Enter in plaatje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niek

Niek

30/03/2006 16:28:00
Quote Anchor link
ik heb de volgende 2 scripten:
----------
image.php
----------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php  
$tekst
= "hoi alles goed \n dit is een test";    
?>
    
<img src=code.php?code=<? echo $tekst; ?>>
<BR>


----------
code.php
----------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?  
header("Content-type: image/jpeg");      
$im = imagecreate(100, 50);    
$background_color = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);    
$text_color = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);    
imagestring($im, 4, 5, 1,  $code, $text_color);    
imagepng($im);    
?>


maar nu doet hij het wel maar ik krijg geen enters te zien in het plaatje: ik zie alleen het eerste gedeelte van de zin. weet iemand hoe dit moet?
Alvast bedankt

-Jan
Gewijzigd op 30/03/2006 16:32:00 door Niek
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:36:50
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

30/03/2006 16:33:00
Quote Anchor link
Enters in een plaatje....??
verklaar je nader, want ik begrijp hier niet al te veel van
 
Niek

Niek

30/03/2006 16:43:00
Quote Anchor link
kijk ik maak tekst in een plaatje doormiddel van de scripts hier boven. maar ik kan niet een regel naar beneden (in het plaatje). Ik hoop dat het zo duidelijker is
Alvast bedankt

-Jan
 
Han eev

Han eev

30/03/2006 16:47:00
Quote Anchor link
Maak je gewoon een loop.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?PHP
$ex
= explode("\n",$_GET['code']);
for($i=0;$i<count($ex);$i++) {
imagestring($img,4,5,$i*5,$ex[$i],$text_color);
}

?>
 
Niek

Niek

30/03/2006 16:50:00
Quote Anchor link
ik heb nu dit:

code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
header("Content-type: image/jpeg");  
$im = imagecreate(500, 50);  
$background_color = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);  
$text_color = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);  

$ex = explode("\n",$_GET['code']);
for($i=0;$i<count($ex);$i++) {
imagestring($img,4,5,$i*5,$ex[$i],$text_color);
}

imagepng($im);
?>


maar nu is het plaatje helemaal wit, ik zie nu niks
 
Han eev

Han eev

30/03/2006 16:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?PHP
header("Content-type: image/jpeg");  
$im = imagecreate(500, 50);  
$background_color = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);  
$text_color = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);  
// Enter in de text moeten wel \n bevatten anders zijn  het geen enters
$ex = explode("\n",$_GET['code']);
for($i=0;$i<count($ex);$i++) {
imagestring($im,4,5,$i*5,$ex[$i],$text_color);
}

imagepng($im);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.