email na plaatsing gastenboek bericht.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Marcel sauer

marcel sauer

14/06/2010 20:06:59
Quote Anchor link
hoe kan ik het beste beginnen om een email te ontvangen als er een nieuw bericht geplaatst is in mijn gastenboek?

of heeft iemand een site waar ik duidelijk terug kan vinden hoe ik zulke codes zelf kan samenstellen / schrijven?

m.v.g. Marcel
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 07:38:53
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

14/06/2010 20:11:35
Quote Anchor link
met de mail() functie in php

Misschien is het handig om even je code te geven, zo dat ik je kan helpen met fixen.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

14/06/2010 20:12:03
Quote Anchor link
pak gewoon een mail class:
PHP Mailer of Swift mailer

en gaat niet zelf proberen het wiel opnieuw uit te vinden
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

14/06/2010 20:14:07
Quote Anchor link
Dat is ook een optie inderdaad :)
 
Marcel sauer

marcel sauer

14/06/2010 20:20:24
Quote Anchor link
hmz ok krijg al veel hulp dus probeer het meestal eerst zelf.
maar als jullie zeggen dat er een standaard voor is gaat ik dit maar even proberen.
hiermee kan je dus gewoon een bericht gemailt krijgen met er is een nieuw bericht in je gastenboek?
of net als hyves dat je het bericht gemailt krijgt?
heb net op php mailer gezocht en zie dat zit programmatjes zijn.
is er geen los script dat je kan activeren bij verzenden van een bericht in je gastenboek?
Gewijzigd op 14/06/2010 20:31:15 door marcel sauer
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

14/06/2010 20:42:02
Quote Anchor link
Het zijn php-scripts! Lees de handleiding door van hoe je het moet toepassen
 
Marcel sauer

marcel sauer

14/06/2010 20:45:50
Quote Anchor link
ok thx ik ga even kijken of ik wat in elkaar kan fixen hiermee ;)


snap het nog niet helemaal een normaal linkje naar een email progje kan ik wel maken. maar een standaard email bericht versturen via script vind ik al lastig.
en dan ook nog koppelen aan een script zodat hij verzend na de captcha check snap ik nog niet echt.
hopelijk willen jullie mij nog meer op weg helpen.
Gewijzigd op 14/06/2010 21:10:22 door marcel sauer
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

14/06/2010 21:31:47
Quote Anchor link
Als jij een mail automatisch wilt laten versturen, lijkt het me niet handig om op die mail data een captcha op te zetten..

Een captcha is om te controleren of er een mens achter de computer zit..

edit:
Wat jij bedoeld is een captcha voor het posten van een reactie, maar dat heeft vrij weinig met de mailing zelf te maken.
Gewijzigd op 14/06/2010 21:32:22 door Joris van Rijn
 
Marcel sauer

marcel sauer

15/06/2010 18:13:13
Quote Anchor link
oeps... sorry, ben niet helemaal duidelijk geweest denk ik.
ik heb een gastenboek met captcha en nadat hij captcha van het gastenboek bericht gecheckt heeft en goed bevonden moet hij de mail naar mijn mailbox verzenden.
 
Marcel sauer

marcel sauer

20/06/2010 17:19:16
Quote Anchor link
niemand een oplossing? :S
Gewijzigd op 20/06/2010 17:19:57 door marcel sauer
 
Marcel sauer

marcel sauer

29/06/2010 18:42:54
Quote Anchor link
please iemand een oplossing?
 
Niels Kieviet

Niels Kieviet

29/06/2010 18:50:24
Quote Anchor link
Laat eens wat relevante code zien?
 
Marcel sauer

marcel sauer

29/06/2010 18:57:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$res = mysql_query($sql);  
    
    if (!empty($res))
    {  
        echo "<center><h6>Bericht toegevoegd</h6>";
    
        echo "<p>Bedankt voor je bericht. Het bericht is toegevoegd. Ga nu naar <a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "\" title=\"Berichten overzicht\">het berichten overzicht</a>.</center>";
    }


hierna moet dus automatische een mail worden verstuurd naar mijn mail box met een standaard text bv nieuw bericht in je gastenboek
 
Niels Kieviet

Niels Kieviet

29/06/2010 19:20:01
Quote Anchor link
Doe de volgende dingen

- Include de klass
- Maak een nieuw object
- Geef wat tekst
- Verzenden

Meer informatie

http://phpmailer.worxware.com/index.php?pg=examplebmail
 
Marcel sauer

marcel sauer

29/06/2010 20:43:47
Quote Anchor link
@ Niels Kieviet
thx voor de duidelijke link naar php mailer
en even gaan vogelen en met een 20 minuten zat het er in daar heb ik nog eens wat aan!
voor de mensen die er nog minder van snapen dan ik :P
dit heb ik na verzending van het gastenboek bericht naar de database geplaatst
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$to      = '[email protected]';
$subject = 'the subject';
$message = 'hello';
$headers = 'From: [email protected]' . "\r\n" .
'X-Mailer: PHP/' . phpversion();

mail($to, $subject, $message, $headers);


naar eigen idee invullen ;)
Gewijzigd op 29/06/2010 20:45:50 door marcel sauer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.