Enemy Territory CFG Checker.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 15:27:44
Quote Anchor link
Hallo ik ben bezig met een script om een CFG voor enemy territory te controleren.
Nu heb ik geconstateerd dat er spam word verstuurd vanaf mijn script/Textarea.
Door de Spam heeft de website al 3x op de blacklist gezet.

Hoe kan ik dit verbeteren.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<?php
function parse_gamecolors($string)
{

    $string = str_replace('"', '^7"', $string);
    $string = str_replace(";", '^7;', $string);
    $string = str_replace(PHP_EOL, PHP_EOL.'^7', $string);
    $string = preg_replace("/(\^)?$/", "^", $string);
    $string = preg_replace("/\^\^/", "&#94^", $string);
    $string = preg_replace("/(\^)?$/", "", $string);
    $string = preg_replace("/\^</", "^|", $string);
    $string = preg_replace("/\</", "<", $string);
    $string = preg_replace("/\^>/", "^^", $string);
    $string = preg_replace("/\>/", ">", $string);
    $string = preg_replace("/\^\^/", "^>", $string);
    $string = "<font color=\"#FFFFFF\">".$string."</font>";

    $color_def = array
    (
        0  => "#000000",    1  => "#FF0000",    2  => "#00FF00",    3  => "#FFFF00",
        4  => "#0000FF",    5  => "#00FFFF",    6  => "#FF00FF",    7  => "#FFFFFF",
        8  => "#FF7F00",    9  => "#7F7F7F",    10 => "#BFBFBF",    11 => "#007F00",
        12 => "#7FFF00",    13 => "#00007F",    14 => "#7F0000",    15 => "#7F4000",
        16 => "#FF9933",    17 => "#007F7F",    18 => "#7F007F",    19 => "#007FFF",
        20 => "#7F00FF",    21 => "#3399CC",    22 => "#CCFFCC",    23 => "#006633",
        24 => "#FF0033",    25 => "#B21919",    26 => "#993300",    27 => "#CC9933",
        28 => "#999933",    29 => "#FFFFBF",    30 => "#FFFF7F"
    );

    $color_chardef = array
    (
        "#000000"    => array (    0 => "0",    1 => "P",    2 => "p",    3 => "°",    4 => "Ð",    5 => "ð"    ),
        "#FF0000"    => array (    0 => "1",    1 => "Q",    2 => "q",    3 => "±",    4 => "Ñ",    5 => "ñ"    ),
        "#00FF00"    => array (    0 => "2",    1 => "R",    2 => "r",    3 => "²",     4 => "Ò",    5 => "ò"    ),
        "#FFFF00"    => array (    0 => "3",    1 => "S",    2 => "s",     3 => "³",    4 => "Ó",    5 => "ó"    ),
        "#0000FF"    => array (    0 => "4",    1 => "T",    2 => "t",     3 => "Ž",    4 => "Ô",    5 => "ô"    ),
        "#00FFFF"    => array (    0 => "5",    1 => "U",    2 => "u",     3 => "µ",    4 => "Õ",    5 => "õ"    ),
        "#FF00FF"    => array (    0 => "6",    1 => "V",    2 => "v",     3 => "¶",    4 => "Ö",    5 => "ö"    ),
        "#FFFFFF"    => array (    0 => "7",    1 => "W",    2 => "w",     3 => "·",    4 => "×",    5 => "÷"    ),
        "#FF7F00"    => array (    0 => "8",    1 => "X",    2 => "x",     3 => "ž",    4 => "Ø",    5 => "ø"    ),
        "#7F7F7F"    => array (    0 => "9",    1 => "Y",    2 => "y",     3 => "¹",    4 => "Ù",    5 => "ù"    ),
        "#BFBFBF"    => array (    0 => ":",    1 => "Z",    2 => "z",    3 => "º",    4 => "Ú",    5 => "ú",
                                6 => ";",    7 => "[",    8 => "{",    9 => "»",    10 => "Û",    11 => "û"    ),
        "#007F00"    => array (    0 => "<",    1 => "\\",    2 => "|",     3 => "Œ",    4 => "Ü",    5 => "ü"    ),
        "#7FFF00"    => array (    0 => "=",    1 => "]",    2 => "}",     3 => "œ",    4 => "Ý",    5 => "ý"    ),
        "#00007F"    => array (    0 => ">",    1 => "^",    2 => "~",    3 => "Ÿ",    4 => "Þ",    5 => "þ"    ),
        "#7F0000"    => array (    0 => "?",    1 => "_",    2 => "¿",    3 => "ß",    4 => "ÿ"                ),
        "#7F4000"    => array (    0 => "@",    1 => "`",    2 => "À",    3 => "à"                            ),
        "#FF9933"    => array (    0 => "A",    1 => "a",    2 => "!",    3 => "¡",    4 => "Á",    5 => "á"    ),
        "#007F7F"    => array (    0 => "B",    1 => "b",    2 => "â",    3 => "¢",    4 => "Â"                ),
        "#7F007F"    => array (    0 => "C",    1 => "c",    2 => "#",    3 => "£",    4 => "Ã",    5 => "ã"    ),
        "#007FFF"    => array (    0 => "D",    1 => "d",    2 => "$",    3 => "€",    4 => "Ä",    5 => "ä"    ),
        "#7F00FF"    => array (    0 => "E",    1 => "e",    2 => "%",    3 => "¥",    4 => "Å",    5 => "å"    ),
        "#3399CC"    => array (    0 => "F",    1 => "f",    2 => "&",    3 => "Š",    4 => "Æ",    5 => "æ"    ),
        "#CCFFCC"    => array (    0 => "G",    1 => "g",    2 => "'",    3 => "§",    4 => "Ç",    5 => "ç"    ),
        "#006633"    => array (    0 => "H",    1 => "h",    2 => "(",    3 => "š",    4 => "È",    5 => "è"    ),
        "#FF0033"    => array (    0 => "I",    1 => "i",    2 => ")",    3 => "©",    4 => "É",    5 => "É"    ),
        "#B21919"    => array (    0 => "J",    1 => "j",    2 => "*",    3 => "ª",    4 => "Ê",    5 => "ê"    ),
        "#993300"    => array (    0 => "K",    1 => "k",    2 => "+",    3 => "«",    4 => "Ë",    5 => "ë"    ),
        "#CC9933"    => array (    0 => "L",    1 => "l",    2 => ",",    3 => "¬",    4 => "Ì",    5 => "ì"    ),
        "#999933"    => array (    0 => "M",    1 => "m",    2 => "-",    3 => "Í",    4 => "í"                ),
        "#FFFFBF"    => array (    0 => "N",    1 => "n",    2 => ".",    3 => "®",    4 => "Î",    5 => "î"    ),
        "#FFFF7F"    => array (    0 => "O",    1 => "o",    2 => "/",    3 => "¯",    4 => "Ï",    5 => "ï"    )
    );

        
    for ($cd1 = 0; $cd1 < 31; $cd1++)
    {

        for ($cd2 = 0; $cd2 < count($color_chardef[$color_def[$cd1]]); $cd2++)
        {

            $string = str_replace("^". $color_chardef[$color_def[$cd1]][$cd2], "</FONT><FONT COLOR=\"" . $color_def[$cd1] . "\">", $string);
        }
    }

    return $string;
}
function
SecureData($string)
{

    //$string = stripslashes($string);
    $string = htmlspecialchars($string);
    return $string;
}

if($_POST['action']=="check"){
$CFG = SecureData($_POST['cfg']);
//$CFG= htmlspecialchars($_POST['cfg']);
echo nl2br(parse_gamecolors($_POST['cfg']));
?>

<form action="cfg_checker.php" method="post">
<input type="hidden" name="action" value="check" />
<textarea name="cfg" style="width:743px; min-height:400px;"><?php echo $CFG; ?></textarea><br /><br />
<input type="submit" value="Check" style="margin:0 336px;" />
</form>
<?php
} else {
?>

<form action="cfg_checker.php" method="post">
<input type="hidden" name="action" value="check" />
<textarea name="cfg" style="width:743px; min-height:400px;"></textarea><br /><br />
<input type="submit" value="Check" style="margin:0 336px;" />
</form>
<?php
}
?>
http://luukdebresser.nl/CFG_Checker dit is de link naar het werkende script waar ook de spam mail van ingevoerd kan worden.
Gewijzigd op 18/01/2012 15:54:49 door Luuk de Bresser
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:06:43
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/01/2012 15:29:25
Quote Anchor link
Zou je jouw code kunnen beperken tot relevante code?
 

18/01/2012 15:30:21
Quote Anchor link
Captcha installeren, of een eigen genereren.
of
Een tijd-limiet erop zetten. Dus de gebruikers bij het versturen een tijd in een sessie zetten ofzo en pas na zoveel tijd mag er een 2e gestuurd worden.
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 15:52:42
Quote Anchor link
@Aar Code is ingeperkt to de relevante code.

@Rick Captcha is al gekraakt en het zorgt er niet voor dat ze geen spam mail kunnen sturen.
 

18/01/2012 15:55:00
Quote Anchor link
Ja alles wat gemaakt word kan gekraakt worden.
SPAM zal je denk ik altijd houden, maar dit zijn mijn oplossingen.

Het zal denk ik wel aanzienlijk verminderen..
 
Eddy B

Eddy B

18/01/2012 15:55:46
Quote Anchor link
Maak een nieuw input veld aan, geef hem display:none mee en value 0. Controleer bij de afhandeling of de value is veranderd.
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 15:58:24
Quote Anchor link
@rick Captcha is al gekraakt zelfs recaptcha is al te omzeilen.

Het moet toch mogelijk zijn.
Dat hun geen php/javascript code meer kunnen execute
Gewijzigd op 18/01/2012 15:59:34 door Luuk de Bresser
 

18/01/2012 16:00:25
Quote Anchor link
Ja dat is een stukje beveiliging in je script :P
htmldecode of htmlspecialcharacters

Kijk even daarop php.net
Die breekt alle code taal af naar gewone leestekens.
 
Eddy B

Eddy B

18/01/2012 16:00:37
Quote Anchor link
htmlentities() en mysql_real_escape_string() handelt daar mee af.
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 17:04:40
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie hulp.
ik hoop dat het nu opgelost is maar dat weten we pas wanneer we weer op een blacklist komen.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

18/01/2012 17:43:17
Quote Anchor link
Wolfenstein Enemy Territory is een te vet spel, ondanks er niet zo heel veel spelers meer voor zijn. Speel het nog wekelijks ;)
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

23/01/2012 14:27:04
Quote Anchor link
Hertog Jan op 18/01/2012 17:43:17:
Wolfenstein Enemy Territory is een te vet spel, ondanks er niet zo heel veel spelers meer voor zijn. Speel het nog wekelijks ;)


Voor ET zijn nog redelijk veel mensen.
Ik heb eigen server en clan waar ik dit script ook voor scrijf.
Ik zie wel dat het afgelopen jaar veel mensen weg zijn gegaan bij ET dit om nieuwe spellen te gaan spelen zoals BF3 en MW3 maar die mensen komen uit eindelijk naar een paar maanden weer terug.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.