Enemy Territory CFG Checker.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 15:27:44
Quote Anchor link
Hallo ik ben bezig met een script om een CFG voor enemy territory te controleren.
Nu heb ik geconstateerd dat er spam word verstuurd vanaf mijn script/Textarea.
Door de Spam heeft de website al 3x op de blacklist gezet.

Hoe kan ik dit verbeteren.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<?php
function parse_gamecolors($string)
{

    $string = str_replace('"', '^7"', $string);
    $string = str_replace(";", '^7;', $string);
    $string = str_replace(PHP_EOL, PHP_EOL.'^7', $string);
    $string = preg_replace("/(\^)?$/", "^", $string);
    $string = preg_replace("/\^\^/", "&#94^", $string);
    $string = preg_replace("/(\^)?$/", "", $string);
    $string = preg_replace("/\^</", "^|", $string);
    $string = preg_replace("/\</", "<", $string);
    $string = preg_replace("/\^>/", "^^", $string);
    $string = preg_replace("/\>/", ">", $string);
    $string = preg_replace("/\^\^/", "^>", $string);
    $string = "<font color=\"#FFFFFF\">".$string."</font>";

    $color_def = array
    (
        0  => "#000000",    1  => "#FF0000",    2  => "#00FF00",    3  => "#FFFF00",
        4  => "#0000FF",    5  => "#00FFFF",    6  => "#FF00FF",    7  => "#FFFFFF",
        8  => "#FF7F00",    9  => "#7F7F7F",    10 => "#BFBFBF",    11 => "#007F00",
        12 => "#7FFF00",    13 => "#00007F",    14 => "#7F0000",    15 => "#7F4000",
        16 => "#FF9933",    17 => "#007F7F",    18 => "#7F007F",    19 => "#007FFF",
        20 => "#7F00FF",    21 => "#3399CC",    22 => "#CCFFCC",    23 => "#006633",
        24 => "#FF0033",    25 => "#B21919",    26 => "#993300",    27 => "#CC9933",
        28 => "#999933",    29 => "#FFFFBF",    30 => "#FFFF7F"
    );

    $color_chardef = array
    (
        "#000000"    => array (    0 => "0",    1 => "P",    2 => "p",    3 => "°",    4 => "Ð",    5 => "ð"    ),
        "#FF0000"    => array (    0 => "1",    1 => "Q",    2 => "q",    3 => "±",    4 => "Ñ",    5 => "ñ"    ),
        "#00FF00"    => array (    0 => "2",    1 => "R",    2 => "r",    3 => "²",     4 => "Ò",    5 => "ò"    ),
        "#FFFF00"    => array (    0 => "3",    1 => "S",    2 => "s",     3 => "³",    4 => "Ó",    5 => "ó"    ),
        "#0000FF"    => array (    0 => "4",    1 => "T",    2 => "t",     3 => "Ž",    4 => "Ô",    5 => "ô"    ),
        "#00FFFF"    => array (    0 => "5",    1 => "U",    2 => "u",     3 => "µ",    4 => "Õ",    5 => "õ"    ),
        "#FF00FF"    => array (    0 => "6",    1 => "V",    2 => "v",     3 => "¶",    4 => "Ö",    5 => "ö"    ),
        "#FFFFFF"    => array (    0 => "7",    1 => "W",    2 => "w",     3 => "·",    4 => "×",    5 => "÷"    ),
        "#FF7F00"    => array (    0 => "8",    1 => "X",    2 => "x",     3 => "ž",    4 => "Ø",    5 => "ø"    ),
        "#7F7F7F"    => array (    0 => "9",    1 => "Y",    2 => "y",     3 => "¹",    4 => "Ù",    5 => "ù"    ),
        "#BFBFBF"    => array (    0 => ":",    1 => "Z",    2 => "z",    3 => "º",    4 => "Ú",    5 => "ú",
                                6 => ";",    7 => "[",    8 => "{",    9 => "»",    10 => "Û",    11 => "û"    ),
        "#007F00"    => array (    0 => "<",    1 => "\\",    2 => "|",     3 => "Œ",    4 => "Ü",    5 => "ü"    ),
        "#7FFF00"    => array (    0 => "=",    1 => "]",    2 => "}",     3 => "œ",    4 => "Ý",    5 => "ý"    ),
        "#00007F"    => array (    0 => ">",    1 => "^",    2 => "~",    3 => "Ÿ",    4 => "Þ",    5 => "þ"    ),
        "#7F0000"    => array (    0 => "?",    1 => "_",    2 => "¿",    3 => "ß",    4 => "ÿ"                ),
        "#7F4000"    => array (    0 => "@",    1 => "`",    2 => "À",    3 => "à"                            ),
        "#FF9933"    => array (    0 => "A",    1 => "a",    2 => "!",    3 => "¡",    4 => "Á",    5 => "á"    ),
        "#007F7F"    => array (    0 => "B",    1 => "b",    2 => "â",    3 => "¢",    4 => "Â"                ),
        "#7F007F"    => array (    0 => "C",    1 => "c",    2 => "#",    3 => "£",    4 => "Ã",    5 => "ã"    ),
        "#007FFF"    => array (    0 => "D",    1 => "d",    2 => "$",    3 => "€",    4 => "Ä",    5 => "ä"    ),
        "#7F00FF"    => array (    0 => "E",    1 => "e",    2 => "%",    3 => "¥",    4 => "Å",    5 => "å"    ),
        "#3399CC"    => array (    0 => "F",    1 => "f",    2 => "&",    3 => "Š",    4 => "Æ",    5 => "æ"    ),
        "#CCFFCC"    => array (    0 => "G",    1 => "g",    2 => "'",    3 => "§",    4 => "Ç",    5 => "ç"    ),
        "#006633"    => array (    0 => "H",    1 => "h",    2 => "(",    3 => "š",    4 => "È",    5 => "è"    ),
        "#FF0033"    => array (    0 => "I",    1 => "i",    2 => ")",    3 => "©",    4 => "É",    5 => "É"    ),
        "#B21919"    => array (    0 => "J",    1 => "j",    2 => "*",    3 => "ª",    4 => "Ê",    5 => "ê"    ),
        "#993300"    => array (    0 => "K",    1 => "k",    2 => "+",    3 => "«",    4 => "Ë",    5 => "ë"    ),
        "#CC9933"    => array (    0 => "L",    1 => "l",    2 => ",",    3 => "¬",    4 => "Ì",    5 => "ì"    ),
        "#999933"    => array (    0 => "M",    1 => "m",    2 => "-",    3 => "Í",    4 => "í"                ),
        "#FFFFBF"    => array (    0 => "N",    1 => "n",    2 => ".",    3 => "®",    4 => "Î",    5 => "î"    ),
        "#FFFF7F"    => array (    0 => "O",    1 => "o",    2 => "/",    3 => "¯",    4 => "Ï",    5 => "ï"    )
    );

        
    for ($cd1 = 0; $cd1 < 31; $cd1++)
    {

        for ($cd2 = 0; $cd2 < count($color_chardef[$color_def[$cd1]]); $cd2++)
        {

            $string = str_replace("^". $color_chardef[$color_def[$cd1]][$cd2], "</FONT><FONT COLOR=\"" . $color_def[$cd1] . "\">", $string);
        }
    }

    return $string;
}
function
SecureData($string)
{

    //$string = stripslashes($string);
    $string = htmlspecialchars($string);
    return $string;
}

if($_POST['action']=="check"){
$CFG = SecureData($_POST['cfg']);
//$CFG= htmlspecialchars($_POST['cfg']);
echo nl2br(parse_gamecolors($_POST['cfg']));
?>

<form action="cfg_checker.php" method="post">
<input type="hidden" name="action" value="check" />
<textarea name="cfg" style="width:743px; min-height:400px;"><?php echo $CFG; ?></textarea><br /><br />
<input type="submit" value="Check" style="margin:0 336px;" />
</form>
<?php
} else {
?>

<form action="cfg_checker.php" method="post">
<input type="hidden" name="action" value="check" />
<textarea name="cfg" style="width:743px; min-height:400px;"></textarea><br /><br />
<input type="submit" value="Check" style="margin:0 336px;" />
</form>
<?php
}
?>
http://luukdebresser.nl/CFG_Checker dit is de link naar het werkende script waar ook de spam mail van ingevoerd kan worden.
Gewijzigd op 18/01/2012 15:54:49 door Luuk de Bresser
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 07:08:08
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/01/2012 15:29:25
Quote Anchor link
Zou je jouw code kunnen beperken tot relevante code?
 

18/01/2012 15:30:21
Quote Anchor link
Captcha installeren, of een eigen genereren.
of
Een tijd-limiet erop zetten. Dus de gebruikers bij het versturen een tijd in een sessie zetten ofzo en pas na zoveel tijd mag er een 2e gestuurd worden.
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 15:52:42
Quote Anchor link
@Aar Code is ingeperkt to de relevante code.

@Rick Captcha is al gekraakt en het zorgt er niet voor dat ze geen spam mail kunnen sturen.
 

18/01/2012 15:55:00
Quote Anchor link
Ja alles wat gemaakt word kan gekraakt worden.
SPAM zal je denk ik altijd houden, maar dit zijn mijn oplossingen.

Het zal denk ik wel aanzienlijk verminderen..
 
Eddy B

Eddy B

18/01/2012 15:55:46
Quote Anchor link
Maak een nieuw input veld aan, geef hem display:none mee en value 0. Controleer bij de afhandeling of de value is veranderd.
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 15:58:24
Quote Anchor link
@rick Captcha is al gekraakt zelfs recaptcha is al te omzeilen.

Het moet toch mogelijk zijn.
Dat hun geen php/javascript code meer kunnen execute
Gewijzigd op 18/01/2012 15:59:34 door Luuk de Bresser
 

18/01/2012 16:00:25
Quote Anchor link
Ja dat is een stukje beveiliging in je script :P
htmldecode of htmlspecialcharacters

Kijk even daarop php.net
Die breekt alle code taal af naar gewone leestekens.
 
Eddy B

Eddy B

18/01/2012 16:00:37
Quote Anchor link
htmlentities() en mysql_real_escape_string() handelt daar mee af.
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 17:04:40
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie hulp.
ik hoop dat het nu opgelost is maar dat weten we pas wanneer we weer op een blacklist komen.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

18/01/2012 17:43:17
Quote Anchor link
Wolfenstein Enemy Territory is een te vet spel, ondanks er niet zo heel veel spelers meer voor zijn. Speel het nog wekelijks ;)
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

23/01/2012 14:27:04
Quote Anchor link
Hertog Jan op 18/01/2012 17:43:17:
Wolfenstein Enemy Territory is een te vet spel, ondanks er niet zo heel veel spelers meer voor zijn. Speel het nog wekelijks ;)


Voor ET zijn nog redelijk veel mensen.
Ik heb eigen server en clan waar ik dit script ook voor scrijf.
Ik zie wel dat het afgelopen jaar veel mensen weg zijn gegaan bij ET dit om nieuwe spellen te gaan spelen zoals BF3 en MW3 maar die mensen komen uit eindelijk naar een paar maanden weer terug.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.