e-mail lezen doet het niet behoorlijk

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

MrX

MrX

28/06/2006 12:57:00
Quote Anchor link
Ik heb een script geschreven om een e-mail te zenden in HTML.
Dit is het bericht die verzonden moet worden:
$bericht ='<html>blablabla</html>';

In mijn huidige mail-prog krijg ik deze zoals het hoort.
In outlook krijg ik de hele broncode te zien.

Ligt de fout dan aan het script of is het oulook zelf?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 10:49:38
 
Robert Deiman

Robert Deiman

28/06/2006 13:00:00
Quote Anchor link
$headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";

Headers toevoegen aan de mail:

http://nl3.php.net/function.mail
 
MrX

MrX

28/06/2006 13:02:00
Quote Anchor link
Dit staat er al:

$sending = 'From: Naam <[email protected]>'."\r\n";
$sending .= 'MIME-Version: 1.0'."\r\n";
$sending .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1'."\r\n";
$sending .= 'X-Priority: 3'."\r\n";
$sending .= 'X-MSMail-Priority: High'."\r\n";
$sending .= 'X-Mailer: PHP/'.phpversion();
$sending = stripslashes($sending);
 
PHP Newbie

PHP Newbie

28/06/2006 13:04:00
Quote Anchor link
haal die enter is weg ;-) bij charset

en vanwaar die stripslashes? :-s
 
MrX

MrX

28/06/2006 13:07:00
Quote Anchor link
1) Welke enter?
2) Omdat die stripslashes() nodig zijn.

Edit:
Probleem opgelost, ik had een paar zaken teveel geplaatst in mijn HTML
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door MrX
 
Henri

Henri

06/03/2007 11:18:00
Quote Anchor link
Heeft er iemand al eens iets gedaan met het lezen van mail i.p.v verzenden?
Ik zou een script willen maken waarin dagelijks een mailbox gechekd wordt en als er mail is dat die dan door het programma afgehandeld wordt.
Gebruikers vullen dan een formulier in en de gevegens uit dat formulier moeten in een database terecht komen.
Heeft iemand al eens zoiets geprobeerd???
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.