error help

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »
Daniyal hussain

daniyal hussain

19/07/2012 18:05:13
Quote Anchor link
Hallo,
ik heb jullie hulp nodig met deze error het is een code voor search engine met pagination. ik heb deze error nog nooit gezien er staat interger inplaats van boolean.

alvast bedankt voor jullie hulp.


Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, integer given in C:\xampp\htdocs\search.php on line 274

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
<?php
mysql_connect ("localhost", "root", "");
mysql_select_db("results");
    
    $k = ($_GET['k']);
    $tableName="search";        
    $targetpage = "search.php";     
    $limit = 1;
    $terms = explode (" ", $k);

    $query = "SELECT COUNT(*) as num FROM `search` WHERE ";
    

foreach ($terms as $each){

        @
$i++;
    if ($i == 1)
        $query .= " `keywords` LIKE '%$each%' ";
    else
        $query .= "OR `keywords` LIKE '%$each%' ";
}

    
    $total_pages = mysql_fetch_array(mysql_query($query));
    $total_pages = $total_pages['num'];
    
    $stages = 3;
    $page = mysql_escape_string($_GET['page']);
    if($page){
        $start = ($page - 1) * $limit;
    }
else{
        $start = 0;    
        }
    
    
    // Get page data
    $query1 = "SELECT * FROM search LIMIT  $start, $limit";
    $result = mysql_query($query1);
    
    
    // Initial page num setup
    if ($page == 0){$page = 1;}
    $prev = $page - 1;    
    $next = $page + 1;                            
    $lastpage = ceil($total_pages/$limit);        
    $LastPagem1 = $lastpage - 1;                    
    
    
    $paginate = '';
    if($lastpage > 1)
    {
    
    

    
    
        $paginate .= "<div class='paginate'>";
        // Previous
        if ($page > 1){
            $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$prev'>previous</a>";
        }
else{
            $paginate.= "<span class='disabled'>previous</span>";    }
            

        
        // Pages    
        if ($lastpage < 7 + ($stages * 2))    // Not enough pages to breaking it up
        {    
            for ($counter = 1; $counter <= $lastpage; $counter++)
            {

                if ($counter == $page){
                    $paginate.= "<span class='current'>$counter</span>";
                }
else{
                    $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$counter'>$counter</a>";}                    
            }
        }

        elseif($lastpage > 5 + ($stages * 2))    // Enough pages to hide a few?
        {
            // Beginning only hide later pages
            if($page < 1 + ($stages * 2))        
            {

                for ($counter = 1; $counter < 4 + ($stages * 2); $counter++)
                {

                    if ($counter == $page){
                        $paginate.= "<span class='current'>$counter</span>";
                    }
else{
                        $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$counter'>$counter</a>";}                    
                }

                $paginate.= "...";
                $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$LastPagem1'>$LastPagem1</a>";
                $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$lastpage'>$lastpage</a>";        
            }

            // Middle hide some front and some back
            elseif($lastpage - ($stages * 2) > $page && $page > ($stages * 2))
            {

                $paginate.= "<a href='$targetpage?page=1'>1</a>";
                $paginate.= "<a href='$targetpage?page=2'>2</a>";
                $paginate.= "...";
                for ($counter = $page - $stages; $counter <= $page + $stages; $counter++)
                {

                    if ($counter == $page){
                        $paginate.= "<span class='current'>$counter</span>";
                    }
else{
                        $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$counter'>$counter</a>";}                    
                }

                $paginate.= "...";
                $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$LastPagem1'>$LastPagem1</a>";
                $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$lastpage'>$lastpage</a>";        
            }

            // End only hide early pages
            else
            {
                $paginate.= "<a href='$targetpage?page=1'>1</a>";
                $paginate.= "<a href='$targetpage?page=2'>2</a>";
                $paginate.= "...";
                for ($counter = $lastpage - (2 + ($stages * 2)); $counter <= $lastpage; $counter++)
                {

                    if ($counter == $page){
                        $paginate.= "<span class='current'>$counter</span>";
                    }
else{
                        $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$counter'>$counter</a>";}                    
                }
            }
        }

                    
                // Next
        if ($page < $counter - 1){
            $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$next'>next</a>";
        }
else{
            $paginate.= "<span class='disabled'>next</span>";
            }

            
        $paginate.= "</div>";        
    
    
}

 echo "<p><font color='#62472C'>$total_pages Result(s)</font> </p>";
 // pagination
 echo $paginate;
  
    
        


?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?
$conclose
= mysql_connect ("localhost", "root", "");
mysql_select_db("results");

$query = mysql_query ($query);    
$numrows = mysql_num_rows ($query);


if ($query > 0) {
    while ($row = mysql_fetch_assoc($numrows)){

    $id = $row ['id'];
    $title = $row ['title'];
    $image = $row ['image'];
    $keywords = $row ['keywords'];
    $link = $row ['link'];
    
      

echo "<div class='floater'> <h3><a href ='$link'><img src='$image' width='180px' height='140px'><br /><font color='#62472C'>$title</font></a></h3></div>";

    
    }
    
}

else
    echo "<p><font color='#62472C'>No games found for: $k </font></p>";

var_dump($row);
    
    ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:03:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2012 18:07:26
Quote Anchor link
Beperk je code a.u.b. tot relavante code, i.p.v. 170 regels, en bedenk een fatsoenlijke duidelijke topictitel...
Gewijzigd op 19/07/2012 18:07:42 door - Ariën -
 
 - Diov  -

- Diov -

19/07/2012 18:08:28
Quote Anchor link
Wat staat er op die regel?

De melding die je krijgt, komt omdat je niet controleert of de query gelukt is. Je moet dit altijd controleren en hier heb je foutafhandeling voor nodig.

mysql_fetch_assoc gaat fout.
 
Erwin H

Erwin H

19/07/2012 18:09:12
Quote Anchor link
$numrows = mysql_num_rows ($query);
$row = mysql_fetch_assoc($numrows))

mysql_num_rows geeft het aantal rijen terug in de resultset. Dat is dus een getal.
mysql_fetch_assoc verwacht juist de resource naar de resultset om er een rij uit te halen. Die resource is $query.

In de tweede gequote regel moet je dus $query meegeven, niet $numrows.








En dan nog eens goede foutafhandeling inbouwen....
 
Wouter J

Wouter J

19/07/2012 18:10:54
Quote Anchor link
Leer Debuggen lesje
Stap 1) Vertaal de error naar het Nederlands:
Quote:
mysql_fetch_assoc verwacht een resource (iets wat mysql_query teruggeeft) als parameter, maar er wordt een getal gegeven.

Stap 2) Ga naar de regel, zoek op welke variabele je meegeeft aan de functie
Stap 3) Var_dump die variabele, welke waarde heeft die?
Stap 4) Ga na hoe het die waarde kan hebben door te kijken hoe je hem gedefinieerd hebt en wat de eventuele return values van deze functie zijn
Stap 5) Lees de documentatie van mysql_fetch_assoc om erachter te komen welke waarde er precies verwacht wordt
Stap 6) Kom je er nog steeds niet uit? Haal dan de persoonlijke gegevens (bestandsnaam, regelnummer) uit de error melding en ga zoeken op google.
Stap 7) Vraag het op een forum, plaats alleen relevante code
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

19/07/2012 18:37:33
Quote Anchor link
ja de error is weg want
het moest zo
<qoute>if ($numrows > 0) {
while ($row = mysql_fetch_assoc($query)){
</qoute>

dank je wel ik zoe volgende relevante code schrijven
Gewijzigd op 19/07/2012 18:38:23 door daniyal hussain
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.