email en website klikbaar maken?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jos bosb

Jos bosb

10/01/2010 11:40:00
Quote Anchor link
Hoi, Ik heb een scriptje waar de emailadres en website in een batabase word opgeslagen. Alleen op de website zelf komen ze niet klikbaar te staan. wat ik bedoel is dat mensen niet op de website en email kunnen klikken.

Weet iemand hoe ik dat moet verhelpen?

Dit staat in de script
<td width='80%'>".$row2["email"]."</td>
en
<td width='80%'>".$row2["website"]."</td>

Ik heb het geprobeert met <a href='mailto: > Maar dat werk niet!

Dank
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 18:08:20
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

10/01/2010 11:52:00
Quote Anchor link
Je wilt dus de tabel tr aanklik baar maken?
Dat kan je zo doen:

<td width="" onclick="window.location.href = 'pagina';">fds</td>
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

10/01/2010 11:59:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?PHP
echo '<td width="80%"><a href="mailto:' . $row2['email'] . '">' . $row2['email'] . '</a></td>';
//en
echo '<td width="80%"><a href="' . $row2['website'] . '">' . $row2['website'] . '</a></td>';
[
/code]

Dit werkt niet? Het zou namelijk moeten werken ;)
 
Jos bosb

Jos bosb

10/01/2010 12:15:00
Quote Anchor link
Edoxile schreef op 10.01.2010 11:59:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?PHP
echo '<td width="80%"><a href="mailto:' . $row2['email'] . '">' . $row2['email'] . '</a></td>';
//en
echo '<td width="80%"><a href="' . $row2['website'] . '">' . $row2['website'] . '</a></td>';
[
/code]

Dit werkt niet? Het zou namelijk moeten werken ;)[/quote]

Nee ... als ik dat doe krijg ik een witte pagina.

Hier is een stuk uit het script, misschien zie je er iets raars aan.

[
code]
    echo "<h2>";
    echo $_GET["provincie"];
    echo "</h2><p>";

        if(empty($aantal)){
        echo "Geen Bedrijf gevonden.";
        }

        else{
        while($row = mysql_fetch_array( $result )){
        echo "<a href=\"?userid=".$row["userid"]."\">Bedrijf ".$row["bedrijfsnaam"]."</a>";
        echo "<br />";
        }
        }

    }


    else{
    
    $result2 = mysql_query("SELECT * FROM gegevens WHERE userid = '".addslashes($_GET['userid'])."' ");
    $row2 = mysql_fetch_array( $result2 );
    echo "<h2>Gegevens</h2>";
    echo "<br><p>";
        echo "<form method='post' name='gegevens' action='gegevens.php'>
        <table border='0' width='100%' cellspacing='0' cellpadding='0'>
        <tr>
        <td width='20%'>Bedrijf</td>
        <td width='80%'><b>"
.$row2["bedrijfsnaam"]."</b></td>
        </tr>
        <tr>
                
        <td width='20%'><br />Naam</td>
        <td width='80%'><br />"
.$row2["voornaam"]." ".$row2["naam"]."</td>
        </tr>
        <tr>
        <td width='20%'>Plaats</td>
        <td width='80%'>"
.$row2["plaats"]."</td>
        </tr>
        <tr>
        <td width='20%'>Provincie</td>
        <td width='80%'>"
.$row2["provincie"]."</td>
        </tr>
        <tr>
        <td width='20%'>Telefoon</td>
        <td width='80%'>"
.$row2["telefoon"]."</td>
        </tr>
                 <tr>
        <td width='20%'>Website</td>
        <td width='80%'>"
.$row2["website"]."</td>
        </tr>
                <tr>
        <td width='20%'>E-mail adres</td>
                <td width='80%'>"
.$row2["email"]."</td>
                <
/tr>
[
/code]
 
Jos bosb

Jos bosb

10/01/2010 17:37:00
Quote Anchor link
iemand een suggestie?
 
Hipska BE

Hipska BE

10/01/2010 17:40:00
Quote Anchor link
Leg je error reporting aan en je weet meteen waarom je script niet werkt.
 
Jos bosb

Jos bosb

10/01/2010 20:20:00
Quote Anchor link
error reporting ??
 
Michael -

Michael -

10/01/2010 20:27:00
Quote Anchor link
Jos schreef op 10.01.2010 20:20:
error reporting ??

Zit dit boven aan je script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',1);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.