emails verzenden in DIV

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Martin Meijer

Martin Meijer

31/10/2008 17:44:00
Quote Anchor link
Beste PHPhulp

Is het uberhaupt mogelijk om een mailing te maken in HTML die het verstuurd in DIV?

Ik heb een design gehad in DIV's maar de klant wil dat er een mailing gedaan kan worden die naar zijn klanten verzonden wordt en nu heb ik al wel wat rond gegoogled alleen geen goede resultaten gevonden.

Nu staat dus de hele HTML code in DIV en als die verzonden wordt door mail()

Met de volgende headers:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?PHP
        $header
    .= "X-Mailer: PHP/" . phpversion() . "\r\n";
        $header     .= "X-Originating-IP: " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "\r\n";
        $header     .= "X-Originating-Email: [email protected]\r\n";    
        $header     .= "From: xxx.nl <[email protected]>\r\n";
        $header     .= "Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
        $header     .= "MIME-Version: 1.0\n";
        $header     .= "Content-Transfer-Encoding: 7bit";
?>


De mail komt gewoon nietjes binnen zoals het hoort, alleen zie ik de complete broncode in plaats van het mooie design :)

Gaarne hoor ik van jullie of dit altijd nog in Tables gezet moet worden, dan weet ik namelijk dat ik het even moet omzetten

Bij voorbaat dank!!!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:47:25
 
Stefan

Stefan

01/11/2008 07:36:00
Quote Anchor link
Je ziet de bron wanneer het programma waarmee de mail gelezen wordt dit niet ondersteunt. Als dit voor een klant is, wordt het waarschijnlijk een andere oplossing zoeken.
 
- -

- -

01/11/2008 08:58:00
Quote Anchor link
Probeer eens een classe als PHPMailser of SwiftMailer te gebruiken.
 
- SanThe -

- SanThe -

01/11/2008 09:52:00
Quote Anchor link
Zorg dat de html code volledig en 'valid' is.
 
Martin Meijer

Martin Meijer

04/11/2008 18:52:00
Quote Anchor link
Wij maken dit vaker, verder is de site gewoon compleet vallid, bedankt voor de antwoorden wij gaan een triple controle doen

Normaliter ondervinden wij er geen problemen mee, maar wij gaan even verder kijken

Als er meer tips of mensen in 1 keer iets bedenken waardoor het zou kunnen... dan horen wij het graag

Bij voorbaat alle dank!
 
- SanThe -

- SanThe -

04/11/2008 18:55:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 01.11.2008 09:52:
Zorg dat de html code volledig en 'valid' is.

Ik bedoel hier de html in je mail mee.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.