe ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:40:07
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2006 16:28:00
Quote Anchor link
UPDATE ..... SET veld = veld + 1 WHERE .......
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 16:33:00
Quote Anchor link
Heb je het soms over een id (met auto_increment) waarvan het nummer moet worden gewijzigd? Zo ja, vergeet dan dat je deze vraag ooit hebt gesteld en blijf met je vingers van de auto_increment af. Dit heeft geen enkele betekenis voor wie of wat dan ook, het is uitsluitend om een uniek record te herkennen en niet meer dan dat.
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 16:39:00
Quote Anchor link
@frank: Nee het heeft geen auto increment
@SanThe: Ik kijk ff of hij het doet

En ik heb nog een vraag, wat is er hier aan fout?
Ik krijg deze fout:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\xampp\htdocs\php-fusion\addproject.php on line 22
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$sql = "SELECT projects FROM projects WHERE author = {$userdata['user_name']}";
$result = mysql_query($sql);
if(mysql_num_rows($result) < 4)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 16:41:00
Quote Anchor link
Fout in query, geen foutafhandeling...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
$sql
= "SELECT projects FROM projects WHERE author = '".$userdata['user_name']."'";
$result = mysql_query($sql);

if(!$result)
{

    trigger_error(mysql_error());
}

else
{
    if(mysql_num_rows($result) < 4)
    {
    }
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2006 16:43:00
Quote Anchor link
Foutafhandeling vergeten. Is de query wel gelukt?

$vars buiten quotes houden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "SELECT projects FROM projects WHERE author = '" . $userdata['user_name'] . "'";
?>

Edit: Foutje hersteld.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 16:51:00
Quote Anchor link
@iedereen, me 2e probleem is opgelost, me 1e nog niet :(
SanThe schreef op 13.11.2006 16:28:
UPDATE ..... SET veld = veld + 1 WHERE .......

en hoe doe ik dat met insert?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = "INSERT INTO projects (projects)  VALUES(project + 1)";
?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2006 16:54:00
Quote Anchor link
Als je INSERT dan voeg je een nieuw record toe. Dus je zet de waarde bij VALUES.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "INSERT INTO projects (projects)  VALUES(1)";
?>
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 17:09:00
Quote Anchor link
ok, ik heb dit nu maar ik krijg deze error:
Unknown column 'projects' in 'field list'
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$query = "UPDATE fusion_users SET projects = + 1 WHERE $username='$username'";
echo $query;
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 18:38:00
Quote Anchor link
Geen idee hoe jouw datamodel er uitziet, maar de kolom projects ontbreekt in elk geval. Wellicht een tikfout?
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 18:45:00
Quote Anchor link
(export van me fusion_users tabel)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.......
`projects` tinyint(10) NOT NULL default '0',
.......

Ik zie geen typfoutje :S
 
Dion

Dion

13/11/2006 18:52:00
Quote Anchor link
moet die = wel??
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$query
= "UPDATE fusion_users SET projects ?=> = <=? + 1 WHERE $username='$username'";
echo $query;

moet ie niet zo??
$query = "UPDATE fusion_users SET projects + 1 WHERE $username='$username'";
echo $query;
?>
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 18:54:00
Quote Anchor link
ik heb het al, het was een andere query (dom van mij, srry) xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 18:58:00
Quote Anchor link
Het is dan altijd nog:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$sql
= "
    UPDATE fusion_users
    SET projects = projects + 1
    WHERE username = '"
.$username."'
    "
;
?>
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 19:16:00
Quote Anchor link
hij doet het maar het probleem nou is... hij doet niet elke keer +1 als hij het update :(
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Elke keer dat je deze query uitvoert zal de huidige waarde van projects met 1 opgehoogd worden. Wat is je probleem, 'hij doet niet elke keer +1 als hij het update' is wel erg onduidelijk omschreven...
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 19:20:00
Quote Anchor link
nou hij word niet als ik deze query uitvoer opgehoogd met 1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 19:24:00
Quote Anchor link
Laat je script eens zien waarin je deze query gebruikt. Hoe kom je aan $username, bestaat die variabele wel? Heeft de variabele wel de juiste waarde?
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 19:25:00
Quote Anchor link
Waar controleer jij hoeveel records er zijn bijgewerkt? Dat je de query uitvoert, wil niet zeggen dat er iets wordt bijgewerkt, zie de WHERE.

Met mysql_affected_rows() kun je opvragen hoeveel records er zijn bijgewerkt. Uiteraard controleer je of de query uberhaubt wel is uitgevoerd.
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 19:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php

error_reporting (E_ALL);

    require_once "maincore.php";
    require_once "subheader.php";
    require_once "side_left.php";

    include LOCALE.LOCALESET."project.php";    
    opentable($locale['400']);
    
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        $date = date("d-m-Y H:i");
        $username = $userdata['user_name'];
        $sql = "INSERT INTO projects (id, name, description, author, date, progress, game, xgame, type)
                               VALUES('', '"
. mysql_real_escape_string($_POST['name']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['description']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['author']) . "', '" . mysql_real_escape_string($date) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['progress']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['game']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['xgame']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['type']) . "')";
        mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        

        $query = "UPDATE fusion_users SET projects = ++ WHERE user_name ='".$username."'";
        mysql_query($query) or die (mysql_error());
        
        echo "Uw Project is toegevoegd";    
    }
else
    {
        $sql = "SELECT projects FROM fusion_users WHERE user_name = '".$userdata['user_name']."'";
        $result = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        if(mysql_num_rows($result) < 4)
        {

        
        ?>

    <table border="0"><form method="post" action="addproject.php" enctype="multipart/form-data">
    <tr><td width="40%">Project Naam:</td><td><input type="text" size="20" class='textbox' maxlength="20" name="name">(Max 20 chars)</td></tr>
    <tr><td width="40%">Project Beschrijving:</td><td><textarea name="description" class='textbox' style='width:100%;' rows="8" cols="31"></textarea></td></tr><tr><td width="40%">Game:</td><td>
    <select name="game" class='textbox'<option value="cod">CoD</option><option value="coduo">CoD:UO</option><option value="cod2">CoD2</option><option value="web">Web(site/page)</option><option value="other">Other</option></select>
    <select name="xgame" class='textbox'><option value=""></option><option value="sp">SP</option><option value="mp">MP</option><option value="spmp">SP+MP</option></select>
    </td></tr><tr><td width="40"%>Type:</td><td>
    <select name="type" class='textbox'><option value="map">Map</option><option value="mod">Mod</option><option value="html">HTML</option><option value="php">PHP</option><option value="other">Other</option></select>
    <input type="hidden" name="author" value="<?php echo $userdata['user_name']; ?>"><input type="hidden" name="progress" value="<?php echo "0"; ?>"></td></tr>
    <tr><td width="40%"></td><td><input class='textbox' type="Submit" name="Submit" value="Voeg toe">
    </table></form>
        <?
    }else
    {
        echo "Je mag maximaal <b>3</b> projecten hebben, verwijder er één als u er nog één wilt toevoegen";
    }
    }

    closetable();

    require_once "side_right.php";
    require_once "footer.php";
?>

hij heeft de goede waarde want projects werd 1, maar als ik die query nog een keer uitvoer blijft hij 1 :S
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 19:39:00
Quote Anchor link
Zolang jij niet controleert hoeveel records er daadwerkelijk zijn bijgewerkt, kun je nooit zeker zijn dat jij de juiste query hebt uitgevoerd. De functie mysql_affected_rows() is de enige die duidelijkheid kan verschaffen, ga daar dan ook eens iets mee doen.

Offtopic: $date = date("d-m-Y H:i"); levert geen datum op, alleen maar bugs! Een datum sla je op in een DATE of DATETIME in het formaat yyyy-mm-dd hh:mm:ss. Een ander formaat is fout.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.