Error page

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »
Frankyy

Frankyy

21/09/2007 15:26:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
<?PHP

//Get contacts

if((isset($_POST['username'])) && (isset($_POST['password']))) {
//Check to ensure that a username and password have been supplied

if($_POST['service'] == "msn") {
//The service is msn

include('msn_contact_grab.class.php');

$msn2 = new msn;

$returned_emails = $msn2->qGrab($_POST['username'], $_POST['password']);
}

elseif($_POST['service'] == "gmail") {
//The service is gmail

include('libgmailer.php');

$gmailer = new GMailer();
if ($gmailer->created) {
$gmailer->setLoginInfo($_POST['username'], $_POST['password'], 0);

//uncomment if you need it
//$gmailer->setProxy("proxy.company.com");


if ($gmailer->connect()) {
// GMailer connected to Gmail successfully.
// Do something with it.

//Get the contacts
// For "Inbox"


$gmailer->fetchBox(GM_CONTACT, "all", "");

$snapshot = $gmailer->getSnapshot(GM_CONTACT);


//Outputs an array of the contacts
$returned_emails = $snapshot->contacts;


}
else {
die("Fail to connect because: ".$gmailer->lastActionStatus());
}
}
else {
die("Failed to create GMailer because: ".$gmailer->lastActionStatus());
}

}
}



?>



<HTML>
<HEAD>


</HEAD>
<BODY>

<p>
Your contacts have been retrieved from the <?php echo $_POST['service']; ?> service. Using the form below
you are able to choose which of your contacts you wish to be contacted. Once you have made your
choices use the 'Send Emails' button to send an email to the contacts selected.
</p>

<form method="post" action="send_emails.php">
<table border="1">
<tr>
<td></td>
<td>Email</td>
<td>Name</td>
</tr>


<?PHP

//Create the form for all the emails returned from the contact list
if($_POST['service'] == "msn") {

foreach($returned_emails as $row){
echo "<tr>";
echo '<td><input type="checkbox" name="emails[]" value="'.$row['0'].'" checked="checked"/></td>';
echo '<td>'.$row['0'].'</td>';
echo '<td>'.$row['1'].'</td>';
echo "</tr>\n\n";
};
}

elseif($_POST['service'] == "gmail") {

foreach($returned_emails as $row){"echo "<tr>";
echo '<td><input type="
checkbox" name="emails[]" value="'.$row['email'].'" checked="checked"/></td>';
echo '<td>'.$row['email'].'</td>';
echo '<td>'.$row['name'].'</td>';
echo "
</tr>\n\n";
};
}

?>

</table>
<input type="
submit" value="Send Emails" />
<
/form>

Dit is een gewoon een simpel php dingetje,
maar mijn vraag is,
Ik heb maar 5 plaatjes,
Hoe krijg je als je bijv error 8000 aanvraagt dat die 404 plaatje geeft,

Plaatjes die ik heb:
400
401
403
404
500

Ik heb al geprobeerd met
If ($_GET['error']== 404)
$img = ('404-error.jpg');

En dan met elseif, maar dat werkte niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
$img
= $_GET['error'];
?>


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;" />
<meta http-equiv="Content-Language" content="nl" />
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon" />
<link rel="icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon" />

<style type="text/css">
html,body,div {    font-family: verdana;    font-size: 11px; color: #666666; text-align: center; }
#main {    position: absolute;    top: 50%;    left: 50%;    height: 350px; width: 400px; margin: -175px 0px 0px -200px; }
#top { font-weight: bold; }
#pic { height: 275px; background: url(<?php echo $img ?>-error.jpg) center no-repeat; }
#bot a { text-decoration: none; color: #0099FF; }
#bot a:hover { text-decoration: underline; }
</style>

<title>Frankyy - [ Error <?php echo $error ?> ]</title>
<div id="main">
<div id="top">Frankyy</div>
<div id="pic"></div>
<div id="bot">[ <a href="http://frankyy.dyndns.org">frankyy.dyndns.org</a> ]</div>
</div>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frankyy
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 03:39:30
 
Jacco Engel

Jacco Engel

21/09/2007 15:31:00
Quote Anchor link
Dit zul je moeten afvangen met een combinatie tussen .htaccess en php.

Ik ga ff voor je googlen

Kijk hier eens naar :
http://www.404-error-page.com/404-create-a-custom-404-error-page-with-htaccess.shtml
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

21/09/2007 16:37:00
Quote Anchor link
En waarom zou je dat willen? Error 8000 bestaat volgensmij niet eens, het loopt van 300 tot 600 geloof ik, ik zoek even voor je!

EDIT:
HTTP-responses

Een HTTP-response bestaat uit een resultaat-code, headervelden en een body (de boodschap). De resultaat-code bestaat uit minimaal drie cijfers. Het eerste cijfer is het belangrijkste:

* 1xx: een informele boodschap van de webserver die nog gevolgd zal worden door andere data
* 2xx: een boodschap van de server dat de gevraagde actie succesvol is afgehandeld
* 3xx: een "redirect" naar een andere locatie, om wat voor reden ook
* 4xx: een foutboodschap die door de client (typisch een webbrowser) veroorzaakt is, zoals het verkeerd typen van een URL
* 5xx: een foutboodschap die door de webserver veroorzaakt is, zoals een fout in een CGI script
* 6xx: een proxy fout is opgetreden

De meest voorkomende resultaat codes zijn:

* 200 OK – Het gevraagde document is succesvol opgevraagd.
* 304 Not Modified – T.o.v. de versie in de cache is de pagina niet gewijzigd.
* 403 Forbidden – Het opgevraagde document mag niet bekeken worden.
* 404 Not Found – Het opgevraagde document bestaat niet.
* 405 Not Allowed - De gebruiker is niet gerechtigd het gevraagde document te bekijken.
* 500 Internal Server Error - De webserver heeft de gevraagde actie niet kunnen uitvoeren
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Frankyy

Frankyy

01/10/2007 18:06:00
Quote Anchor link
Dat bedoel ik, Ik wil dat bijv error 8000 NIET word geshowd,
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.