emailcheck contactformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »
J C

J C

02/02/2022 14:10:53
Quote Anchor link
Ik wil graag checken of iemand een bepaald emailadres gebruikt voor mijn contactformulier.

Ik gebruik daar voor dit, maar zit nu te vechten met meerdere emailadressen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
elseif ((stripos($_POST['email'],'[email protected]') !== false))


Ik heb nu dit geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
elseif ((stripos($_POST['email'],'[email protected]' or '[email protected]') !== false))

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
elseif ((stripos($_POST['email'],'[email protected] [email protected]') !== false))


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
elseif ((stripos($_POST['email'],'[email protected]', '[email protected]') !== false))


Maar dit werk niet naar behoren, wat zou ik kunnen doen?
Ik wil absoluut geen captcha gebruiken, zelf word ik er gek van dat ik bij heel veel website 2 of 3 puzzels moet oplossen om een mail te versturen en klik vaak de website weg als dit moet.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:28:37
 
Ad Fundum

Ad Fundum

02/02/2022 15:07:58
Quote Anchor link
Helaas is de enige correcte manier om een mailadres te valideren om een mail te versturen met een activatie-link.

Als je alleen de vorm van het adres wilt controleren, zou ik daarvoor een eigen datatype maken in de database, dan is de data verzekerd op databaseniveau:
https://dba.stackexchange.com/questions/68266/what-is-the-best-way-to-store-an-email-address-in-postgresql
Wil je dat liever niet, dan kan je een regex gebruiken:
https://stackoverflow.com/questions/201323/how-can-i-validate-an-email-address-using-a-regular-expression

Maar helemaal waterdicht zullen die laatste twee niet zijn.
Gewijzigd op 02/02/2022 15:09:01 door Ad Fundum
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2022 15:10:23
Quote Anchor link
Het is nog makkelijker om dit in een array te plaatsen, en met in_array() te controleren of de waarde in de array staat. Dan heb je ook geen stripos() nodig.

Bovendien is het vechten tegen de bierkaai, want een mailadres is zo aangemaakt en/of ingevuld. Om spammers te weren zal je ongetwijfeld een heel leger moeten inzetten om de lijst aan te vullen.

Je zegt dat je geen Captcha's wilt? Maar heb je al gekeken naar ReCaptcha V3?
https://developers.google.com/recaptcha/docs/v3

Het werkt niet met vinkjes, en ook niet met die puzzels. Serverside wordt er door Google gecontroleerd of iemand betrouwbaar is, en krijg je een score terug. Aan de hand van die score zeg je dan of een bericht toe wordt gelaten of niet. Ik gebruik dit ook, en het aantal geautomatiseerde spamberichten is gedaald tot 0.
Gewijzigd op 02/02/2022 15:11:33 door - Ariën -
 
J C

J C

02/02/2022 15:15:43
Quote Anchor link
Ad Fundum op 02/02/2022 15:07:58:
Helaas is de enige correcte manier om een mailadres te valideren om een mail te versturen met een activatie-link.

Als je alleen de vorm van het adres wilt controleren, zou ik daarvoor een eigen datatype maken in de database, dan is de data verzekerd op databaseniveau:
https://dba.stackexchange.com/questions/68266/what-is-the-best-way-to-store-an-email-address-in-postgresql
Wil je dat liever niet, dan kan je een regex gebruiken:
https://stackoverflow.com/questions/201323/how-can-i-validate-an-email-address-using-a-regular-expression

Maar helemaal waterdicht zullen die laatste twee niet zijn.


Ik controleer het inderdaad ook nog op andere punten. Dit is de hele code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if ( !isset($_POST['email']) or !preg_match( '~^[a-z0-9][a-z0-9_.\-]*@([a-z0-9]+\.)*[a-z0-9][a-z0-9\-]+\.([a-z]{2,6})$~i', $_POST['email']) or trim($_POST['email']) == '' or $_POST['email'] == '[email protected]')
{$aErrors['email'] = 'Uw emailadres ontbreekt of u heeft een niet gelding emailadres opgegeven.';$veldkleuremail = 'tekstveldred';
}elseif ((stripos($_POST['email'],'[email protected] [email protected]') !== false))
{$aErrors['email'] = 'Uw bericht wordt gezien als spam, daarom kunt u geen gebruik maken van dit formulier.';$veldkleuremail = 'tekstveldred';
}else{$veldkleuremail = 'tekstveldnorm';}



Toevoeging op 02/02/2022 15:17:09:

- Ariën - op 02/02/2022 15:10:23:
Het is nog makkelijker om dit in een array te plaatsen, en met in_array() te controleren of de waarde in de array staat. Dan heb je ook geen stripos() nodig.

Bovendien is het vechten tegen de bierkaai, want een mailadres is zo aangemaakt en/of ingevuld. Om spammers te weren zal je ongetwijfeld een heel leger moeten inzetten om de lijst aan te vullen.

Je zegt dat je geen Captcha's wilt? Maar heb je al gekeken naar ReCaptcha V3?
https://developers.google.com/recaptcha/docs/v3

Het werkt niet met vinkjes, en ook niet met die puzzels. Serverside wordt er door Google gecontroleerd of iemand betrouwbaar is, en krijg je een score terug. Aan de hand van die score zeg je dan of een bericht toe wordt gelaten of niet. Ik gebruik dit ook, en het aantal geautomatiseerde spamberichten is gedaald tot 0.


Dat is ook misschien we een goed idee. Controleerd hij dan op ipadres?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2022 15:19:31
Quote Anchor link
En wat als iemand met het mailadres [email protected] zich aanmeldt?
Nu ga je zelf een eigen reguliere expressie voor mailadressen maken terwijl je dit prima door PHP kan laten doen:

https://www.w3schools.com/php/filter_validate_email.asp

Maar goed, de lijst met spammers bijhouden is echt een dagtaak. Een Recaptcha is beter, en tegenwoordig is ReCaptcha ook niet 'opdringerig' en 'vervelend'.

ReCaptcha controleert op meerdere manieren. Ik weet niet op wat voor manieren, maar hun kunnen het via een scala aan technieken prima aanvoelen of een aanvraag legitiem is, of van een scammer.

https://developers.google.com/recaptcha/docs/v3
Gewijzigd op 02/02/2022 15:20:37 door - Ariën -
 
Ad Fundum

Ad Fundum

02/02/2022 15:20:01
Quote Anchor link
Let wel, gebruik van Google is niet conform AVG/GDPR...

En ik hekel captcha's, dan ben ik weg bij een site.
Knettervervelend zijn die dingen, beetje stoplichten selecteren alsof ik niets beters te doen heb.
Gewijzigd op 02/02/2022 15:21:05 door Ad Fundum
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2022 15:22:01
Quote Anchor link
Ad Fundum op 02/02/2022 15:20:01:
Let wel, gebruik van Google is niet conform AVG/GDPR... En ik hekel captcha's, dan ben ik weg bij een site.

Veel sites gebruiken dit, waaronder de groten. En als je het niet vertrouwt dan gebruik je toch 'incognitomodus'. Daarnaast is ReCaptcha V3 niet hinderlijk voor de gebruiker.

Bestaande invul (Re)Captcha's zijn allang gekraakt. Het schijnt dat er farms bestaan die zelfs manueel dit over kunnen typen voor spamruns. Een simpele oplossing is een extra invulveld die verplicht ingevuld moet worden, met een simpele vraag:
Waar gaat deze site over?
Gewijzigd op 02/02/2022 15:24:40 door - Ariën -
 
J C

J C

02/02/2022 15:24:45
Quote Anchor link
moet je dan wel weer zo een vervelende cookiewall gebruiken of hoeft dat niet?


Toevoeging op 02/02/2022 15:26:29:

- Ariën - op 02/02/2022 15:19:31:
En wat als iemand met het mailadres [email protected] zich aanmeldt?
Nu ga je zelf een eigen reguliere expressie voor mailadressen maken terwijl je dit prima door PHP kan laten doen:

https://www.w3schools.com/php/filter_validate_email.asp


Klopt mijn script om te controleren of een emailadres werkelijk een emailadres is niet?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/02/2022 15:32:25
Quote Anchor link
Ongewenste e-mailadressen toevoegen rechtstreeks in je code is natuurlijk een no-go. Een captcha zoals Ariën noemt, is een goede optie.

Ik weet niet om wat voor formulier het gaat, maar wellicht is het zinvol dat de ontvanger zijn mailadres moet verifiëren door op een link met code te klikken (die hij/zij per mail ontvangt).

Stel dat het gaat om een formulier waarmee je een reactie kan plaatsen, en je valideert niet of het mailadres inderdaad van die persoon is, dan kan iemand gewoon [email protected] als mailadres invoeren en dat wordt dan gewoon geaccepteerd.
Gewijzigd op 02/02/2022 15:33:21 door Ozzie PHP
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2022 15:34:48
Quote Anchor link
J C op 02/02/2022 15:24:45:
Klopt mijn script om te controleren of een emailadres werkelijk een emailadres is niet?

De huidige controle is niet echt handig. Dus laat dat lekker aan PHP over. :-)
Verder is je code ook een beetje in spaghetti stijl.
 
J C

J C

02/02/2022 15:36:43
Quote Anchor link
Het gaat om een contactformulier, zo laag drempelig mogelijk, dus er zijn ook maar 2 velden verplicht, emailadres en bericht.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/02/2022 15:37:49
Quote Anchor link
En wat wordt er met dat bericht gedaan?
 
J C

J C

02/02/2022 15:39:01
Quote Anchor link
- Ariën - op 02/02/2022 15:34:48:
J C op 02/02/2022 15:24:45:
Klopt mijn script om te controleren of een emailadres werkelijk een emailadres is niet?

De huidige controle is niet echt handig. Dus laat dat lekker aan PHP over. :-)
Verder is je code ook een beetje in spaghetti stijl.

Ik ga hem wel herschrijven, maar als leermoment echter, waarom is het zo niet handig?
Dat het een beetje doro elkaar staat, kan er wel mee te maken hebben dat het een zelfgeschreven script is en het door de jaren heen steeds een beetje veranderd is, dus helemaal herschrijven is wellicht niet een heel gek idee ;-)



Toevoeging op 02/02/2022 15:39:37:

Ozzie PHP op 02/02/2022 15:37:49:
En wat wordt er met dat bericht gedaan?

Het bericht wordt naar mijn mailbox gestuurd en de klant krijgt een bevestigingsmail.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2022 15:43:59
Quote Anchor link
J C op 02/02/2022 15:39:01:

Ik ga hem wel herschrijven, maar als leermoment echter, waarom is het zo niet handig?
Dat het een beetje doro elkaar staat, kan er wel mee te maken hebben dat het een zelfgeschreven script is en het door de jaren heen steeds een beetje veranderd is, dus helemaal herschrijven is wellicht niet een heel gek idee ;-)

Het is dat het nu nog compact is, maar als je dit in grotere versie op een forum zou aanbieden als ondersteuning zal je weinig aanloop naar je topic krijgen. Bovendien heeft elke editor wel een mogelijkheid voor re-formatting of re-identing zodat het weer netjes staat. Dus zo veel werk is het ook weer niet. :-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/02/2022 15:44:45
Quote Anchor link
Oké ... stel je nu het volgende voor. Ik ben een spammer ... of beter gezegd een geautomatiseerde robot die het internet afspeurt naar formulieren. Ik zie jouw formulier. Ik vul gewoon een mailadres van iemand anders in en ik plaats ... nou wat zullen we eens zeggen ... 500 keer een of ander spambericht.

Gevolg: jij ontvangt 500 spamberichten en degene van wie het mailadres echt is, ontvangt 500 ontvangstbevestigingen.

Kortom: weet goed waar je mee bezig bent ;-)

Een ontvangstbevestiging sturen klinkt dus heel leuk, maar het probleem is dat je niet weet naar wie je die stuurt. Beter kun je die dus helemaal niet sturen en gewoon een melding in beeld tonen: we hebben uw bericht ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
 
J C

J C

02/02/2022 15:48:57
Quote Anchor link
Daar heb je wel een goed punt inderdaad, ik deed het als service. Maar dat kan natuurlijk ook verkeerd gebruikt worden.
Ik zal er een nette merlding van maken op de website en geen bevestiging meer sturen ;-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2022 16:01:15
Quote Anchor link
Ontvangstbevestigingen zijn echt irritant. Door een lek in PHPmailer die door een stal spam-jokers misbruikt wordt krijg ik laatste tijd bakken vol met spam, en vaak nog zo'n 'dankjewel' mail erbij. Gelukkig ga ik binnenkort naar een nieuwe server, dus dan is dat ook wel weer opgelost.

Ik weet dat ReCaptcha V3 erg robuust is, maar ik weet op het eerste ogenblik niet hoe dit voldoet aan AVG/GDPR etc. en of er vergelijkbare alternatieven zijn die op het punt van privacy beter voldoen.
Gewijzigd op 02/02/2022 16:03:43 door - Ariën -
 
Ad Fundum

Ad Fundum

03/02/2022 15:57:50
Quote Anchor link
Diensten van Google worden afgenomen door veel 'groten', maar ik zou zelf niet het advies willen geven dat je iets moet doen omdat een ander het ook doet.

Binnen de organisatie waar ik voor werk, wordt Google standaard geblokkeerd. De internationale verdragen Safe Harbour en Privacy Shield zijn afgeschoten op EU-niveau, dus je staat er als persoon/bedrijf nu alleen voor. En er verschijnen steeds meer kritische artikelen, bijvoorbeeld over hoe Nederland persoonsgegevens en leerprestaties van de kinderen te grabbel gooit met Google Classroom.

Gelukkig zie ik steeds meer bewustwording dat Google op de lange termijn toch niet zo'n handige keuze is. Er zijn steeds meer grotere organisaties, waaronder ook overheidsorganisaties, die alternatieven vinden. Een veelgebruikt alternatief voor Google Analytics is PIWIK, en er zijn ook goede alternatieven voor Google Maps op een site.

Als je een goed alternatief weet voor Recaptcha V3, laat het me weten!

Toevoeging op 03/02/2022 20:19:53:

Nog even een aanvulling op Google en AVG/GDPR: Google is puur gif.
https://www.security.nl/posting/741233/Juridische+vraag%3A+Kun+je+als+website+nog+wel+veilig+gebruikmaken+van+Google+Fonts
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.