Er mist een ; maar waar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Harry H Arends

Harry H Arends

22/08/2017 14:26:04
Quote Anchor link
Mijn kennis van JavaScript is nog niet goed.
Ik krijg een foutmelding dat in mijn pagina
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<script>
var mapOptions {
    panControl: true,
    zoomControl: true,
    mapTypeControl: true,
    mapTypeControlOptions: {style: google.maps.MapTypeControlStyle.DROPDOWN_MENU},
    scaleControl: true,
    streetViewControl: true,
    overviewMapControl: true,
    rotateControl: true;
}
</script>
Waar mis ik dan een ; ??
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:35:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2017 14:28:07
Quote Anchor link
Je GoogleMaps werkt prima? En waar komt die melding dan vandaan?
Het probleem lijkt mij getackeld ;-)?
 
Ivo P

Ivo P

22/08/2017 14:49:49
Quote Anchor link
op regel 10 zou ik juist die ; NIET zetten
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

22/08/2017 15:03:25
Quote Anchor link
En misschien een '=' achter 'mapOptions' ...
 
Peter K

Peter K

23/08/2017 07:27:53
Quote Anchor link
Als je F12 gebruikt (in chrome) en dan de console opent krijg je de volgende foutmeldingen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Uncaught SyntaxError: Unexpected token {
WhereWeAre.html:106 Uncaught ReferenceError: w3 is not defined
    at WhereWeAre.html:106


Helemaal rechts kun je dan doorklikken naar de foutmelding.

Dan zie je dat hij hier een foutmelding op geeft:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
var mapOptions {
    panControl: true,
    zoomControl: true,
    mapTypeControl: true,
    mapTypeControlOptions: {style: google.maps.MapTypeControlStyle.DROPDOWN_MENU},
    scaleControl: true,
    streetViewControl: true,
    overviewMapControl: true,
    rotateControl: true;
}


Hij zegt unexpected end, dus wat Ivo zegt, die ; zullen waarschijnlijk je probleem zijn.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.