error ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

J A

J A

03/03/2008 16:45:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb net een error gevonden bij mijn script, helaas heb ik deze error nog nooit eerder gehad. Wat betekend de volgende error?

Quote:
Notice: Got error 28 from table handler
In query: SELECT p.id, p.voorbeeld, p.naam, p.opdracht, p.resultaat, p.lyte, p.lytewidth, p.lyteheight, t.omschrijving FROM portfolio AS p INNER JOIN portfolio_gemaakt AS pg ON pg.portfolio_id = p.id INNER JOIN techniek AS t ON t.id = pg.techniek_id ORDER BY id DESC in portfolio.php on line 93
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door J A
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 21:22:24
 
Robert Deiman

Robert Deiman

03/03/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Jordi

Even Googlen geeft dit:

Klik
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.