Email naam/string veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ray Mond

Ray Mond

16/12/2020 17:26:10
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik gebruik onderstaande code om de mails in een mail_inbox te zetten in onze database.
Dat verloopt best prima alleen van sommige sites wil hij niet de normale mail adres halen maar komt het binnen onder name als: "[email protected]" <[email protected]>

Nu zou ik graag willen dat het binnenkomt als [email protected] en niet als "[email protected]" <[email protected]>

code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$body_data = trim($email['htmlBody']) ==""?$email['plainBody']: $email['htmlBody'];
        $waktu = date("Y-m-d H:i:s",$email['headers']->udate);
        $sql = "INSERT INTO `mail_inbox`( `subject`, `email_sender`, `name`, `is_register`, `email_receiver`, `data`, `times`,`web_id`,`vim`) VALUES (
        '".$db->escape_string($email['headers']->subject)."',
        '".$db->escape_string($from)."',
        '".$db->escape_string($email['headers']->fromaddress)."',
        '".$is_register."',
        '".$db->escape_string($to)."',
        '".$db->escape_string($body_data)."',
        '".$db->escape_string($waktu)."',".$sid.",".$vim.")";


Kan iemand helpen svp? Het gaat om het deel name waar dus "[email protected]" <[email protected]> opgeslagen gaat worden maar dat willen we graag als [email protected] zien komen.

Mijn dank is groot!
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 22:24:28
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

16/12/2020 17:44:17
Quote Anchor link
Kan je dat er niet af strippen dan? Zoiets (niet getest).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$from
= '"[email protected]" <[email protected]>';

if (strpos($from, ' ')) {
  $from = explode(' ', $from);
  $from = $from[0];
  $from = str_replace('"', '', $from);
}


echo $from;

?>


Toevoeging op 16/12/2020 17:45:20:

Zal ook vast via een regex kunnen, maar daar heb ik nu geen tijd voor ... ;)
 
Ray Mond

Ray Mond

16/12/2020 17:53:33
Quote Anchor link
Als ik bovenstaande code gebruik zie ik enkel een N verschijnen echter is het ook zo dat

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script


niet gebruikt kan worden in mijn situatie aangezien het ook bijvoorbeeld van "[email protected]" <[email protected]> kan komen.

Nu had ik zelf even dit gebruikt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$tester = $db->escape_string($email['headers']->fromaddress);

        if (strpos($tester, ' ')) {
        $tester = explode(' ', $tester);
        $tester = $from[0];
        $tester = str_replace('"', '', $tester);
        }


En dan met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$body_data = trim($email['htmlBody']) ==""?$email['plainBody']: $email['htmlBody'];
        $waktu = date("Y-m-d H:i:s",$email['headers']->udate);
        $sql = "INSERT INTO `mail_inbox`( `subject`, `email_sender`, `name`, `is_register`, `email_receiver`, `data`, `times`,`web_id`,`vim`) VALUES (
        '".$db->escape_string($email['headers']->subject)."',
        '".$db->escape_string($from)."',
        '".$db->escape_string($email['headers']->fromaddress)."',
        '".$is_register."',
        '".$db->escape_string($to)."',
        '".$db->escape_string($body_data)."',
        '".$db->escape_string($waktu)."',".$sid.",".$vim.")";


Ook dan krijg ik enkel een N te zien
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

16/12/2020 17:54:53
Quote Anchor link
$tester = $from[0];

moet zijn

$tester = $tester[0];

Toevoeging op 16/12/2020 17:55:39:

>> niet gebruikt kan worden in mijn situatie aangezien het ook bijvoorbeeld van "[email protected]" <[email protected]> kan komen.

daar houdt de code gewoon rekening mee ...
 
Ray Mond

Ray Mond

16/12/2020 18:08:37
Quote Anchor link
Yesss!!! nice, dit gedeelte hoe ik het nu heb werkt dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
$tester = $email['headers']->fromaddress;

        if (strpos($tester, ' ')) {
        $tester = explode(' ', $tester);
        $tester = $tester[0];
        $tester = str_replace('"', '', $tester);
        
        
        $body_data = trim($email['htmlBody']) ==""?$email['plainBody']: $email['htmlBody'];
        $waktu = date("Y-m-d H:i:s",$email['headers']->udate);
        $sql = "INSERT INTO `mail_inbox`( `subject`, `email_sender`, `name`, `is_register`, `email_receiver`, `data`, `times`,`web_id`,`vim`) VALUES (
        '".$db->escape_string($email['headers']->subject)."',
        '".$db->escape_string($from)."',
        '".$tester."',
        '".$is_register."',
        '".$db->escape_string($to)."',
        '".$db->escape_string($body_data)."',
        '".$db->escape_string($waktu)."',".$sid.",".$vim.")";
        
        echo "</br>".$sql;
        
        $db->query($sql);
    }


Nu de rest even uitvogelen voor mezelf hier :P Merci, mijn dank hiervoor is al groot!
 
- SanThe -

- SanThe -

16/12/2020 18:10:44
Quote Anchor link
Ook leuk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$email
= '"[email protected]" <[email protected]>';
if(strstr($email,'"'))    $email = substr($email,strpos($email,'"')+1,strrpos($email,'"')-1);
?>
Gewijzigd op 16/12/2020 18:12:27 door - SanThe -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

16/12/2020 18:12:39
Quote Anchor link
Graag gedaan ... let wel op. In jouw bovenstaand voorbeeld staat nu je overige code ook binnen de if-statement. Dat lijkt me niet de bedoeling. En die $tester moet dan $from worden.
 
Ray Mond

Ray Mond

16/12/2020 18:18:57
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 16/12/2020 18:12:39:
Graag gedaan ... let wel op. In jouw bovenstaand voorbeeld staat nu je overige code ook binnen de if-statement. Dat lijkt me niet de bedoeling. En die $tester moet dan $from worden.


Oke, aangepast en werkt dan ook goed.

Ik heb trouwens alles van from omgezet naar tester aangezien from al bestond en dat kan natuurlijk niet dubbel haha maar hij doet het nu goed opslaan in de database alleen nu is de vraag hoe kan het script nu automatisch terugmailen? want dat werkt nog niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3


mailTo($tester, $subject, $messagex, $meta, "inbox@".$metay['site_name'], $metay['site_name']." notification" );
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

16/12/2020 21:09:40
Quote Anchor link
Als je de IMAP extensie hebt kun je met imap_rfc822_parse_adrlist() het hele adres netjes opsplitsen.
 
Ray Mond

Ray Mond

16/12/2020 23:27:56
Quote Anchor link
Die zal ik ook zeker opslaan, thx voor de tip maar dat gedeelte werkt al haha het gaat nu nog puur dat het script ook moet mailen naar dat adres maar dat werkt nog niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/12/2020 23:42:29
Quote Anchor link
Wat werkt er niet aan? En op welke manier stuur je de mail weg? Via de mail() functie, of via een aparte weg via SMTP?
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

17/12/2020 09:01:43
Quote Anchor link
Ray Mond op 16/12/2020 23:27:56:
maar dat gedeelte werkt al

OK, ik ben een beetje spijkers op laag water aan het zoeken (lees: meestal gaat deze "explode op spatie aanpak" wel goed), maarrr: https://haacked.com/archive/2007/08/21/i-knew-how-to-validate-an-email-address-until-i.aspx/ (scroll even door tot "These are all valid email addresses!").
 
Ivo P

Ivo P

17/12/2020 09:41:27
Quote Anchor link
ik vind de vraag wat raar.

Het lijkt haast alsof er een nu een oplossing is voor een uitzonderlijke situatie.

Ik pak er even een stuk header van een mail uit mijn mailbox bij:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
From: Brussels South Charleroi Airport
 <[email protected]>
Reply-To: [email protected]


Vreemd genoeg zit hier ook nog een enter in, maar mijn punt is, dat het mailadres dus tussen de < > staat. En de naam daar voor. In jouw geval duikt er kennelijk een uitzonderlijk geval op, waarbij iemand voor de naam een emailadres heeft gekozen (dat ook nog afwijkt van de daadwerkelijke zender).


Daarnaast bestaat er ook nog iets als een reply-to header. Dat is het adres waar de sender de antwoorden wil ontvangen.
Voorbeeld: de mail komt daadwerkelijk van de webserver van phphulp.nl. Maar antwoorden dienen verstuurd te worden aan de starter van het topic.
Daar mag je dan niet het mailadres van de topicstarter gebruiken: dat is immers niet de zender van de mail: die komt van de webserver.

Anyways: ik denk dat je het adres tussen de < > moet hebben
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

17/12/2020 14:02:43
Quote Anchor link
>> Anyways: ik denk dat je het adres tussen de < > moet hebben

Volgens mij heeft Ivo P helemaal gelijk!

Zoiets dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$from
= '"[email protected]" <[email protected]>';

if (strpos($from, ' ')) {
  $from = explode(' ', $from);
  $from = $from[1];
  $from = str_replace(['<', '>'], '', $from);
}


echo $from;

?>
 
Ray Mond

Ray Mond

17/12/2020 14:12:41
Quote Anchor link
Ik snap het punt van Ivo inderdaad maar toch is het niet correct, want aangezien je normaal gesproken op reply zou drukken dan komt het mail adres wat tussen "" staat en niet tussen <> anders zou het niet mogen inderdaad..
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

17/12/2020 14:19:57
Quote Anchor link
Ik denk dat het niet klopt wat je zegt. De 'naam' staat tussen de aanhalingstekens en het mailadres zelf staat tussen <>. En je hebt het mailadres nodig. Niet de naam.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

17/12/2020 14:37:50
Quote Anchor link
Als je twee verschillende afzenders tegelijk wilt gebruiken, moet je die niet samen in de From-header proppen. RFC 2822 heeft daarvoor de speciale Sender-header.

If John's secretary Michael actually sent the message, though John was the author and replies to this message should go back to him, the sender field would be used:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
From: John Doe <[email protected]>
Sender: Michael Jones <[email protected]>
To: Mary Smith <[email protected]>
Subject: Saying Hello
Date: Fri, 21 Nov 1997 09:55:06 -0600
Message-ID: <[email protected]>

This is a message just to say hello.
So, "Hello".
Gewijzigd op 17/12/2020 14:41:20 door Ward van der Put
 
Ivo P

Ivo P

17/12/2020 14:59:51
Quote Anchor link
maar er is ook nog een Reply-To header.

De Sender ken ik zelf eigenlijk niet, maar ik pretendeer zker niet de hele RFC mbt mailen te kennen :-)

Maar mogelijk dat zo'n extra header nu net wel zorgt dat TS de mail naar dat andere adres ziet gaan bij het reply-en.

In elk geval kan als zender ook iets anders dan een emailadres staan. (dus dat stuk tussen de "")
Staar je niet blind op 1 speciaal geval.
 
Ray Mond

Ray Mond

17/12/2020 17:38:23
Quote Anchor link
Normaal gesproken hebben jullie ook zeker weten gelijk hoor maar er is 1 site specifiek waar dit even voor nodig is haha aangezien hun werken met "[email protected]" <[email protected]>

Ik heb dan ook een heel script wat moet mailen maar dan op 2 manieren zelfs aangezien die site anders werkt dan normaal.. Script is 250 regels, even wat te groot om hier te posten dus.. Wel ben ik trouwens benieuwd naar de Reply-To header? Daar kan ik verder niet enorm veel over vinden
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2020 17:44:54
Quote Anchor link
250 regels zijn veel te veel om relevant te zijn.
Je kan dit vast wel in dit forum beperken tot maximaal 20 regels.

Op welke manier mail je precies?
 
Ray Mond

Ray Mond

17/12/2020 18:12:16
Quote Anchor link
Ivo P op 17/12/2020 14:59:51:
maar er is ook nog een Reply-To header.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$reply = $email['headers']->reply_to[0]->mailbox."@".$header->reply_to[0]->host;


Topper! Dit was geloof ik de oplossing.. Het lijkt ernaar dat vanaf welke site ik op het moment ook maar mail naar de site toe dat alles gewoon netjes reactie krijgt...

Dit is trouwens op het moment hoe we mailen zodat het ook niet in spam komt :-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mailTo($reply, $subject, $messagex, $meta, "inbox@".$metay['site_name'], $metay['site_name']." notification" );


Nu rust mij nog 1 vraag.. wij willen graag een timer op de mail, dat het pas na bijvoorbeeld 5 minuten reactie terug krijgt (de afzender) nu hadden we de sleep functie gebruikt en wait ook maar dit blijkt een hinder te zijn in het script waardoor niet alle mails tegelijk binnenkomen soms.. Hoe kan ik het script laten wachten met mailen maar toch alles tegelijk laten komen?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.