Email komt in spam met de juiste headers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Reshad F

Reshad F

14/01/2013 13:46:04
Quote Anchor link
Hello, ik heb in CodeIgniter de mail functie gebruikt voor een form alleen krijg ik deze email altijd in de spam folder ( gmail )

Volgens mij heb ik de juiste headers dus ik weet niet waar het anders aan kan liggen.. hier de output van een test mailtje

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
User-Agent: CodeIgniter
Date: Mon, 14 Jan 2013 12:42:14 +0000
From: "Hey"
Return-Path:
Reply-To: "[email protected]"
X-Sender: [email protected]
X-Mailer: CodeIgniter
X-Priority: 3 (Normal)
Message-ID: <[email protected]>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=utf-8
Content-Transfer-Encoding: 8bit
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 16:57:25
 
No One

No One

14/01/2013 13:47:53
Quote Anchor link
ik vraag me echt af waarom je daar de headers moet invoeren....of je bruik je de mailfunctie van php zelf??
phpmailer of swiftmailer, daar moet je naar kijken indien mogelijk
 
Reshad F

Reshad F

14/01/2013 13:49:36
Quote Anchor link
Je hoeft de headers niet in te voeren deze gebruikt zelf standaard al de headers namelijk het enige wat je moet doen is de gewoonlijke send to from subject etc etc

dit is gewoon wat er als output komt wanneer ik de mail debug :)
 
No One

No One

14/01/2013 14:04:25
Quote Anchor link
tsja..dan mag het niet aan de headers liggen...

Toevoeging op 14/01/2013 14:05:28:

hoort reply-To en From wel in quotejes?? daar de rest dat niet is..
 
Reshad F

Reshad F

14/01/2013 14:07:32
Quote Anchor link
dat gebeurt automatisch.. ik krijg de mail wel gewoon netjes binnen alleen niet in de juiste map als ik deze naar bv [email protected] stuur dan komt deze wel gewoon aan dus geen gmail
 
- SanThe -

- SanThe -

14/01/2013 14:45:02
Quote Anchor link
http://phpwiki.santhe.nl/index.php/De_juiste_mailheaders

Let vooral op de From.
Die doet bijna iedereen verkeerd.
Gewijzigd op 14/01/2013 14:45:51 door - SanThe -
 
Reshad F

Reshad F

14/01/2013 15:34:17
Quote Anchor link
Ik heb het nu gewoon een email aangemaakt [email protected] en deze geforward naar mijn prive mail dus ik krijg het nu wel gewoon binnen.. alleen krijg ik het mailtje 2 x binnen een keer met de juiste subject en andere keer zonder subject.. de gene met de subject verdwijnt alsnog in mijn spam folder..

hier de controller

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
                $this
->load->library('email');

            $this->email->from($_POST['email'], $_POST['naam']);
            $this->email->to('[email protected]');


            $this->email->subject('hier komt subject');
            $this->email->message($_POST['beschrijving']);    

            $this->email->send();
?>
Gewijzigd op 14/01/2013 15:36:44 door Reshad F
 
- SanThe -

- SanThe -

14/01/2013 15:41:48
Quote Anchor link
Reshad F op 14/01/2013 15:34:17:
de gene met de subject verdwijnt alsnog in mijn spam folder..


Spam gevoelige tekst gebruikt misschien?

Toevoeging op 14/01/2013 15:42:45:

- SanThe - op 14/01/2013 14:45:02:
Let vooral op de From.
Die doet bijna iedereen verkeerd.


Zo te zien jij ook dus.
 
Reshad F

Reshad F

14/01/2013 15:49:29
Quote Anchor link
Hoe moet die from dan ?? eerst naam dan email?

edit: Dat was het hem dus inderdaad! hij lukt :) dankjewel Santhe
Gewijzigd op 14/01/2013 15:51:50 door Reshad F
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.