Error T_string ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Simone Joosten

Simone Joosten

11/05/2013 19:21:34
Quote Anchor link
Iemand enig idee wat er fout is aan deze lijn ?

$config_adminpanel = "http://euroracen.nl/admin.php ;

Hij geeft dus deze error aan als ik naar de site ga :

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in

/home/simonmv105/domains/euroracen.nl/public_html/config.php on line 59

Bedankt,
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 18:42:49
 
Erwin H

Erwin H

11/05/2013 19:22:53
Quote Anchor link
Ja, je sluit je string niet af.
 
Wouter J

Wouter J

11/05/2013 19:23:11
Quote Anchor link
kijk nog eens goed, character voor character en kijk eens naar de kleurtjes in je editor...
 
Simone Joosten

Simone Joosten

11/05/2013 19:27:23
Quote Anchor link
Ja ik dacht het opgelost te hebben met :

$config_adminpanel = "http://euroracen.nl/admin.php ;")
Maar helaas werkt dat ook niet
 
Erwin H

Erwin H

11/05/2013 19:30:05
Quote Anchor link
Come on....

$config_adminpanel = "http://euroracen.nl/admin.php";
 
Simone Joosten

Simone Joosten

11/05/2013 19:33:12
Quote Anchor link
Nee helaas als ik hem daarin verander werkt het ook niet :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2013 19:37:25
Quote Anchor link
Zou moeten werken, want dat is correct.
Is het niet beter om PHP te leren?
 
Erwin H

Erwin H

11/05/2013 19:38:52
Quote Anchor link
Spaarkoetje Spaarkoetje op 11/05/2013 19:33:12:
Nee helaas als ik hem daarin verander werkt het ook niet :(

Dan heb je dus nog meer fouten in je script staan.
 
Simone Joosten

Simone Joosten

11/05/2013 19:39:55
Quote Anchor link
Ja het zou moeten werken maar dat doet het niet ik heb het zelf opgezocht en kwam dus op hetzelfde uit
maar toch werkt het niet, ondanks dat ik het had aangepast :(
En ben druk bezig om php te leren, maar mag ik dan niks meer vragen ?
 
Eddy E

Eddy E

11/05/2013 19:42:03
Quote Anchor link
Geef de regel ervoor eens... wellicht sluit je die niet goed af.
En dan gaat het pas fout bij = ".
 
Simone Joosten

Simone Joosten

11/05/2013 19:44:07
Quote Anchor link
oke error weg,nu zegt hij connnectie verbroken ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2013 19:44:10
Quote Anchor link
Sure, natuurlijk ben je vrij om op het forum dingen te vragen, maar de meesten waarderen het als je zelf ook inzet doet.
En zoiets wat je nu vraagt is behoorlijk basic wat je in een eerste hoofdstuk van een php tut/cursus kan vinden.
Ik gok op een andere fout in je script. Toon de error eens met relevante code.
 
Erwin H

Erwin H

11/05/2013 19:44:53
Quote Anchor link
Spaarkoetje Spaarkoetje op 11/05/2013 19:39:55:
Ja het zou moeten werken maar dat doet het niet ik heb het zelf opgezocht en kwam dus op hetzelfde uit
maar toch werkt het niet, ondanks dat ik het had aangepast :(
En ben druk bezig om php te leren, maar mag ik dan niks meer vragen ?

Het heeft niets met niet mogen vragen te maken. Het advies om eerst php beter te gaan leren heeft ermee te maken dat je dan misschien iets met de antwoorden kan doen. Nu zet je een volkomen correct antwoord neer alszijnde niet correct. Op die manier kan niemand je helpen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2013 19:48:26
Quote Anchor link
Spaarkoetje Spaarkoetje op 11/05/2013 19:44:07:
oke error weg,nu zegt hij connnectie verbroken ?

Waar komt die error vandaan?
 
Simone Joosten

Simone Joosten

11/05/2013 19:51:43
Quote Anchor link
Geen idee, maar denk uit logger.php
maar kan niet vinden waar ?
code :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
<?php


        $data
["interval"]        =        300;                        // 1. Aantal seconden van de interval


        //Controle of er een bezoeker in de database aanwezig is met zijn ip

        $sQuery = "SELECT * FROM `bezoekers` WHERE `IP` = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'";
    if(!$sResult = MySQL_Query($sQuery))
    {

                //Controle of er error's zijn in de query
        echo "Error!- 'IP' query kan niet uitgevoerd worden!<BR>";
        echo MySQL_Error();
        echo "<BR>";
        echo MySQL_Errno();
    }
else
    {
        $iNum = MySQL_Num_Rows($sResult);
        if($iNum > 0)
        {

                        //Als de gebruiker al bestaat gewoon updaten voor een correcte data altijd te weergeven
                        mysql_query("UPDATE bezoekers SET `tijdstamp` = '" . time() . "', `pagina` = '" . $_SERVER['REQUEST_URI'] . "' WHERE  `IP` = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'")or                         die(mysql_error());
                }
else
                {
                        //De gebruiker zat nog niet in de db dus gaan we hem er nu inputten.
                        mysql_query("INSERT INTO bezoekers ( IP, tijdstamp ) VALUES ('" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "','" . time() . "' )")or                         die(mysql_error());
                }
        }


        // Gaan controleren of hij bezoekers kan verwijderen omdat ze niet meer aanwezig zijn?!
        $tQuery = "SELECT * FROM `bezoekers`";
    if(!$tResult = MySQL_Query($tQuery))
    {

                //Controle of er error's zijn in de query
        echo "Error!- 'IP' query kan niet uitgevoerd worden!<BR>";
        echo MySQL_Error();
        echo "<BR>";
        echo MySQL_Errno();
    }
else
    {
        $jNum = MySQL_Num_Rows($tResult);
        if($jNum > 0)
        {

                        while($Fetch = mysql_fetch_object($tResult))
                        {

                                /*
                                De gebruiker heeft een interval en na de interval word hij terug opnieuw ingeput.
                                Als de gebruiker na de interval niet meer op de website is zal hij dus niet worden
                                ingeput en is hij niet meer een bezoeker. (wat voor zich spreekt)
                                */


                                if ($Fetch->tijdstamp + $data["interval"]        <        time() )
                                        {

                                                 mysql_query("DELETE FROM `bezoekers` WHERE `ID` = '" . $Fetch->ID . "'")or                         die(mysql_error());

                                        }
                        }
                }
        }



//**************************************************************************************************//
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2013 19:57:24
Quote Anchor link
Welke melding krijg je precies? Doorloop anders je code eens.
 
Simone Joosten

Simone Joosten

11/05/2013 19:58:23
Quote Anchor link
Ik krijg letterlijk te zien als ik naar de site ga :

Sorry, connectie is verbroken. :(

Ik heb de code doorlopen, maar vind er niks over, alleen logger in included in config.php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2013 20:00:42
Quote Anchor link
Moet ergens staan, het is geen specifieke php/mysql error.
 
Eddy E

Eddy E

11/05/2013 20:00:44
Quote Anchor link
CTRL + F zegt inderdaad dat die tekst (het woord "sorry") niet voorkomt in deze code.
Dus moet het ergens anders vandaan komen.

Alle bestanden omtrent je connectie even openen en doorzoeken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2013 20:02:14
Quote Anchor link
Met een goede editor zoek je in één geheel project :-)
Netbeans bijv.
 
Simone Joosten

Simone Joosten

11/05/2013 20:07:17
Quote Anchor link
Ik had ondertussen al gezocht, dit is wat ik gevonden heb in config.php

/* Mysql connectie maken */
mysql_connect($DB['dbhost'],$DB['dbuser'],$DB['dbpas']) or die ("<CODE>Sorry, connectie is verbroken.</CODE>");
mysql_select_db($DB['dbname']) or die ("<CODE>Sorry, connectie is verbroken.</CODE>");

include("logger.php");

Hier ergens ligt vast het probleem alleen de db, user,pas enz kloppen en in logger.php zit het niet
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.