emailcheck contactformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »
J C

J C

02/02/2022 14:10:53
Quote Anchor link
Ik wil graag checken of iemand een bepaald emailadres gebruikt voor mijn contactformulier.

Ik gebruik daar voor dit, maar zit nu te vechten met meerdere emailadressen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
elseif ((stripos($_POST['email'],'[email protected]') !== false))


Ik heb nu dit geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
elseif ((stripos($_POST['email'],'[email protected]' or '[email protected]') !== false))

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
elseif ((stripos($_POST['email'],'[email protected] [email protected]') !== false))


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
elseif ((stripos($_POST['email'],'[email protected]', '[email protected]') !== false))


Maar dit werk niet naar behoren, wat zou ik kunnen doen?
Ik wil absoluut geen captcha gebruiken, zelf word ik er gek van dat ik bij heel veel website 2 of 3 puzzels moet oplossen om een mail te versturen en klik vaak de website weg als dit moet.
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 18:36:09
 
Ad Fundum

Ad Fundum

02/02/2022 15:07:58
Quote Anchor link
Helaas is de enige correcte manier om een mailadres te valideren om een mail te versturen met een activatie-link.

Als je alleen de vorm van het adres wilt controleren, zou ik daarvoor een eigen datatype maken in de database, dan is de data verzekerd op databaseniveau:
https://dba.stackexchange.com/questions/68266/what-is-the-best-way-to-store-an-email-address-in-postgresql
Wil je dat liever niet, dan kan je een regex gebruiken:
https://stackoverflow.com/questions/201323/how-can-i-validate-an-email-address-using-a-regular-expression

Maar helemaal waterdicht zullen die laatste twee niet zijn.
Gewijzigd op 02/02/2022 15:09:01 door Ad Fundum
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2022 15:10:23
Quote Anchor link
Het is nog makkelijker om dit in een array te plaatsen, en met in_array() te controleren of de waarde in de array staat. Dan heb je ook geen stripos() nodig.

Bovendien is het vechten tegen de bierkaai, want een mailadres is zo aangemaakt en/of ingevuld. Om spammers te weren zal je ongetwijfeld een heel leger moeten inzetten om de lijst aan te vullen.

Je zegt dat je geen Captcha's wilt? Maar heb je al gekeken naar ReCaptcha V3?
https://developers.google.com/recaptcha/docs/v3

Het werkt niet met vinkjes, en ook niet met die puzzels. Serverside wordt er door Google gecontroleerd of iemand betrouwbaar is, en krijg je een score terug. Aan de hand van die score zeg je dan of een bericht toe wordt gelaten of niet. Ik gebruik dit ook, en het aantal geautomatiseerde spamberichten is gedaald tot 0.
Gewijzigd op 02/02/2022 15:11:33 door - Ariën -
 
J C

J C

02/02/2022 15:15:43
Quote Anchor link
Ad Fundum op 02/02/2022 15:07:58:
Helaas is de enige correcte manier om een mailadres te valideren om een mail te versturen met een activatie-link.

Als je alleen de vorm van het adres wilt controleren, zou ik daarvoor een eigen datatype maken in de database, dan is de data verzekerd op databaseniveau:
https://dba.stackexchange.com/questions/68266/what-is-the-best-way-to-store-an-email-address-in-postgresql
Wil je dat liever niet, dan kan je een regex gebruiken:
https://stackoverflow.com/questions/201323/how-can-i-validate-an-email-address-using-a-regular-expression

Maar helemaal waterdicht zullen die laatste twee niet zijn.


Ik controleer het inderdaad ook nog op andere punten. Dit is de hele code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if ( !isset($_POST['email']) or !preg_match( '~^[a-z0-9][a-z0-9_.\-]*@([a-z0-9]+\.)*[a-z0-9][a-z0-9\-]+\.([a-z]{2,6})$~i', $_POST['email']) or trim($_POST['email']) == '' or $_POST['email'] == '[email protected]')
{$aErrors['email'] = 'Uw emailadres ontbreekt of u heeft een niet gelding emailadres opgegeven.';$veldkleuremail = 'tekstveldred';
}elseif ((stripos($_POST['email'],'[email protected] [email protected]') !== false))
{$aErrors['email'] = 'Uw bericht wordt gezien als spam, daarom kunt u geen gebruik maken van dit formulier.';$veldkleuremail = 'tekstveldred';
}else{$veldkleuremail = 'tekstveldnorm';}



Toevoeging op 02/02/2022 15:17:09:

- Ariën - op 02/02/2022 15:10:23:
Het is nog makkelijker om dit in een array te plaatsen, en met in_array() te controleren of de waarde in de array staat. Dan heb je ook geen stripos() nodig.

Bovendien is het vechten tegen de bierkaai, want een mailadres is zo aangemaakt en/of ingevuld. Om spammers te weren zal je ongetwijfeld een heel leger moeten inzetten om de lijst aan te vullen.

Je zegt dat je geen Captcha's wilt? Maar heb je al gekeken naar ReCaptcha V3?
https://developers.google.com/recaptcha/docs/v3

Het werkt niet met vinkjes, en ook niet met die puzzels. Serverside wordt er door Google gecontroleerd of iemand betrouwbaar is, en krijg je een score terug. Aan de hand van die score zeg je dan of een bericht toe wordt gelaten of niet. Ik gebruik dit ook, en het aantal geautomatiseerde spamberichten is gedaald tot 0.


Dat is ook misschien we een goed idee. Controleerd hij dan op ipadres?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2022 15:19:31
Quote Anchor link
En wat als iemand met het mailadres [email protected] zich aanmeldt?
Nu ga je zelf een eigen reguliere expressie voor mailadressen maken terwijl je dit prima door PHP kan laten doen:

https://www.w3schools.com/php/filter_validate_email.asp

Maar goed, de lijst met spammers bijhouden is echt een dagtaak. Een Recaptcha is beter, en tegenwoordig is ReCaptcha ook niet 'opdringerig' en 'vervelend'.

ReCaptcha controleert op meerdere manieren. Ik weet niet op wat voor manieren, maar hun kunnen het via een scala aan technieken prima aanvoelen of een aanvraag legitiem is, of van een scammer.

https://developers.google.com/recaptcha/docs/v3
Gewijzigd op 02/02/2022 15:20:37 door - Ariën -
 
Ad Fundum

Ad Fundum

02/02/2022 15:20:01
Quote Anchor link
Let wel, gebruik van Google is niet conform AVG/GDPR...

En ik hekel captcha's, dan ben ik weg bij een site.
Knettervervelend zijn die dingen, beetje stoplichten selecteren alsof ik niets beters te doen heb.
Gewijzigd op 02/02/2022 15:21:05 door Ad Fundum
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2022 15:22:01
Quote Anchor link
Ad Fundum op 02/02/2022 15:20:01:
Let wel, gebruik van Google is niet conform AVG/GDPR... En ik hekel captcha's, dan ben ik weg bij een site.

Veel sites gebruiken dit, waaronder de groten. En als je het niet vertrouwt dan gebruik je toch 'incognitomodus'. Daarnaast is ReCaptcha V3 niet hinderlijk voor de gebruiker.

Bestaande invul (Re)Captcha's zijn allang gekraakt. Het schijnt dat er farms bestaan die zelfs manueel dit over kunnen typen voor spamruns. Een simpele oplossing is een extra invulveld die verplicht ingevuld moet worden, met een simpele vraag:
Waar gaat deze site over?
Gewijzigd op 02/02/2022 15:24:40 door - Ariën -
 
J C

J C

02/02/2022 15:24:45
Quote Anchor link
moet je dan wel weer zo een vervelende cookiewall gebruiken of hoeft dat niet?


Toevoeging op 02/02/2022 15:26:29:

- Ariën - op 02/02/2022 15:19:31:
En wat als iemand met het mailadres [email protected] zich aanmeldt?
Nu ga je zelf een eigen reguliere expressie voor mailadressen maken terwijl je dit prima door PHP kan laten doen:

https://www.w3schools.com/php/filter_validate_email.asp


Klopt mijn script om te controleren of een emailadres werkelijk een emailadres is niet?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/02/2022 15:32:25
Quote Anchor link
Ongewenste e-mailadressen toevoegen rechtstreeks in je code is natuurlijk een no-go. Een captcha zoals Ariën noemt, is een goede optie.

Ik weet niet om wat voor formulier het gaat, maar wellicht is het zinvol dat de ontvanger zijn mailadres moet verifiëren door op een link met code te klikken (die hij/zij per mail ontvangt).

Stel dat het gaat om een formulier waarmee je een reactie kan plaatsen, en je valideert niet of het mailadres inderdaad van die persoon is, dan kan iemand gewoon [email protected] als mailadres invoeren en dat wordt dan gewoon geaccepteerd.
Gewijzigd op 02/02/2022 15:33:21 door Ozzie PHP
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2022 15:34:48
Quote Anchor link
J C op 02/02/2022 15:24:45:
Klopt mijn script om te controleren of een emailadres werkelijk een emailadres is niet?

De huidige controle is niet echt handig. Dus laat dat lekker aan PHP over. :-)
Verder is je code ook een beetje in spaghetti stijl.
 
J C

J C

02/02/2022 15:36:43
Quote Anchor link
Het gaat om een contactformulier, zo laag drempelig mogelijk, dus er zijn ook maar 2 velden verplicht, emailadres en bericht.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/02/2022 15:37:49
Quote Anchor link
En wat wordt er met dat bericht gedaan?
 
J C

J C

02/02/2022 15:39:01
Quote Anchor link
- Ariën - op 02/02/2022 15:34:48:
J C op 02/02/2022 15:24:45:
Klopt mijn script om te controleren of een emailadres werkelijk een emailadres is niet?

De huidige controle is niet echt handig. Dus laat dat lekker aan PHP over. :-)
Verder is je code ook een beetje in spaghetti stijl.

Ik ga hem wel herschrijven, maar als leermoment echter, waarom is het zo niet handig?
Dat het een beetje doro elkaar staat, kan er wel mee te maken hebben dat het een zelfgeschreven script is en het door de jaren heen steeds een beetje veranderd is, dus helemaal herschrijven is wellicht niet een heel gek idee ;-)



Toevoeging op 02/02/2022 15:39:37:

Ozzie PHP op 02/02/2022 15:37:49:
En wat wordt er met dat bericht gedaan?

Het bericht wordt naar mijn mailbox gestuurd en de klant krijgt een bevestigingsmail.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2022 15:43:59
Quote Anchor link
J C op 02/02/2022 15:39:01:

Ik ga hem wel herschrijven, maar als leermoment echter, waarom is het zo niet handig?
Dat het een beetje doro elkaar staat, kan er wel mee te maken hebben dat het een zelfgeschreven script is en het door de jaren heen steeds een beetje veranderd is, dus helemaal herschrijven is wellicht niet een heel gek idee ;-)

Het is dat het nu nog compact is, maar als je dit in grotere versie op een forum zou aanbieden als ondersteuning zal je weinig aanloop naar je topic krijgen. Bovendien heeft elke editor wel een mogelijkheid voor re-formatting of re-identing zodat het weer netjes staat. Dus zo veel werk is het ook weer niet. :-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/02/2022 15:44:45
Quote Anchor link
Oké ... stel je nu het volgende voor. Ik ben een spammer ... of beter gezegd een geautomatiseerde robot die het internet afspeurt naar formulieren. Ik zie jouw formulier. Ik vul gewoon een mailadres van iemand anders in en ik plaats ... nou wat zullen we eens zeggen ... 500 keer een of ander spambericht.

Gevolg: jij ontvangt 500 spamberichten en degene van wie het mailadres echt is, ontvangt 500 ontvangstbevestigingen.

Kortom: weet goed waar je mee bezig bent ;-)

Een ontvangstbevestiging sturen klinkt dus heel leuk, maar het probleem is dat je niet weet naar wie je die stuurt. Beter kun je die dus helemaal niet sturen en gewoon een melding in beeld tonen: we hebben uw bericht ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
 
J C

J C

02/02/2022 15:48:57
Quote Anchor link
Daar heb je wel een goed punt inderdaad, ik deed het als service. Maar dat kan natuurlijk ook verkeerd gebruikt worden.
Ik zal er een nette merlding van maken op de website en geen bevestiging meer sturen ;-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2022 16:01:15
Quote Anchor link
Ontvangstbevestigingen zijn echt irritant. Door een lek in PHPmailer die door een stal spam-jokers misbruikt wordt krijg ik laatste tijd bakken vol met spam, en vaak nog zo'n 'dankjewel' mail erbij. Gelukkig ga ik binnenkort naar een nieuwe server, dus dan is dat ook wel weer opgelost.

Ik weet dat ReCaptcha V3 erg robuust is, maar ik weet op het eerste ogenblik niet hoe dit voldoet aan AVG/GDPR etc. en of er vergelijkbare alternatieven zijn die op het punt van privacy beter voldoen.
Gewijzigd op 02/02/2022 16:03:43 door - Ariën -
 
Ad Fundum

Ad Fundum

03/02/2022 15:57:50
Quote Anchor link
Diensten van Google worden afgenomen door veel 'groten', maar ik zou zelf niet het advies willen geven dat je iets moet doen omdat een ander het ook doet.

Binnen de organisatie waar ik voor werk, wordt Google standaard geblokkeerd. De internationale verdragen Safe Harbour en Privacy Shield zijn afgeschoten op EU-niveau, dus je staat er als persoon/bedrijf nu alleen voor. En er verschijnen steeds meer kritische artikelen, bijvoorbeeld over hoe Nederland persoonsgegevens en leerprestaties van de kinderen te grabbel gooit met Google Classroom.

Gelukkig zie ik steeds meer bewustwording dat Google op de lange termijn toch niet zo'n handige keuze is. Er zijn steeds meer grotere organisaties, waaronder ook overheidsorganisaties, die alternatieven vinden. Een veelgebruikt alternatief voor Google Analytics is PIWIK, en er zijn ook goede alternatieven voor Google Maps op een site.

Als je een goed alternatief weet voor Recaptcha V3, laat het me weten!

Toevoeging op 03/02/2022 20:19:53:

Nog even een aanvulling op Google en AVG/GDPR: Google is puur gif.
https://www.security.nl/posting/741233/Juridische+vraag%3A+Kun+je+als+website+nog+wel+veilig+gebruikmaken+van+Google+Fonts
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.