ERR_CONNECTION_TIMED_OUT na een bepaalde tijd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Innovatieve, nauwkeurige Senior PHP Developer voor

Eind jaren ’90 is dit bedrijf opgericht. Ze hebben zich altijd beziggehouden met het ontwikkelen van software voor overheidsinstanties. Dit zijn instanties waaronder bijvoorbeeld ook onder andere : de belastingdienst, burgerszaken, verschillende bedrijven, notarissen, incassobureau’s en ook nog bewindvoerders. Momenteel tellen ze 20 medewerkers, waarvan 2/3 deel allemaal developers zijn. Doordat ze de enigste aanbieder van dit soort software op de markt zijn, groeien ze erg hard. Door de enorme groei, hebben ze dan ook concrete groeiplannen in het verschiet. Functie-omschrijving Het bedrijf wordt door allerlei instanties ingeschakeld. Tegenwoordig wordt alles digitaal geregeld en gezien de essentie van dit soort

Bekijk vacature »

Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

02/05/2018 10:48:25
Quote Anchor link
Ik heb een VPS Centos 7 met Directadmin en de ConfigServer Security & Firewall.

CT_LIMIT, bij de cofig heb ik disabled, maar ik zie verder geen resultaat, alles blijft hetzelfde.

Als ik vervolgens weer met een andere ISP inlog en de ip die geblocked was op allow zet, dan werkt hij weer met dezelfde connectie, maar als ik met een andere ISP te lang mijn sites bekijk op mijn server, dan gebeurt hetzelfde weer.

Wat is de oplossing hiervoor?
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.