Elke user speciaal, nummer meegeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Wouter K

Wouter K

13/12/2007 13:22:00
Quote Anchor link
Hey,


Na het topic van mijn loginsysteem made by jan koehoorn, heb ik dus ook user's en ik wil dat elke user nu een uur krijgt.
Het gaat eigenlijk zo.
Elke klant komt een dag op bezoek, en op een bepaald uur,

Nu de user's bestaan al, maar hoe kan ik het aanpassen dat alle user's een Dag, en uur krijgen (handmatig invullen.)


Weet iemand dit ?

mvg
systeem : http://wouter.php-design.be/nieuwelogin/index.php
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:21:31
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/12/2007 13:25:00
Quote Anchor link
Dan zou ik de klant een begin en eindtijd geven. Dus twee DATETIME kolommen met respectievelijk 'begin' en 'eind'.

Met die twee gegevens is alles vastgelegd...
 
Wouter K

Wouter K

13/12/2007 13:27:00
Quote Anchor link
Kan je dat soms even bouwen in het script ofzw want van dat ken ik persoonlijk heel weinig
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/12/2007 13:30:00
Quote Anchor link
Wat wil je precies bereiken met 'het toekennen van een uur' aan een klant? Dat moet je je eerst afvragen voordat je iets nuttigs aan je database of script kunt veranderen.
 
Bart van der veen

bart van der veen

13/12/2007 13:31:00
Quote Anchor link
een veld is voldoende, php kan het uur verschillen wel uitrekenen. Tijd mee selecteren in je query en dan een extra if opnemen. Kan misschien ook wel in een query maar ik weet ff zosnel niet hoe...
 
Wouter K

Wouter K

13/12/2007 13:42:00
Quote Anchor link
Bedoel je een veld in sql maken en uitlezen van DB
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/12/2007 13:45:00
Quote Anchor link
Quote:
Elke klant komt een dag op bezoek, en op een bepaald uur,
Het lijkt mij dat het hier gaat om afspraken? Je kunt ervoor kiezen om alleen de begintijd van een afspraak op te slaan als datumtijd-stempel in een DATETIME veld. Van die datumtijd-stempel kun je met HOUR() heel eenvoudig het uur bepalen...

Maar wellicht dat het ook handig is om een eindtijd op te slaan. Op die manier weet je ook direct wanneer je je volgende afspraak kunt plannen...
 
Bart van der veen

bart van der veen

13/12/2007 13:46:00
Quote Anchor link
ja in princiepe wel

ik bedoel een kolom (niet een veld, dat is een waarde) maken in de mysql tabel die gebruikt voor je users, en die waarde lees je uit met je query en die kun je dan controleren met een if/else statement.
 
Wouter K

Wouter K

13/12/2007 13:51:00
Quote Anchor link
Neen, want er zijn nooit nooit doorlopende afspraken en op donderdag nemen ze de telefoon zelfs niet op...


Dus het is niet druk druk agenda
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/12/2007 13:52:00
Quote Anchor link
bart van der veen schreef op 13.12.2007 13:46:
ik bedoel een kolom (niet een veld, dat is een waarde) maken in de mysql tabel die gebruikt voor je users, en die waarde lees je uit met je query en die kun je dan controleren met een if/else statement.
Als het inderdaad afspraken betreffen is het niet verstandig om deze gegevens in de users tabel op te slaan.

Gebruik dan gewoon een aparte tabel waarin je alle afspraken vastlegt. Op die manier is het ook mogelijk om meerdere afspraken met dezelfde klant te maken etc...
 
Wouter K

Wouter K

13/12/2007 14:15:00
Quote Anchor link
Eigenlijk is het systeem zo

dat klanten inloggen (geen verplichting)

en dat we dan zo de klant herhinneren aan zijn afspraak,

de klant kiest of hij meewerkt aan dit alles of niet,..
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/12/2007 14:20:00
Quote Anchor link
Maar voordat je een klant kunt herinneren aan een afspraak, zul je die afspraak toch eerst opgeslagen moeten hebben...
 
Wouter K

Wouter K

13/12/2007 18:23:00
Quote Anchor link
Ja, maar dit kan ik zelf niet maken :(
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/12/2007 18:26:00
Quote Anchor link
Hoezo niet? De eerste stappen zijn je in dit topic al gegeven lijkt me...

Dus nogmaals:
- Voor jezelf formuleren wat je precies wilt
- Je database naar die wensen aanpassen
- Je PHP scripts schrijven...
 
Wouter K

Wouter K

13/12/2007 18:45:00
Quote Anchor link
Met het laatste zal het dus fout gaan

Ik denk wel dat ik ong wat en hoe,
formuleren wat ik wil
- Elke klant krijgt een dag en uur wanneer hij op afspraak komt.
- Klant ziet dit op de inlogpagina als hij inlogd.

Het structuur DB
Ik lees elke user met het 'ID' uit en maak een extra tabel onder

- ID
- username
- password
- afspraakuur
- afspraakdag

Het script
RUW GESCHETST !
<php

// maak connectie met database
// check wie het is die inlogt
// uitlezen database
// show

//afsluiten
?>

en dan dus mijn loginpagina,


Klopt dit ong, ?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/12/2007 19:02:00
Quote Anchor link
Database structuur klopt niet. Dat zou er zo uit horen te zien:

gebruikers
-------
id
username
password

afspraken
------------
id
gebruiker_id
tijdstip

Waarbij tijdstip een DATETIME kolom is. Je slaat dus geen uur en dag apart op, maar je slaat gewoon een datumtijd-stempel van het begin van de afspraak op in de kolom tijdstip.

Wat betreft het php script: je weet wie er ingelogd is via de sessievariabele die je tijdens het inloggen aanmaakt. Vervolgens kun je de gegevens van de afspraak uit de database uitlezen.
 
Wouter K

Wouter K

13/12/2007 19:06:00
Quote Anchor link
ah dus op toevoeging van het script komt er een extra tabel bij ,

nu hoe check ik het id ?

stel

1. jos vermeulen

afspraak

1. 11-02-2008 14.00


Dus eerst zien wie het is, kan ik via username he, in een var en dan zien via
$_POST['username'] maar nu hoe haal ik het ID uit het username of hoe doe ik dat via een sql


SELECT FROM afspraken ID

dat zou ik nog , en dan eerst de naam checken dat is wat ik niet kan of weet hoe

Dus de sql maken en de gegevens uitlezen,


Mocht je dit willen doen voor mij ?


dit kan me mss helpen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

//onderstaand bestandje zorgt voor de verbinding met de database.
require_once 'connect.php';
$sql_ansi = "SET SESSION sql_mode = 'ANSI'";
if(!mysql_query($sql_ansi)){
    echo 'werkt niet in ANSI modus';
    }

//query voor bekijken of er al iemand met dit ip eerder op de dag online is geweest
$getsql = "
    SELECT
        id
    FROM
        visitors
    WHERE
        ip = '"
.$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'
    AND
        DATE(online) = CURDATE()"
;
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter K
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/12/2007 19:27:00
Quote Anchor link
Quote:
ah dus op toevoeging van het script komt er een extra tabel bij
Nee, het aantal tabellen blijft gelijk. Enkel als een nieuwe klant zich registreert, maak je ook een nieuw record aan in de tabel met afspraken waarin de afspraak gegevens voor die klant staan.

Verder, bij het inloggen wordt aan de hand van de ingevulde gebruikersnaam en wachtwoord het id van de gebruiker uit de database gehaald. Enkel als het inloggen lukt, wordt dit id opgeslagen in $_SESSION['id'].

Na het inloggen weet je dus wie er ingelogd is aan de hand van deze sessievariabele. Deze kun je dan vervolgens ook weer gebruiken om de afspraak gegevens uit de database te halen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$sql
= "
    SELECT DATE_FORMAT(tijdstip, '%d-%m-%Y %H:%i') AS formatted_date
    FROM afspraken
    WHERE gebruiker_id = "
.$_SESSION['id'];

// Query uitvoeren en resultaat fetchen...
?>

Nu komt het tijdstip van de afspraak van de ingelogde gebruiker uit de database rollen in het formaat dd-mm-yyyy hh:mm.

Natuurlijk is dit maar een voorbeeld en zul je het zelf compleet naar je eigen wensen aan moeten passen...
 
Wouter K

Wouter K

13/12/2007 19:42:00
Quote Anchor link
mysql fetchen goh zal ik wel nog wat moeten leren ,

Hoe is het dan ?

$id = $_POST['naam'] == $_POST['id']

of weet ik veel wat heb dit nog nooit gedaan blanche, en veel wijzer word ik niet(wel). Ik snap nog steeds niet dat je in de tabel members geen nieuwe tabel mag maken afspraken..


myndb
-----------
members
afspraken

zo is het toch ?,

Ik zal al zeker eens kijken, ga er iemand bij roepen,.

mvg
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/12/2007 19:49:00
Quote Anchor link
Maak voor jezelf eerst eens het onderscheid tussen database, tabel en kolom.

Een database bevat tabellen en tabellen bevatten kolommen:

database
======

table
----------
column1
column2

table2
----------
column3

Je hebt dus uit eindelijk 2 tabellen. In die tabellen staan allerlei records. In de gebruikers tabel staan allemaal staat er voor elke gebruiker 1 record etc...
 
Wouter K

Wouter K

13/12/2007 20:03:00
Quote Anchor link
Ok, dat bedoelde ik ook,

Heb iemand gevonden die me altijd kan helpen op msn, strx of morgen begin ik eraan,

mvg

dit wordt dan wrs de sql

$sql = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE naam="'.$gebruiker_naam."'");
$row = mysql_fetch_array($sql);

mysql_query("UPDATE members SET registratie_uur='".$row['afspraak_uur']."'");
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.