e-mailfunctie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 16:47:34
Quote Anchor link
Hallo,

allereerst, Het nieuwe PHPhulp is geweldig,
Fijn dat het terug is, dan kan ik eindelijk weer eens normaal een vraag stellen. =D

Ik heb op mijn website een functie dat ik iedereen kan mailen.
Hierin werken 2 dingen niet:
- %naam% en %llnr% worden niet vervangen door degene aan wie het gemaild word.
- Hij mailt niet.

Alvast bedankt voor je hulp :)

Hier is de code, met een aantal textjes die niet belangrijt zijn ge xxx't :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<? session_start();
if($_GET['act'] == "all"){
echo 'Verzenden...';
$dbhost = "xxx";
$dbuser = "xxx";
$dbpass = "xxx";
$dbname = "xxx";

//verbinding
$db = mysql_pconnect($dbhost,$dbuser,$dbpass);
mysql_select_db($dbname,$db);

$result1 = mysql_query("SELECT * FROM leerlingen WHERE activ = 'test'");
$row1 = mysql_fetch_assoc($result1)

$result2 = mysql_query("SELECT * FROM mentoruur");
$row2 = mysql_fetch_assoc($result2);

$mss = $_POST['berricht'];
$rpl = array(
'%naam%' => $row1['naam'],
'%llnr%' => $row1['lln'],
'%mentdat%' => $row2['datum'],
'%mentleerl%' => $row2['leerlingen']
);

$mailmessage1 = strtr($mss,$rpl);
$mailmessage = nl2br($mailmessage1);

$message = '
<html>
<head>

</head>
<body>
'
.$mailmessage.'<br>
<br>
Deze mail is verstuurd via <A HREF="www.xxx.nl">MijnH3E</A> door '
.$_SESSION['llnaam'].'.
</body>
</html>
'
;
$headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";

$headers .= 'To: '.$row1['naam'].' <'.$row1['lln'].'>' . "\r\n";
$headers .= 'From: xxx <[email protected]>';

mail("$row1['mail']", $_POST['onderwerp'], $mailmessage, $headers);
echo 'Verzonden!';
}


}
elseif($_GET['act'] == "select"){
//DEZE FUNCTIE MOET IK NOG MAKEN
}else{
echo 'Er is iets fout gegaan, of er is geen opdracht binnengkomen';



?>

[/CODE]
Gewijzigd op 25/05/2010 17:26:47 door Maestro Roboroads
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:49:59
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/05/2010 17:04:07
Quote Anchor link
Je mist wat accolades bij je while loop van regel 14.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 17:15:46
Quote Anchor link
Zo dus, als het ware..?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/05/2010 17:20:31
Quote Anchor link
Nee, dat zal nog niet werken. Probeer eens te begrijpen wat je code doet en dan vooral de werking van strtr(). Om die array $rpl op te stellen wil je informatie uit de array $row1 en $row2 halen.

Ofwel moet je in de while loop van regel 14 dus een nieuwe array aanmaken en die gebruiken om $rpl te vormen. Ofwel, en dat is nu zo te zien makkelijker, die hele while loop verwijderen. Nu ik nog eens goed kijk, heb je die helemaal niet nodig...
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 17:30:00
Quote Anchor link
ik heb even de while eruitgehaald.
Zou het zo horen te kunnen, of moet er meer in veranderen.

Ik dacht dat je met while meerdere namen uit de database kon halen,
En volgens mij mailt hij nu alleen 1 iemand, waar 9op het moment) 3 de bedoeling is.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/05/2010 17:32:36
Quote Anchor link
Aha, het gaat wel om meerdere records in die eerste query? En je wilt dus ook meerdere mailtjes versturen? Dan stonden de accolades die je in eerste instantie toegevoegd had wellicht wel goed.

Maar goed, dat is toch een kwestie van uitproberen? Vervang desnoods de mail() eerst eens door een echo waarin je bijvoorbeeld de geaddresseerde en het bericht weergeeft. Dan weet je direct of de goede informatie de mail functie in gaat...
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 19:13:52
Quote Anchor link
het werkt nu, bedankt voor de hulp.
Nu stuit ik op een 2e probleem:
wss door de headers krijg ik dit bovenaan de mail, en word de mail niet met HTML verstuurd.
dit krijg ik bovenaan mn mail. wat ik niet wil:
Quote:
Content-type: text/html; charset=iso-8859-1
To: xxx <xxx>
From: xxx <xxx>
Message-Id: <[email protected]>
Date: Tue, 25 May 2010 19:05:54 +0200 (CEST)
Return-Path: xxx
X-OriginalArrivalTime: 25 May 2010 17:05:57.0205 (UTC) FILETIME=[8ADE1050:01CAFC2C]
Gewijzigd op 25/05/2010 19:15:57 door Maestro Roboroads
 

25/05/2010 19:40:16
Quote Anchor link
Let wel effe op dat je email injections hebt.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 19:50:52
Quote Anchor link
Dat komt goed, met die injections,
Ik heb er een wachtwoord opstaan.
(als ik begrijp zijn dat ongewenste mails, die injections)
Gewijzigd op 25/05/2010 19:53:48 door Maestro Roboroads
 

25/05/2010 19:57:56
Quote Anchor link
Nouw, je stopt gewoon data (weliswaar uit de db, maar toch, gaat om het principe) in de email headers. Die data valideer je niet. Dat betekend dus dat je scriptje misbruikt kan worden om spam te sturen.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 20:03:24
Quote Anchor link
Ik snap dat met mail() spam verstuurd kan worden.
is er een manier om ervoor te zorgen dat hij wel gevalideerd word?
Gewijzigd op 25/05/2010 20:03:53 door Maestro Roboroads
 

25/05/2010 20:05:33
Quote Anchor link
De makkelijkste manier is om bijvoorbeeld swiftmailer te gebruiken. Kan je ook makkelijkere batch sendings doen.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 20:08:45
Quote Anchor link
Da's een hele aparte applicatie,
of ik begrijp het niet xD
Gewijzigd op 25/05/2010 20:13:34 door Maestro Roboroads
 
TJVB tvb

TJVB tvb

25/05/2010 20:10:18
Quote Anchor link
Swiftmailer is een library, geen losse applicatie :p
En het scheelt heel veel werk en problemen. En het is nog gratis ook, wat wil je nog meer?
 

25/05/2010 20:12:01
Quote Anchor link
Yep.
Of je kunt filter_var doen, maar die regex die erachter zit is niet helemaal correct.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 20:20:42
Quote Anchor link
filter_var($row1['mail'], FILTER_VALIDATE_URL, FILTER_FLAG_SCHEME_REQUIRED); werkt niet>
Nogsteeds de eritante header..

(geEDIT)
Gewijzigd op 25/05/2010 20:47:27 door Maestro Roboroads
 

25/05/2010 20:25:59
Quote Anchor link
Wat wil je dan met die var_dump doen?
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 20:27:08
Quote Anchor link
Het is weggehaald, maar..
die eritante text staat nogsteeds bovenaan,
En het stukkie met "deze mail is verstuurd met <a hhref..." komt er ook niet in..
Gewijzigd op 25/05/2010 20:50:25 door Maestro Roboroads
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2010 21:13:10
Quote Anchor link
Leesvoer
Gewijzigd op 25/05/2010 21:13:49 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.