emailcheck

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »
Bruno -

bruno -

22/05/2005 22:34:00
Quote Anchor link
Hi mannen ik weer :D .... ik wil graag voorkomen dat mensen in het email veld zomaar wat invullen.
Ik de dit ergens gevonden maar dat vervormd weer de hele site :S en zie geen veranderingen.
if (!eregi("^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(\.[a-z0-9-]+)*(\.[a-z]{2,3})$", $Email)) {

$result[0]=false;
$result[1]="$Email is not properly formatted";
return $result;
}
Hoe laat ik het checken? HELP plz
thx alvast :D
men script:
------------------------------------------------------------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
include("inc_connect.php");
$_POST["gebruikersnaam"] = str_replace(" ", "", $_POST["gebruikersnaam"]);  
# Dit zal alle spaties eruit filteren...
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
$gebruikersnaam
= $_POST["gebruikersnaam"];
$email = $_POST["email"];
if(isset($_POST['Submit'])) {
 if($_POST['gebruikersnaam'] != "" AND $_POST['email'] != "") {
   if($_POST['wachtwoord'] == $_POST['wachtwoord2']) {    
    $sql = "SELECT * FROM users WHERE Gebruikersnaam='".$_POST['gebruikersnaam']."'";
    $resultaat = mysql_query($sql) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
    if(mysql_num_rows($resultaat) == 0) {
     $md5pass = ($_POST['wachtwoord']);
     $insert = "INSERT INTO users (Gebruikersnaam , Email , Voornaam , Achternaam , Geboortedatum , Homepage , Wachtwoord) VALUES ('".$_POST['gebruikersnaam']."','".$_POST['email']."','".$_POST['voornaam']."','".$_POST['achternaam']."','".$_POST['geboortedatum']."','".$_POST['homepage']."','".$md5pass."')";
     mysql_query($insert) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
     $tekst = "Thanks for signing up. You can now <a href=\"index.php\">sign in</a>.";
        echo ($tekst);
    
    }
else{    
    $tekst2 = "<b>$gebruikersnaam</b> is already in use. Please try another nickname.";
    echo ($tekst2);
    }
   }
else{
    echo "Your passwords don't match.";
   }
  }
else{
   echo "You have to fill all fields please.";
  }
}
else{ }
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 11:31:35
 
HaasOnline XX

HaasOnline XX

22/05/2005 22:59:00
Quote Anchor link
Het script dat bovenaanstaat kijkt alleen maar of er een 'normale' naam is opgegeven gevolgd door een @ waarna er een 'normaal' domein komt met een . en daarna 2 of 3 letters voor het land/soort.

NB Met 'normaal' bedoel ik tekst zonder bijzondere tekens.

Het nadeel van dit script is dat de opbouw misschien wel goed is, maar het adres misschien wel helemaal niet bestaat. Plus dat het domein .info ook fout wordt bevonden door de check.

Ik gebruik zelf hetvolgende script om een email adres te valideren. Misschien heb je dr wat aan. (invoegen?)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
    /* Dit voorbeeldscript is beschikbaar gesteld door HaasOnline. Het script mag vrij
    gebruikt worden door derden conform de GPL (General Public License). */


    $mailadres="[email protected]";

    /* Stap 1.0: Opmaak van de mail controleren
    Controleren op de mogelijke opmaak (eg ma_ie_l@adr_es.nederl , is hierna dus nog gewoon goed) */

    $mailfilter = '^[-a-z0-9!#$%&\'*+/=?^_<{|}~]+(\.[-a-zA-Z0-9!#$%&\'*+/=?^_<{|}~]+)*@[a-z0-9-]+(\.[a-z0-9-]{2,6})+$';

    if (eregi($mailfilter, $mailadres)) {
        /* Einde stap 1.1 */

        /* Plaats het adres eerst in een array */

        $emailarray = explode("@", $mailadres);

        /* Stap 1.1: Domein controleren */
        $email_host = $emailarray['1'];
        $emaildomein = gethostbyname($email_host);

        /* Bekijk de response van het domein en valideer het */
        if (($emaildomein != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mailadres))==true)
             {

             echo "Het email adres is correct bevonden.";
             /* En bouw zo maar verder... */
             } else {
             echo "Email adres bestaat niet.";
             }

             /* Einde stap 1.1 */
        } else {
        echo "Onjuiste opmaak van het adres.";
        /* Einde stap 1.0 */
        }
?>


[Admin wanneer leren mensen nou eens om geen php tussen de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[/ code ] tags te plaatsen?
Gewijzigd op 23/05/2005 13:17:00 door HaasOnline XX
 
Bruno -

bruno -

22/05/2005 23:53:00
Quote Anchor link
waar kank ut best neer pleure? :$
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

23/05/2005 00:37:00
Quote Anchor link
Maak er een functie van...
Want misschien heb je hem wel vaker nodig...
 
Bruno -

bruno -

23/05/2005 12:03:00
Quote Anchor link
Yip ik heb gebruik gemaakt van deze functie en hij werkt prima:
function check_email($str)
{
//returns 1 if valid email, 0 if not
if(ereg("^.+@.+\..+$", $str))
return 1;
else
return 0;
}


if(!check_email($email))
echo "email address format incorrect: supply valid email address";

Thx voor het tipje Willem en thx voor al andere reacties =P
Gewijzigd op 23/05/2005 12:17:00 door bruno -
 
Bruno -

bruno -

23/05/2005 13:14:00
Quote Anchor link
lol hij werkt nie echt :P
als ik bijvoorbeeld alles invul en bij email een verkeerd email (voorbeeld "fsfssdfs.nl") hij registreert het tog maar geeft wel netjes de melding dat die email nie goed is. maar da moet nie :@ Plz help
code ziet er nu als volgt uit:
------------------------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
include("inc_connect.php");
$_POST["gebruikersnaam"] = str_replace(" ", "", $_POST["gebruikersnaam"]);  
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
$gebruikersnaam
= $_POST["gebruikersnaam"];
$email = $_POST["email"];
function
check_email($str)
{

    //returns 1 if valid email, 0 if not
    if(ereg("^.+@.+\..+$", $str))
        return 1;
    else
        return 0;
}

if(isset($_POST['Submit'])) {
    if(!check_email($email))
echo "Email address format incorrect: supply valid email address.<br>";
  if($_POST['gebruikersnaam'] != "" AND $_POST['email'] != "" AND $_POST['wachtwoord'] != "") {
   if($_POST['wachtwoord'] == $_POST['wachtwoord2']) {    
    $sql = "SELECT * FROM users WHERE Gebruikersnaam='".$_POST['gebruikersnaam']."'";
    $resultaat = mysql_query($sql) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
    if(mysql_num_rows($resultaat) == 0) {
     $md5pass = ($_POST['wachtwoord']);
     $insert = "INSERT INTO users (Gebruikersnaam , Email , Voornaam , Achternaam , Geboortedatum , Homepage , Wachtwoord) VALUES ('".$_POST['gebruikersnaam']."','".$_POST['email']."','".$_POST['voornaam']."','".$_POST['achternaam']."','".$_POST['geboortedatum']."','".$_POST['homepage']."','".$md5pass."')";
     mysql_query($insert) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
     $tekst = "Thanks for signing up. You can now <a href=\"index.php\">sign in</a>.";
        echo ($tekst);
    
    }
else{    
    $tekst2 = "<b>$gebruikersnaam</b> is already in use. Please try another nickname.";
    echo ($tekst2);
    }
   }
else{
    echo "Your passwords don't match.";
   }
  }
else{
   echo "You forgot to fill some fields.";
  }
}
else{ }
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

23/05/2005 13:33:00
Quote Anchor link
if(isset($_POST['Submit'])) {
if(check_email($email)) {
if($_POST['gebruikersnaam'] != "" AND $_POST['email'] != "" AND $_POST['wachtwoord'] != "") {
if($_POST['wachtwoord'] == $_POST['wachtwoord2']) {
$sql = "SELECT * FROM users WHERE Gebruikersnaam='".$_POST['gebruikersnaam']."'";
$resultaat = mysql_query($sql) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
if(mysql_num_rows($resultaat) == 0) {
$md5pass = ($_POST['wachtwoord']);
$insert = "INSERT INTO users (Gebruikersnaam , Email , Voornaam , Achternaam , Geboortedatum , Homepage , Wachtwoord) VALUES ('".$_POST['gebruikersnaam']."','".$_POST['email']."','".$_POST['voornaam']."','".$_POST['achternaam']."','".$_POST['geboortedatum']."','".$_POST['homepage']."','".$md5pass."')";
mysql_query($insert) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
$tekst = "Thanks for signing up. You can now <a href=\"index.php\">sign in</a>.";
echo ($tekst);
}else{
$tekst2 = "<b>$gebruikersnaam</b> is already in use. Please try another nickname.";
echo ($tekst2);
}
}else{
echo "Your passwords don't match.";
}
}else{
echo "You forgot to fill some fields.";
}
}else{
echo "Email address format incorrect: supply valid email address.<br>";
}
}
 
Bruno -

bruno -

23/05/2005 13:44:00
Quote Anchor link
awhiawhiwahawi pr0 thx SanThe die hard :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.