email()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »
Rolllluf

rolllluf

06/11/2007 14:01:00
Quote Anchor link
Hallo alle.

Ik ben bezig met het verzenden van mail dmv php. NU heb ik alleen 1 klein probleem. Ik werk in een server omgeving met een exchange mail server.

Nu krijg ik de volgende melding:

Warning: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in C:\wamp\www\mail.php on line 29

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php

$plainoutput
= "bla bla bla";
$htmloutput = "<html><body>Html tekst voorlopig</body></html>";

$email = "[email protected]";
$subject = "Onderwerp";
//HEADER
$header = "From: Je Naam <[email protected]>\n";
$header .= 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . "\n";
//BOUNDARY GENEREREN
$boundary = "==String_Boundary_x" .md5(time()). "x";
$header .= "MIME-Version: 1.0\n";
$header .= "Content-Type: multipart/alternative;\n";
$header .= " boundary=\"$boundary\";\n\n";
// PLAIN
$message .= "--$boundary\n";
$message .= "Content-Type: text/plain; charset=\"iso-8859-1\"\n";
$message .= "Content-Transfer-Encoding: 7bit\n\n";
$message .= "$plainoutput\n\n";
// HTML
$message .= "--$boundary\n";
$message .= "Content-Type: text/html; charset=\"iso-8859-1\"\n";
$message .= "Content-Transfer-Encoding: 7bit\n\n";
$message .= "$htmloutput\n\n";

$message .= "--$boundary--\n";  <-------- Line 29!

mail($email, $subject, $message, $header);

?>


Waarschijnlijk staan mijn instellingen in de php.ini verkeerd ingesteld maar wat zou dat dan moeten wezen om het wel goed te laten werken?

Dit is php.ini
[mail function]
; For Win32 only.
SMTP = localhost

; For Win32 only.
sendmail_from =

; For Win32 only.
smtp_port = 25

Alvast bedankt voor jullie reactie!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 14:27:59
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2007 14:30:00
Quote Anchor link
Draait er op dezelfde server wel een mailserver? Zo ja, draait die dan ook op port 25?
 
Rolllluf

rolllluf

06/11/2007 14:53:00
Quote Anchor link
ons e-mail verkeer loopt over een exchange server dmv DNS. ik heb wat gegevens opgezocht en daar staat dat mail.bedrijf.nl het ipadres: 213.193.221.66 heeft.

Volgens mij werkt het hier niet dmv smtp
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2007 15:28:00
Quote Anchor link
Vul die gegevens in in de php.ini file bij ;For Win32 only.
 
Rolllluf

rolllluf

06/11/2007 15:45:00
Quote Anchor link
gedaan maar werkt niet
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

06/11/2007 15:50:00
Quote Anchor link
Klinkt heel stom, maar heb je herstart? Daar ben ik zelf een dag aan kwijt geweest...
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2007 15:50:00
Quote Anchor link
rolllluf schreef op 06.11.2007 15:45:
gedaan maar werkt niet

Tja, dat wordt glazen bol kijken.

if(mail(...........))
{
echo 'Verzonden';
}
else
{
echo 'Error';
}

Edit: @Freek: Zeer goede vraag. ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.