Email form mailt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Arjan jansen

arjan jansen

11/03/2009 19:28:00
Quote Anchor link
Hallo

Ik heb het volgende E-mail formulier maar hij verzend de email niet door.
Hij geeft dan de melding vul uw telefoonnummer in.

Hieronder de gehele code zowel php als html
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
<?php
if($_POST['Submit']){
    $melding ='';
    if($_POST['naam']!=''){
        $naam = $_POST['naam'];
    }
else{
        $melding.= 'Vul aub uw naam in<br/>';
    }

        if($_POST['telefoon']!=''){
        $telefoon = $_POST['telefoon'];
    }
else{
        $melding.= 'Vul aub uw telefoonnummer in<br/>';
    }


    
    if($_POST['email']!=''){
        $email = $_POST['email'];
    }
else{
        $melding.= 'Vul aub uw emailadres in<br/>';
    }

    if($_POST['onderwerp']!=0){
        $onderwerp = $_POST['onderwerp'];
        switch($_POST['onderwerp']){
            case
0:
            case
10:
                $keuze0 = 'selected="selected"';
            break;
            case
1:
                $keuze1 = 'selected="selected"';
                $email_adres = "[email protected]";
            break;
            case
2:
                $keuze2 = 'selected="selected"';
                $email_adres = "[email protected]";
            break;
        }
        
        
    }
else{
        $melding.= 'geef uw keuze op<br/>';
    }
    
    if($_POST['vraag']!=''){
        $bericht = $_POST['vraag'];
    }
else{
        $melding.= 'Vul aub uw vraag in<br/>';
    }

    
    
    
    
    
    
    if($melding == ''){
        //mail($email_adres,"vraag van de website van Jansen Design ".$naam,$bericht);
        mail($email_adres,"vraag van de website van Jansen Design ".$naam,$bericht.'emailadres van klant: ' .$email);
        
        $klantmelding="Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen";
        mail($email,"uw vraag is in behandeling genomen",$klantmelding);
        $melding = 'Uw vraag is verzonden';
    }
else{
        //niks
    }
}

?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Jansen-design</title>
</head>

<body>
<div class="Stil1">
<form id="form1" name="form1" method="post" action="<?=$_SERVER['PHP_SELF'];?> ">

<table>
    <tr>
          <td>
            Naam
          </td>
          <td>
              <input type="text" name="naam" value="<?php echo $_POST['naam'] ?>"/>
        </td>
    </tr>
        <tr>
        <td >
            Telefoonnummer
          </td>
          <td >
              <input type="text" name="naam" value="<?php echo $_POST['telefoon'] ?>"/>
        </td>
    </tr>
        <td>
            Email
        </td>
        <td>
            <input type="text" name="email" value="<?php echo $_POST['email'] ?>" />
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>
            Onderwerp
        </td>
        <td>
            <select name="onderwerp">
                <option value="0" <?php echo $keuze0 ?>> geef uw keuze: </option>
                <option value="1" <?php echo $keuze1 ?>> algemene informatie </option>
                <option value="2" <?php echo $keuze2 ?>> product informatie </option>
            </select>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>
            Uw vraag    
        </td>
        <td>
            <textarea cols="30" rows="5" name="vraag"><?php echo $_POST['vraag'] ?></textarea>
        </td>
    </tr>
        <td>
            <input type="submit" name="Submit" value="verzenden" />
        </td>
        <td></td>
    </tr>
</table>
</form>
<?php echo $melding ?>
</div>

</body>
</html>


Mischien weet iemand wat er fout is????


Arjan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan jansen
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 12:24:09
 
- SanThe -

- SanThe -

11/03/2009 19:37:00
Quote Anchor link
name="naam" ... voor telefoon?

Edit: Script is trouwens gevoelig voor mail-injection. En er zijn geen headers in het mail() commando.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Arjan jansen

arjan jansen

11/03/2009 19:45:00
Quote Anchor link
Hallo Santhe

Bedankt het is opgelost
Alleen een beetje stom dat ik het zelf niet gezien had
Maarja na al dat zoeken zie je het niet meer zo duidelijk zullen we maar zeggen
Nogmaals bedankt

Arjan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.