Eregi -> preg_match?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »
Jasper DS

Jasper DS

02/04/2011 10:47:45
Quote Anchor link
Beste,

Hoe kan ik:
eregi('^(.+):([0-9]+)$');

omzetten naar de preg_match versie?
Heb al gezocht op google maar helaas kom ik er op de een of andere reden toch niet uit. Ook php.net helpt me niet verder.

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 09:24:53
 
Niels K

Niels K

02/04/2011 10:52:35
Quote Anchor link
Gewoon zo? (Gok)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

preg_match('/(.+):([0-9]+)/', $input);

?>
 
Jasper DS

Jasper DS

02/04/2011 11:04:15
Quote Anchor link
Ja, nu krijg ik de error niet meer van eregi maar in mijn code van phpmailer komt nog altijd "Could not connect to SMTP host." nochtans heb ik net alles getest met thunderbird en daar kan ik wel mails verzenden met de smtp server die ik gebruik.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/04/2011 11:07:44
Quote Anchor link
Heb je alles goed ingevult? smtp server enz
 
Jasper DS

Jasper DS

02/04/2011 11:09:15
Quote Anchor link
ja alles moet kloppen, ik heb dezelfde gegevens gebruikt in thunderbird en daar kan ik zenden en ontvangen.
 

02/04/2011 11:28:00
Quote Anchor link
PHP Jasper op 02/04/2011 11:04:15:
Ja, nu krijg ik de error niet meer van eregi maar in mijn code van phpmailer komt nog altijd "Could not connect to SMTP host." nochtans heb ik net alles getest met thunderbird en daar kan ik wel mails verzenden met de smtp server die ik gebruik.


Ik gebruik swiftmailer, maar die ereg heeft hier niks mee te maken denk ik.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/04/2011 11:30:58
Quote Anchor link
Dat denk ik ook niet nee

Probeer eens een email te sturen met alleen phpmailer ?

Dus even een berichtje naar jezelf

onderwerp:test, to : jezelf, from: jezelf, bericht:test
 
Jasper DS

Jasper DS

02/04/2011 11:31:01
Quote Anchor link
Het ereg stukje stond in de functie "SmtpConnect" dus het leek mij wel dat het daardoor kwam. Blijkbaar toch niet dan.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/04/2011 11:33:11
Quote Anchor link
eregi / pregmatch kijken alleen of er een match is gevonden meer doen ze niet

dus a in aap is een match b in aap is geen match
Gewijzigd op 02/04/2011 11:33:43 door Jordi Kroon
 

02/04/2011 11:35:29
Quote Anchor link
PHP Jasper op 02/04/2011 11:31:01:
Het ereg stukje stond in de functie "SmtpConnect" dus het leek mij wel dat het daardoor kwam. Blijkbaar toch niet dan.


ctrl-f naar de foutmelding in dat bestand.
Ik denk dat het bij een fopen o.i.d. zit.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/04/2011 11:37:22
Quote Anchor link
fopen? Hoe kom je daar nou bij
 
Marco Bos

Marco Bos

02/04/2011 11:53:42
Quote Anchor link
Ik snap het niet helemaal maar ik kom terug op je vraag

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

preg_match("/^[a-z0-9_\.-]+@([a-z0-9]+([\-]+[a-z0-9]+)*\.)+[a-z]{2,7}$/i", $email);

?>
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/04/2011 11:54:48
Quote Anchor link
Leer eens lezen dat antwoord was allang opgelost en we waren nu bij waarom je deze melding kreeg: Could not connect to SMTP host.
 

02/04/2011 11:56:06
Quote Anchor link
Jordi kroon op 02/04/2011 11:37:22:
fopen? Hoe kom je daar nou bij


Of fsockopen, ook goed. De f* functies worden gebruikt.

Marco Bos op 02/04/2011 11:53:42:
Ik snap het niet helemaal maar ik kom terug op je vraag

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

preg_match("/^[a-z0-9_\.-]+@([a-z0-9]+([\-]+[a-z0-9]+)*\.)+[a-z]{2,7}$/i", $email);

?>


Dit is toch geen e-mail adres 'validator' ?

http://henry.precheur.org/code/validating_emails
Gewijzigd op 02/04/2011 11:59:40 door
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/04/2011 11:58:14
Quote Anchor link
@Jasper heb je error reporting aan? / krijg je alleen die melding of krijg je ook nog een andere foutmelding
 
Jasper DS

Jasper DS

02/04/2011 12:00:10
Quote Anchor link
Ja, error reporting is aan. Ik heb geen andere foutmeldingen.
 
Marco Bos

Marco Bos

02/04/2011 12:00:20
Quote Anchor link
@ karl jawel en ik wou net even helemaal uitzoeken hoe het in elkaar steekt ik wist het ook nog niet helemaal.

@jordi vriendelijker mag ook wel, ik bied alleen hulp aan, maar zo te zien was dat niet nodig.
Gewijzigd op 02/04/2011 12:02:32 door Marco Bos
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/04/2011 12:02:56
Quote Anchor link
Kan je wat relevante code posten ?
 
Jasper DS

Jasper DS

02/04/2011 12:11:37
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
# Stuur de mail
        
require("inc/class.phpmailer.php");
$mail = new PHPMailer();$mail = new PHPMailer();
$mail->IsSMTP(); // Laat PHPMailer gebruik maken van een smtp server.
$mail->Host = "mail.concordia-gouda.nl"; // SMTP server
$mail->SMTPAuth = true;
$mail->Username = "[email protected]"; // Een geldig emailadres
$mail->Password = "****"; // Het wachtwoord wat bij het emailadres hoort
$mail->From="[email protected]";
$mail->FromName="concordia-gouda.nl";
$mail->Sender="[email protected]"; // Header voor return
$mail->AddAddress($_POST['email']); // Het emailadres waar naar toe hij verzonden moet worden
$mail->Subject = "Activatie op";
$mail->IsHTML(true); //Opmaak van de email is in HTML
$mail->Body = "Body van de mail"
$mail->AltBody=" body zonder html";

if($mail->Send())
{

    $show_registreren  = 'Het bericht is verzonden';
}

else
{
    $show_registreren  = 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
}

?>


De functie zelf is van phpmailer dus dat is wel in orde denk ik?
 

02/04/2011 12:12:36
Quote Anchor link
Waarom pak je geen swiftmailer? Makkelijker, beter, simpeler.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/04/2011 12:21:55
Quote Anchor link
2x $mail = new PHPMailer(); ? is nergens voor nodig

Weet je zeker dat je server smtp auth heeft?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.