enter formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Leendert

leendert

28/11/2006 15:40:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb altijd al hetzelfde probleem bij formulieren, en nu wil ik tog eens weten wat ik fout doet.

Normaal als je op enter drukt word de formulier verzonden, bij mij werkt dat nooit, bij de formulieren die ik maakt moet ik altijd perse op de knop drukken.

Een voorbeeld formuliertje van mij:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
print"<table><tr><td><form method='post' action='index.php'>
Wachtwoord: <input type='password' name='wachtwoord'>
<br><br>
<center><input type='submit' name='submit' value='Login!'></center>
</form></td></tr></table>"
;
?>


wat doe ik fout?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leendert
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 13:07:37
 
Frank -

Frank -

28/11/2006 15:46:00
Quote Anchor link
Wanneer je problemen hebt met jouw html-code, ga de boel dan eens valideren op http://validator.w3.org/ Tevens raad ik je aan om FireFox te gebruiken en installeer dan ook de Tidy-validator: http://users.skynet.be/mgueury/mozilla/

Valide html-pagina's lossen een hele hoop problemen op.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.