Email als je een nieuwe pm hebt ontvangen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pepijn van gastel

pepijn van gastel

01/10/2006 10:18:00
Quote Anchor link
Zoals de title al zegt. Hoe zorg ik dan mijn leden een email krijgen als ze een nieuwe pm hebben ontvangen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:08:08
 
Red Crew

Red Crew

01/10/2006 10:25:00
Quote Anchor link
In de pagina waar de pm weggeschreven word in de database kan je nog uitbreiden dat hij dan een mail verstuurd naar de desbetreffende persoon.
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

01/10/2006 10:34:00
Quote Anchor link
Kan je ook uitleggen/een voorbeeld geven hoe ik het moet doen?
 
K i p

K i p

01/10/2006 11:02:00
Quote Anchor link
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{
//voer je pm scriptje uit
mail(emailadres,onderwerp,bericht,headers);
}
else
{
//laat pm formpje zien
}

Dit is niet moeilijk te realiseren als je een beetje php kent.
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

01/10/2006 20:51:00
Quote Anchor link
Ok. Ik ga maar eens aan de slag.
 
- -

- -

01/10/2006 20:52:00
Quote Anchor link
laat eens de code van je pm systeem zien
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/10/2006 20:53:00
Quote Anchor link
En bouw vooral in, dat je leden dit zelf in of uit kunnen schakelen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.