Email komt soms niet aan.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

01/01/2012 17:29:30
Quote Anchor link
Hallo,

Wij hebben voor onze internetradio een verzoek script die het naar onze email stuurt.

Altijd komen de mails aan, maar heel af en toe niet. dan komt hij niet aan op 1 of andere manier.

Dit is het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?
ob_start(); // Voor het cookie setten, anders zal dat hoogst waarschijnlijk niet werken.
$cNaam = 'Verzoek NAAM'; // Je naam...
$cEmail = '[email protected]'; // email waar het heen moet
$cOndPre = ''; // prefix voor onderwerp
$cOndSuf = ''; // suffix achter onderwerp
$cSpam = 10; // Anti Spam, X aantal minuten

if(!empty($_POST['verstuur']))
    {
// Er is op de knop 'verstuur e-mail' gedrukt...
    $pError = ''; // Een begin met de errors als die er zijn
    $pI = 0; // Deze telt het aantal erros.
    if(strlen($_POST['naam']) < 2)
        {
$pError .= '- Je hebt je naam niet ingevuld!<br>'; $pI++; }
    if(strlen($_POST['email']) < 6 || !ereg('@',$_POST['email']) || !ereg('.',$_POST['email']))
        {
$pError .= '- Je hebt geen geldig email-adres ingevuld!<br>'; $pI++; }
        
    if(!empty($pError))
        {
// Als er dan toch errors zijn..
        echo ($pI == 1) ? 'De volgende fout is opgetreden:<br>' : 'De volgende fouten zijn opgetreden:<br>'; // even kijken of het meervoud of enkelvoud is.
        echo $pError; // echoën van de error(s)
        }
    else
        {
        // uiteindelijk toch mailen :)
        $pHeader  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
        $pHeader .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
        $pHeader .= "To: ".$cNaam." <".$cEmail.">\r\n";
        $pHeader .= "From: ".$_POST['naam']." <".$_POST['email'].">\r\n";
        $website = (!empty($_POST['website'])) ? '<br><br>Website: '.$_POST['website'] : '';
        $pBericht = 'Naam: '.$_POST['naam'].'<br>Email: '.$_POST['email'].'<br>Artiest:'.$_POST['website'].'<br>Titel: '.$_POST['onderwerp'].'<br>Bericht: '.$_POST['bericht'].'';
        mail($cEmail,$cOndPre.' Verzoek '.$cOndSuf,$pBericht,$pHeader);
        
                  
        echo 'Je verzoekje is aangekomen bij de DJ!';
        
        $pShow = true; // formulier wordt niet weer getoond
        }
    }

    // Kijken of er een waarde moet worden gegeven aan velden...
    $pNaam = (isset($_POST['naam'])) ? $_POST['naam'] : '';
    $pEmail = (isset($_POST['email'])) ? $_POST['email'] : '';
    $pWebsite = (isset($_POST['website'])) ? $_POST['website'] : '';
    $pOnderwerp = (isset($_POST['onderwerp'])) ? $_POST['onderwerp'] : '';
    $pBericht = (isset($_POST['bericht'])) ? $_POST['bericht'] : '';
    
    // kijken of het cookie bestaat, zoja dan wordt het formulier niet getoond.
    if(isset($_COOKIE['mailform']))
        {
$pShow = true; echo 'Je kunt maar eens in de '.$cSpam.' minuten een e-mail versturen!'; }
        
    if(!isset($pShow))
        {
// het formulier als $pShow niet bestaat.
        ?>

        </p>
        <form method="post" action="">
        <dl>
            <dt><b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </b></dt>
            <dt><b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Naam</b> </dt>
                <dd><input type="text" name="naam" size="15" value="<?= $pNaam; ?>"></dd>
            <dt><b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Email</b> <font color="#999999"><i></i></font></dt>
                <dd><input type="text" name="email" size="15" value="<?= $pEmail; ?>"></dd>
            <dt><b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Artiest</b></dt>
                <dd><input type="text" name="website" size="15" value="<?= $pWebsite; ?>"></dd>
            <dt><b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Titel</b> <font color="#999999"><i></i></font></dt>
                <dd><input type="text" name="onderwerp" size="15" value="<?= $pOnderwerp; ?>"></dd>
            <dt><b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Bericht</b> <font color="#999999"><i></i></font></dt>
                <dd><textarea name="bericht" cols="40" rows="10"><?= $pBericht; ?></textarea></dd>
                <dd>
                <input type="submit" value="Verstuur Verzoek" name="verstuur"> <input type="reset" value="Leeg velden"></dd>
        </dl>
        </form>
        <?
        }
        ?>


Wie kan mij hier mee helpen?

Mvg,
Gewijzigd op 01/01/2012 17:29:48 door Kevin Blokzijl
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:47:30
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

01/01/2012 17:38:54
Quote Anchor link
Je zult maar Ed heten. Dan heb je in het script geen geldige naam?
Ereg zou ik niet meer gebruiken.
Waarom ob_start
Mogelijk dat je headers de oorzaak zijn?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

01/01/2012 17:49:12
Quote Anchor link
Waarom het wiel van mail-headers opnieuw uitvinden, implementeer een mail class:
- php mailer
- swift mailer

En dan nog wat opmerkingen:
- waarom de ob_start, deze heb je maar in 0.0002 % van de gevallen ook daadwerkelijk nodig
- weest bewust wat je controleert met de functie empty, in feite is het een zinlose functie, je kunt beter gebruik maken van trim($iets) == '' of in jouw geval trim($iets) != '', kijken of er wat opgeslagen is in een array, gebruik dan count of array_count.
- je vergeet overal bij de $_POST te controleren of de key waarde bestaat
- je kan ook niet op de submit van het form controleren, deze hoeft niet aanwezig te zijn gerbuik: $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'
- het toevoegen van &nbsp voor opmaak is ook niet de bedoeling
- het is ook zinloos om $_POST waarden toe te kennen aan nieuwe variabelen
- erigi is een functie welke je niet meer kunt gebruiken, deze moet je herschrijven naar een preg_ functie


----------------------------------
je hebt een coding style welke mij in ieder geval niet bevalt.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
// jouw style
if ($blaat == $schaap)
   {

       // doe iets
   }
// mijn style
if ($blaat == $schaap) {
   // doe iets
}
?>


Door overzichtelijk te programeren, maak je je code leesbaar en maak je ook minder fouten. Een hulpmiddel is natuurlijk ook een goede php editor.
Gewijzigd op 01/01/2012 17:49:54 door Noppes Homeland
 
- SanThe -

- SanThe -

01/01/2012 18:28:40
 
Wouter J

Wouter J

01/01/2012 18:41:37
Quote Anchor link
Quote:
je hebt een coding style welke mij in ieder geval niet bevalt.

Uiteraard is dit natuurlijk totaal persoons bebonden. Ik zelf doe het bijv. zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if( $blaat === $schaap )
    {

      // Doe iets
    }
?>


Doe wat je zelf het best, overzichtelijkst en mooist vind dan zit het goed.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.