EREGI deprecated......help

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »
Franco bussche

franco bussche

02/05/2012 22:35:50
Quote Anchor link
Hallo,ik ben franco en ik heb me echt suf gezocht naar een php tutorial voor dummies want ik snap er echt niks van, en heb eerlijk gezegd weinig tijd om mezelf in php te verdiepen.
Mijn probleem: ik heb een vriend met een site waarop hij een gastenboek heeft staan, maar sinds kort heeft de host alles geupdate naar 5.3 waardoor er deze foutmelding staat:
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /public/sites/www.eaglebeatdriveinshow.nl/gastenboek/index.php on line 175

Als ik dan op line 175 kijk zie ik dit staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
]if (eregi("/^http://", trim($row[6]))) echo " <a href=\"$row[6]\" target=\"_blank\"><img src=\"imgs/homepage.gif\" border=\"0\" alt=\"$row[6]\"></a>";


Deze regel hoort bij een hele lap code denk ik, die kan ik ook posten als dat helpt. door de eregi code werkt het gastenboek ook niet meer denk ik, want als ik een nieuwe post wil toevoegen zegt hij: invalid url format

Maar ik heb wat gezocht en denk dat ik eregi moet vervangen met preg_match, zelfs hier op het forum stonden wat oude posts over eregi, maar dan snap ik er nog niks van ik heb een anti php brein lijkt het wel, het wil er gewoon niet in.

Ik heb al wat zitten vogelen maar dat loste de foutmelding nou niet bepaald op, kreeg ik weer dat er geen ending delimiter stond.


Kan iemand me alstublieft helpen of een eind in de richting schoppen....

alvast bedankt php nub 2012
Gewijzigd op 03/05/2012 19:08:05 door Franco bussche
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 08:36:26
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/05/2012 22:37:33
Quote Anchor link
Zou je jouw titel van dit topic aan kunnen passen naar iets wat je probleem omschrijft?

Alvast bedankt.
 
Wouter J

Wouter J

02/05/2012 22:47:12
Quote Anchor link
hmm...

En wat bedoel je met 'in de richting schoppen'? Ik kan je wel deze geweldige tutorial geven, maar veel schiet je daar met je 'anti-php brein' niet mee op. En daarnaast, waar heb je deze code vandaan, ben wel benieuwd wie er nu nog eregi gebruikt :S
 
Franco bussche

franco bussche

02/05/2012 23:06:36
Quote Anchor link
de code is van een gratis gastenboek van een of ander tuup uit india. het gastenboek staat op deze site:
http://eaglebeatdriveinshow.nl
Gewijzigd op 03/05/2012 20:18:27 door franco bussche
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/05/2012 14:15:18
Quote Anchor link
In dit forum werken we met UBB-codes, en gelukkig geen HTML....
Kan je de relevante code even tussen [code] en [/code] blokken zetten?
Gewijzigd op 03/05/2012 14:16:06 door - Ariën -
 
Kees Schepers

kees Schepers

03/05/2012 14:53:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (preg_match("/^http:\/\//", trim($row[6]))) echo " <a href=\"$row[6]\" target=\"_blank\"><img src=\"imgs/homepage.gif\" border=\"0\" alt=\"$row[6]\"></a>";


Al geprobeerd?
Gewijzigd op 03/05/2012 14:53:25 door kees Schepers
 
Henk PHP

Henk PHP

03/05/2012 16:28:09
Quote Anchor link
Is het zo raar dat als je gebruikt maakt van php, dat je iig een klein beetje snapt wat er aan de hand is? Hoe kun je anders een site runnen? Maarjah dat zal wel aan mij liggen.

Bovendien is de fout duidelijk: EREGI is deprecated, oftewel verouderd i.e. mag je niet meer gebruiken. Een simpele kijken in de PHP manual legt het nog even uit voor je (eregi) en verwijst je zelfs door naar de functie die je dan wél zou moeten gebruiken (sinds PHP 5.3).
Gewijzigd op 03/05/2012 16:28:24 door Henk PHP
 
Wouter J

Wouter J

03/05/2012 16:29:59
Quote Anchor link
Simon, en als men eens de hele topicpost leest leest men:
Quote:
Maar ik heb wat gezocht en denk dat ik eregi moet vervangen met preg_match (...) maar dan snap ik er nog niks van ik heb een anti php brein lijkt het wel, het wil er gewoon niet in.

Oftewel: Alles wat jij zegt wist hij al...
Gewijzigd op 03/05/2012 16:33:14 door Wouter J
 
Henk PHP

Henk PHP

03/05/2012 16:36:06
Quote Anchor link
Alles wat jij zei wist hij ook al, maar je ziet mij daar niet dom over doen. Wat ik iig wil zeggen is, waarom heeft ie niet een voorbeeld code met preg_match gepost met een foutmelding, dan kunnen we dat tenminste debuggen. Ik probeer hem gewoon te helpen, en jij kruipt weer in mijn reet om de een of andere reden.
Gewijzigd op 03/05/2012 16:36:25 door Henk PHP
 
Wouter J

Wouter J

03/05/2012 16:37:56
Quote Anchor link
Naar mijn mening heeft Kees al het topic beantwoord en was jou bericht onnodig en ook omdat alles wat jij zei hij ook al wist.

Waarom hij geen code met preg_match poste? Omdat hij niet weet hoe hij eregi naar preg om moet zetten, dat was zijn vraag. Kees heeft dat succesvol gedaan en dus was dit topic al afgerond.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

03/05/2012 16:40:20
Quote Anchor link
simon:
Quote:
Maar ik heb wat gezocht en denk dat ik eregi moet vervangen met preg_match, (...)


oftewel de hele strekking van de post staat in jouw reactie, daarmee maakt dat jouw post nutteloos, en snap ik heel goed dat wouter daar wat van zegt. verder mag je anderen ook best normaal behandelen, dat is niet verboden.
Gewijzigd op 03/05/2012 16:40:59 door Jeroen VD
 
Henk PHP

Henk PHP

03/05/2012 16:41:04
Quote Anchor link
Zucht, u bent echt de oneindige smart-ass. Ga je maar lekker superieur voelen Wouter Jeej. Ga je nu overal mijn posts overbodig noemen?

Het lijkt mij namelijk geen slecht idee om de manual te gebruiken als je zo'n error krijgt én om de manual te gebruiken om de functionaliteit van preg_match te vinden. Is het nou zo erg dat ik daar op wijs?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

03/05/2012 16:46:46
Quote Anchor link
nee. maar de topicstarter heeft al duidelijk aangegeven dat hij preg_match() moet hebben. hij weet alleen niet goed hoe die dat moet toepassen. wat zeg jij: 'gebruik een preg_match()'. dat is vrij nutteloos

Offtopic:

ik weet dat ik buiten de discussie tussen wouter en simon sta, maar ik ben het totaal met wouter eens. daarom reageer ik ook
 
Kees Schepers

kees Schepers

03/05/2012 16:50:47
Quote Anchor link
Simon Whiteley op 03/05/2012 16:41:04:
Zucht, u bent echt de oneindige smart-ass. Ga je maar lekker superieur voelen Wouter Jeej. Ga je nu overal mijn posts overbodig noemen?

Het lijkt mij namelijk geen slecht idee om de manual te gebruiken als je zo'n error krijgt én om de manual te gebruiken om de functionaliteit van preg_match te vinden. Is het nou zo erg dat ik daar op wijs?



Ik wil je verzoeken je reacties in de toekomst te nuanceren, en ergens begrijp ik de strekking van je bericht en de 'irritatie' t.o.v. de topic starter wel maar op deze manier reageren heb je alleen jezelf mee. Ik doel met name op je vorige reactie.
Gewijzigd op 04/05/2012 10:08:39 door kees Schepers
 
Franco bussche

franco bussche

03/05/2012 20:00:14
Quote Anchor link
De melding is weg dank je hartelijk kees en iedereen die nog enigzins een positieve reactie kon opbrengen. Het was niet mijn bedoeling om wereldoorlog 3 te starten.

En simon, zoal ik al postte, het gaat om de site van een vriend me, en als iedereen die een site heeft verstand moet hebben van de coderingen die er gebruikt worden om een site etc te maken, dan kunnen alle webdesigners en php coders wel in pakken lijkt me.

Anywho's......de melding is weg en het ziet er perfect uit nu echter als je nu in het gastenboek op de knop versturen klikt zegt tie: invalid url format.

Dus ergens staat er een link niet goed denk ik, weet iemand in welk blad die link zou moeten staan?
 
Wouter J

Wouter J

03/05/2012 20:13:01
Quote Anchor link
Quote:
en als iedereen die een site heeft verstand moet hebben van de coderingen die er gebruikt worden om een site etc te maken, dan kunnen alle webdesigners en php coders wel in pakken lijkt me.

Nee, maar die hebben die site wel laten maken door iemand die er verstand van heeft, in elk geval dat hoop ik.

Je moet een site vergelijken met een huis (hè heb ik weer dat huis, moet eens iets anders bedenken :S). Bijna niemand die een huis heeft heeft verstand van een huis bouwen, sommige wel een beetje die noemen zich dan klussers...
Als een mens een huis wilt, laten we uitgaan van een rijk mens, dan gaat hij bij een aannemer en/of architect langs. Die maken vervolgens een huis voor hem.
Waarom maakt die persoon niet zijn eigen huis? Juist, omdat hij dat niet kan.

Zo is het ook met een website. Jij wilt een website, of in dit geval je vriend. Nu kun je zelf wat gaan aanmodderen (want laten we eerlijk zijn, dat doe je nu) of je kunt iemand inhuren die voor jou, of je vriend, hetgeen aanpast dat je wilt.
Aangezien je zelf geen verstand ervan hebt is het zeer verstandig om iemand in te huren die er wel verstand van heeft.
Wat redenen waarom je dat zou moeten doen:
- Denk eens aan veiligheid, een van de grootste aspecten van PHP. Jij weet nog niet hoe je veilig moet scripten en er komen dus lekken en kunnen mensen virussen op je site plaatsen, gegevens van de server halen, hele domein leeghalen, kortom mensen kunnen dingen doen die jij absoluut niet wilt.
- Je weet zeker dat je goede scripts maakt. Scripts moeten goed in elkaar zitten, dat vind ik ook het leuke van scripten. Je moet nadenken over elke stap die je maakt. Heb je een script die niet goed in elkaar zit dan loop je vanzelf tegen het probleem op dat je script een keer niet gaat werken.
- Je script is up-to-date. Een script zoals jij nu hebt met eregi is totaal niet up-to-date en stamt zo'n beetje uit de oertijd. Een oud script is onveilig en gaat niet meer werken, zoals je al hebt gemerkt.

Mijn tips: Gooi dit script weg en begin met een up-to-date script een script met eregi erin zou eigenlijk vanzelf van het internet verwijderd moeten worden; Huur iemand in die er verstand van heeft, zo kun je een veilige en goede site bouwen.
 
Franco bussche

franco bussche

03/05/2012 20:30:23
Quote Anchor link
hij heeft zijn site inderdaad laten maken door iemand die wist wat hij deed (de laatste versie van het script is van 3 jaar geleden dacht ik) echter deze gast is met de noorderzon vertrokken en verstoken van alle vormen van contact.

En ik moet je gelijk geven wat opnieuw beginnen betreft dat zou het beste zijn, maar dan gaat het hem geld kosten en dat wilt hij nu juist vermijden.
Tegenwoordig wordt er zoveel "gratis" aangeboden, dat je een dief van je portomonnee lijkt als je voor hetzelfde einddoel dan geld gaat betalen.

Ik heb zelf absoluut geen intentie om te gaan scripten met php, daar heb ik helemaal geen kaas van gegeten.

En met de website is niks mis (althans nog niet) het is dat verrekte gastenboek. :)
Gewijzigd op 03/05/2012 20:32:04 door franco bussche
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.