Enters in PHP automatisch verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

W VdB

W VdB

03/12/2012 11:35:30
Quote Anchor link
// Opgelost!


Hallo,

Ik heb een WYSIWYG editor in mijn admin zitten.
Een "pagina" maken lukt perfect, de code wordt probleemloos opgeslagen in een MySQL database.

Echter wanneer ik via admin deze "pagina" wil bewerken, loopt het soms mis.

<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
area = new HyperTextArea("area1", '$code', 1320, 728,"");
//-->
</script>

$code verwijst naar de genereerde html van de "pagina".
Wanneer deze code geen enters bevat, werkt het perfect.
Als ik dan de broncode bekijk staat er bv:

<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
area = new HyperTextArea("area1", '<div align="center"><font face="Trebuchet MS, Helvetica, sans-serif" size="7">Blablablabla</font></div>', 1320, 728,"");
//-->

</script>

Spijtig genoeg genereert de WYSIWYG editor soms ook enters in de HTML code.
Waardoor je bv deze code krijgt:

<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
area = new HyperTextArea("area1", '
<div align="center"><font face="Trebuchet MS, Helvetica, sans-serif" size="7">
Blablablabla</font></div>', 1320, 728,"");
//-->

Dit geeft natuurlijk problemen, omdat er enters tussen de codes staan.

Hoe kan ik dit oplossen?

Alvast bedankt.

William

</script>
Gewijzigd op 03/12/2012 16:25:38 door W VdB
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 17:56:22
 
- SanThe -

- SanThe -

03/12/2012 11:44:54
Quote Anchor link
Hoe heb je de tekst in de database gezet? Gewoon onbewerkt of met allerlei functies erover?
 
W VdB

W VdB

03/12/2012 11:51:54
Quote Anchor link
Heb het ondertussen opgelost.

$enterstrimmen = str_replace("
","","$code");

Gewoon zo, had nooit verwacht dat dit ging werken.
Gewijzigd op 03/12/2012 16:25:07 door W VdB
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.