Email gestuurt via de php mailer script gaat regelrecht de spam folder in.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 3 volgende »

Mar groen

mar groen

27/08/2014 13:25:32
Quote Anchor link
zoals de titel beschrijft gaat de emails verstuurt vanaf mijn website regelrecht de spam folder in bij mensen.

ik heb al verschillende dingen geprobeert onderandere:

links verwijderen.
geen afbeeldingen in de mail zetten
meer text erin zetten.

zowel de mail() function gebruikt als de phpmailer class (v5.0) nu in gebruik:

hier is mijn code :

http://pastebin.com/m19Tg37W

ik heb voor eigen veiligheid de email adressen en adres gegevens ect veranderd of gecensureerd.

ik hoop dat iemand me kan zeggen wat er mis is met de email of zoiets
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 08:21:09
 
- SanThe -

- SanThe -

27/08/2014 13:31:22
 
Mar groen

mar groen

27/08/2014 13:42:13
Quote Anchor link
em. ok de php mailer script heeft alle headers ik zal em even posten :

https://app.box.com/s/u9lfttv7g8x1kwzbh68q

dat is de php mailer class

Toevoeging op 27/08/2014 16:39:38:

nou ik heb het in een rare wijze mogelijk ... opgelost.
als ik absoluut geen afbeelding of link erin zet. dan lijkt hij gewoon in mn inbox te komen i.p.v. spam.
maar dan zit ik nog steeds met het probleem dat ik geen logo of contact link mee kan sturen :/
 
Ferdi R

Ferdi R

27/08/2014 18:44:44
Quote Anchor link
Afzender mail veranderen naar een nieuwe afzender mail kan ook wel eens helpen.

Gebruik ook geen mail adres als afzender die niet bestaat.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2014 18:47:02
Quote Anchor link
Heb je een mailadres met een domeinnaam die gelijk is aan de hostname van je server?
Ja kan soms niet mailen met een from-header met: [email protected] terwijl je site www.mijntoffewebsite.nl is.
 
Mar groen

mar groen

27/08/2014 18:49:29
Quote Anchor link
nou ik gebruik [email protected] (domein is mijnwebsite.nl

Toevoeging op 27/08/2014 18:50:49:

het is btw niet opgelost die persoon die het teste had em al toegevoegt als veilig dus het probleem is nog niet opgelost :/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2014 19:06:42
Quote Anchor link
Hoe zit het het met de SPF-records in je DNS?
http://mxtoolbox.com/spf.aspx
 
Mar groen

mar groen

27/08/2014 19:07:23
Quote Anchor link
No SPF records found

Toevoeging op 27/08/2014 19:08:03:

kan je me daarbij helpen aangezien ik geen nameservers gebruik moet ik het dus in mn domain manager doen?

Toevoeging op 27/08/2014 19:33:38:

ok ik heb mn spf record gezet en het word gezien door de checker die u heeft gegeven.
echter na een check komt hij nogsteeds in de spamfolder terecht :/

Toevoeging op 27/08/2014 19:58:57:

ok nu ook de DKIM records goed gezet. dus nu zijn ze beide PASS bij de authentication servers van google als voorbeeld.

echter beland hij nogsteeds in de spam folder :/

Toevoeging op 27/08/2014 20:53:44:

nu ben ik ten einde raad. ik heb wat websites afgelopen om mn email op spam te checken. en ze zeggen allemaal PASS dus geen spam.

hoe kan het dan nog dat hij in de spam folder terecht komt :/
 
- SanThe -

- SanThe -

27/08/2014 21:06:44
Quote Anchor link
Dan denk ik toch nog steeds aan onjuiste headers.
Of de html is een puinhoop.
Of het onderwerp en/of de inhoud bevat woorden als sex, viagra en dat soort sh*t.
 
Mar groen

mar groen

27/08/2014 21:09:21
Quote Anchor link
Nou als u eens naar de scripts kijkt die ik gestuurt hebt en op pastebin gezet hebt. dan zie je wat voor mail hij verstuurt en welke headers. als u er iets fouts aan ziet hoor ik het graag want ik kan het niet vinden.

ook staan er geen trigger words in de email. er zijn geen weblinks en geen afbeeldingen.



Toevoeging op 28/08/2014 15:16:30:

ok ik heb een test script opgezet deze stuurt een mailtje naar je misschien komen jullie er dan achter wat er mis is want ik kan het niet vinden :/
http://www test bingo-oostpolder nl

niet misbruiken aub ik heb er wat spaties tussengezet voor de robots/spambots zelf even de . zetten i.p.v. de spaties
btw ik krijg niks van dat test formulier. niet in mijn mail niet in een database.
dus ik kan niet zien wie wat getest heeft ofzo.. je kan dus gewoon nep gegevens invullen voor het testen (behalve je mail want daar gaat het mailtje naartoe)
Gewijzigd op 28/08/2014 15:24:07 door mar groen
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2014 15:59:48
Quote Anchor link
Link werkt niet.

Kom niet langs die onleesbare captha.
Gewijzigd op 28/08/2014 16:07:51 door - SanThe -
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

28/08/2014 16:05:56
Quote Anchor link
Bingo is een illegaal kansspel.
Spamfilters hebben daaraan per definitie een hekel.
Gewijzigd op 28/08/2014 16:07:30 door Ward van der Put
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/08/2014 16:10:25
Quote Anchor link
Zou het serieus al door de hostname komen, denk je?
In de headers kan je vaak toch aflezen wat de reden is dat het als spam wordt gemarkeerd?

Ik weet wel een verhaal van iemand die Dick heette, en waarbij zijn mails door veel servers geweigerd werden.
De oplossing: Karakters gebruiken met speciale tekens: DîCk
Gewijzigd op 28/08/2014 16:13:27 door - Ariën -
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

28/08/2014 16:14:13
Quote Anchor link
Heel goed mogelijk. Ik ken het verhaal van een ambtenaar die "met ce oo ce ka" heette en voor haar werk nooit kon mailen.

Verder kun je natuurlijk vraagtekens zetten bij de inhoud van de mail: bingo, lotto, poker... ligt allemaal erg dicht bij elkaar.
Gewijzigd op 28/08/2014 16:14:33 door Ward van der Put
 
Mar groen

mar groen

28/08/2014 18:43:40
Quote Anchor link
dus wat ik begrijp is dat ik geen mails kan versturen van dat adress omdat de email adressen allemaal met bingo-oostpolder eindigen..

ik zal nog wel even testen of het mailtje wel aankomt als ik alle bingo woorden verwijder die ik kan verwijderen..

Toevoeging op 28/08/2014 18:58:15:

edit.. nu weer laten testen door mn vriend en hij komt na verwijdering van alle BINGO woorden nogsteeds in de spam folder. jullie kunnen het nu ook testen. aangezien ik het in de test zone heb aangepast
 
Willem vp

Willem vp

28/08/2014 19:49:56
Quote Anchor link
Er is ook nog een probleempje met je DNS.

Een reverse lookup op je IP-adres geeft als hostname "i.just.got.vaporized.by.leasebox.net.".
De hostname i.just.got.vaporized.by.leasebox.net is echter weer niet te resolven.

Het zal waarschijnlijk niet de oorzaak zijn dat je mail als spam wordt gezien (en misschien ook wel) maar het kan er wel voor zorgen dat een strak afgestelde mailserver je mail weigert.
 
Mar groen

mar groen

28/08/2014 19:51:14
Quote Anchor link
hmmm.. hoe ga ik dat nou weer recht trekken. ik kan mijn host al 2 weken niet bereiken. en ik heb het vermoeden dat hij dit niet gaat oplossen :S
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

28/08/2014 20:33:07
Quote Anchor link
Ik krijg de mail binnen op mijn 'normale' emailadres, echter ik zie in de headers dat er een dubbele relay in zit. Zoals Willem ook al aangeeft, is dat leasebox.net.

Gmail & co kijken naar de SMTP server die de mail bij hun aanbied, dus al de SPF wijzigingen op jouw domein hebben geen enkel effect.
 
Mar groen

mar groen

28/08/2014 20:36:25
Quote Anchor link
Wat moet ik doen om dit op te lossen?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

28/08/2014 20:56:58
Quote Anchor link
Dit moet je met je hoster opnemen ....
Een alternatief is om via de SMTP van je eigen ISP te verzenden, bv bij KPN en Ziggo kan dat gewoon.
Ow nee, dat weet ik niet zeker ....
Gewijzigd op 28/08/2014 20:59:36 door Ger van Steenderen
 
Willem vp

Willem vp

28/08/2014 23:32:58
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 28/08/2014 20:33:07:
Gmail & co kijken naar de SMTP server die de mail bij hun aanbied, dus al de SPF wijzigingen op jouw domein hebben geen enkel effect.

Ik ben het niet met je eens. ;-)

Als Google RFC 4408-compliant werkt (en dat mag ik aannemen) dan neemt hun mailer voor SPF-validatie het from-adres van de mail envelope en vraagt in DNS het SPF-record van dat domein op. Vervolgens kijkt hij of het helo-adres van de mail envelope in dat SPF-record staat.

Je raadt het al: dat klopt. Daar komt nog bij dat in dit SPF-record een softfail zit, en dat mag dus geen doorslaggevende reden zijn voor een mailserver om de mail te weigeren.

Overigens is SPF alleen een voordeur-check. De mailer kan (let op: kán) besluiten de mail te weigeren als de SPF-check faalt. In geval van een softfail kan hij nog een header toevoegen dat de SPF-validatie is mislukt.

Overigens zie ik niet de dubbele relay waar je het over hebt. Als ik de headers bekijk, zie ik de keten:

1) webserver bingo-oostpolder
2) mailserver leasebox.net
3) mijn mailserver

Dat is een normale flow en is niet anders dan bij jouw suggestie om de mail via je eigen ISP te verzenden (ook in dat geval zou het IP-adres van de betreffende server in het SPF-record moeten worden opgenomen).

Een scenario waarbij het fout zou kunnen gaan, is wanneer de mail wordt afgeleverd op een server die de mail vervolgens forwardt naar een ander adres. Wanneer die mailserver het Return-Path niet herschrijft, kan de mail alsnog worden geweigerd aan het eind van de keten (been there, done that). Dat is echter een probleem aan de kant van de ontvanger en niet aan de kant van de verzender.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.