Error met open

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen

Jeroen

19/06/2007 08:15:00
Quote Anchor link
heey ik krijg deze error als ik een session wil starten,

PHP Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp\sess_n0g5irbva2gchkr13kp9k3aje5, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in C:\Inetpub\wwwroot\woordenschat\keeper.php on line 4 PHP Notice: Undefined index: auth in C:\Inetpub\wwwroot\woordenschat\keeper.php on line 6 PHP Warning: Unknown: open(/tmp\sess_n0g5irbva2gchkr13kp9k3aje5, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0

ik kom er niet uit wat de error is maar ik heb een flauw vermoeden dat het aan de php configuratie lig
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 11:43:05
 
Vincent -

vincent -

19/06/2007 08:24:00
Quote Anchor link
in je php.ini staat je session.save_path niet goed ingestelt
dit moet je even veranderen.

Ook zie ik nog een undefined index staan ;)
 
Jeroen

Jeroen

19/06/2007 08:29:00
Quote Anchor link
die undifined index los ik zelf wel op das geen punt maar ik moet gewoon even de php.ini fixe dus?
ok
thanks!
 
Vincent -

vincent -

19/06/2007 08:36:00
Quote Anchor link
Yup
even ter voorbeeld is bijvoorbeeld dit :
session.save_path = "C:\php\sess"
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.