Elseif

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Angela steevens

angela steevens

25/09/2010 20:25:51
Quote Anchor link
Beste forumleden,

Graag zou ik aan onderstaande zin toe willen voegen dat hij ook deze code uitvoerd wanneer $sc != "10". Kan iemand mij vertellen hoe ik dit in deze elseif het beste kan verwerken?

Bedankt,
Angela

elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8")
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 03:28:55
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 20:28:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
else if($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc != "10")
 
Angela steevens

angela steevens

25/09/2010 20:33:33
Quote Anchor link
Bedankt voor het snelle antwoord.
Helaas werkt het niet zoals ik het verwerkt heb.
Het gaat erom dat hij de titel van de pagina aanpast bij sc == 8 of sc == 10 dan moet er namelijk het merk Vase the World bij komen te staan....

elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc != "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc == "8" || $sc == "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 21:12:51
Quote Anchor link
Werkt het niet gewoon zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
if ($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc == "8") {
 echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen,        
 webshop, online bestellen";
}
else if ($p == "1" && $cat == "" && $sc == "8" || $sc == "10") {
 echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen,    schalen kopen, webshop, online bestellen";
}
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/09/2010 22:19:05
Quote Anchor link
En nu nog leren om niet de "" maar de '' te gebruiken als het gaat om strings quoten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if ($p == '1' && $cat == '' && $sc != '8' || $sc == '8') {
 echo 'Bloempotten voor binnen | '.$merk->merk.' Bloempotten bloembakken kopen,    
 webshop, online bestellen'
;
}

else if ($p == '1' && $cat == '' && $sc == '8' || $sc == '10') {
 echo 'Bloempotten voor binnen | '.$merk->merk.' Vase the World Bloempotten, vazen,    schalen kopen, webshop, online bestellen';
}

?>


alles wat tussen de "" wordt gezet wordt geevalueerd bij het parsen, alles wat je tussen de '' wordt niet geevalueerd. Dus hoe meer je strings quote met "" des te meer er onnodig geevalueerd wordt.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/09/2010 22:28:17
Quote Anchor link
Als je && en || tegelijk gebruikt, gebruik dan altijd haakjes.

else if($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" || $sc != "10"))

En om dit functioneel te maken moet ie zo volgens mij

else if($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" && $sc != "10"))
Gewijzigd op 25/09/2010 22:30:47 door - SanThe -
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 20:31:08
Quote Anchor link
Ik heb nu onderstaande gebruikt, maar helaas werkt het niet zoals ik zou willen...

elseif($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" || $sc != "10")) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} elseif($p == "1" && $cat == "" && ($sc == "8" || $sc == "10")) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 20:49:24
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 25/09/2010 22:28:17:

En om dit functioneel te maken moet ie zo volgens mij

else if($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" && $sc != "10"))
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 20:58:24
Quote Anchor link
Ik heb nu de spatie tussen else en if geplaatst, maar helaas werkt hij nog niet.
De && moet volgens mij || zijn. Het is namelijk zo dat sc altijd maar 1 getal kan zijn en wanneer sc 8 of 10 is moet hij de andere titel tonen.

Angela
 

27/09/2010 21:04:00
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/09/2010 22:19:05:
En nu nog leren om niet de "" maar de '' te gebruiken als het gaat om strings quoten.
(...)
alles wat tussen de "" wordt gezet wordt geevalueerd bij het parsen, alles wat je tussen de '' wordt niet geevalueerd. Dus hoe meer je strings quote met "" des te meer er onnodig geevalueerd wordt.


Oh jee, de pagina wordt wel een paar milliseconde trager uitgevoerd, boehoe. Het maakt in principe geen merkbaar verschil, of je nu apostrofs, of aanhalingstekens gebruikt...
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 21:06:17
Quote Anchor link
Wat kan dan het probleem zijn dat hij nog niet werkt...
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 21:18:33
Quote Anchor link
Heb je die van mij nu al geprobeerd?
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 21:26:21
Quote Anchor link
Ja daar heb ik toch al op gereageerd?

Angela steevens op 27/09/2010 20:58:24:
Ik heb nu de spatie tussen else en if geplaatst, maar helaas werkt hij nog niet.
De && moet volgens mij || zijn. Het is namelijk zo dat sc altijd maar 1 getal kan zijn en wanneer sc 8 of 10 is moet hij de andere titel tonen.

Angela
 

27/09/2010 21:31:52
Quote Anchor link
Deze kloppen, zonder haakjes (en waarom doet iedereen aanhalingstekens / apostrofs om de cijfers heen?):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$p
= 1;
$cat = '';
$sc  = 8;


var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc != 8 && $sc != 10);
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc == 8 || $sc == 10);
$sc = 10;
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc != 8 && $sc != 10);
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc == 8 || $sc == 10);
$sc = 11;
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc != 8 && $sc != 10);
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc == 8 || $sc == 10);
/* levert:
bool(false)
bool(true)
bool(false)
bool(true)
bool(true)
bool(false)
*/

?>
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 21:47:25
Quote Anchor link
Helaas, ook op deze manier werkt het nog niet...
Hoe kan ik overigens $sc != "" in deze opzet het beste omzetten?

Angela
 

27/09/2010 22:04:43
Quote Anchor link
Misschien moet je dan eens duidelijk vermelden wat je wilt.
Die statements hierboven van mij kloppen gewoon volgens wat jij wilt:
Angela steevens op 25/09/2010 20:33:33:
Bedankt voor het snelle antwoord.
Helaas werkt het niet zoals ik het verwerkt heb.
Het gaat erom dat hij de titel van de pagina aanpast bij sc == 8 of sc == 10 dan moet er namelijk het merk Vase the World bij komen te staan....

elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc != "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc == "8" || $sc == "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}

Het kan dus ook nog aan die if van jouw liggen. Zie ook maar de uitkomsten van mijn statements. Loop die effe met de hand na, je zult zien dat ze kloppen.
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 22:07:26
Quote Anchor link
Dit is mijn code nu:

else if($p == 1 && empty($cat) && ($sc != 8 || $sc != 10)) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} else if($p == 1 && empty($cat) && ($sc == 8 || $sc == 10)) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}

In de titelbalk van onderstaande pagina klopt het wat er getoond wordt:
http://www.jeeigenbloempot.nl/index.php?p=1&sc=1
Maar in deze pagina, zou eigenlijk ook Vase the World toegevoegd moeten worden aan de titelbalk:
http://www.jeeigenbloempot.nl/index.php?p=1&sc=8

Angela
 

27/09/2010 22:08:35
Quote Anchor link
Dit kan niet je gehele code zijn. Er kan geen elseif zijn zonder if.
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 22:17:56
Quote Anchor link
als ik mijn hele code hier moet plakken is de pagina 10x langer.
Hierbij de if en de else onderaan.
if($p == a) {
echo "Algemeen | Je eigen bloempot.nl";
}

else {
echo "Je eigen bloempot | Bestellen van bloempotten online";
}
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 22:25:55
Quote Anchor link
Angela steevens op 27/09/2010 22:17:56:

if($p == a) {


Is die a een constante? Zo nee, dan is het fout.

if($p == 'a')
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 22:31:13
Quote Anchor link
Net vertelde Karl Karl dat ik alles zonder '' kon schrijven, vandaag.
Wat bedoel je met een constante?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.