Errors eruithalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:19:00
Quote Anchor link
Heey,,

Ik heb een nieuw systeem gekocht (www.realrecordz.nl)
Maar er zitten nog een paar errors in zie www.hiphopmusic.nl/systeem
Heel veel dingen doen het al maar ik krijg nog een paar error's
Willen jullie mij helpen met de errors eruithalen ik kom er egt niet uit...

Aller eerst zien jullie een error boven:

Warning: fgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/online.php on line 30

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/online.php on line 32

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/online.php on line 39

Egt geen idee wat het kan zijn.. dit zijn de lines 30 t/m 39

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$fl = fgets($fp);
if($fl == 0)
{ fputs($fp, $data['n_entries']); }
elseif($fl < $data['n_entries'])
{
fseek($fp, 0);
fputs($fp, $data['n_entries']);
}
else { echo ' - Record: ' .  $fl; }
fclose($fp);


Er zijn nog wel meer errors,,
Maar dit is 1 van de belangerijkste

Verder is de site nog niet helemaal compleet qua plaatjes,,
maar daar moet je even niet op letten
als je mij persoonlijke hulp wilt geven moet je maar even een pb'tje sturen als u wilt.

Gr,
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 07:46:39
 
- SanThe -

- SanThe -

01/02/2010 20:21:00
Quote Anchor link
Het bestand is niet geopend.
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:26:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 01.02.2010 20:21:
Het bestand is niet geopend.


weet u dan mischien de oplossing,, ?

EDIT: die errors zijn nu weg..
Heb die paar zinnetjes gedelete en nu zijn ze gelukkig weg..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 20:29:00
Quote Anchor link
Fopen?

Edit:


Aangezien je hem gekocht hebt zou er vast en zeker ook wel een documentatie bij zitten. Ook zal het vast en zeker zo zijn dat je bepaalde mappen het recht 0777 moet geven. DOE DIT NIET, nergens voor nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:35:00
Quote Anchor link
errors zijn nu weg..
Wat de gevolgen ervan zijn geen idee,

Nu komt ik bij "addartiest.php" een error tegen als ik een nieuwe artiest wilt maken
Ik vul netjes de gegevens in Naam Of ze een groep hebben Woonplaats en een plaatje van hun
als ik dan op upload klik dan krijg ik deze errors

Warning: move_uploaded_file(home/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/images/artiesten/test.JPG) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/modules/addartiest.inc.php on line 69

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpXlz2fY' to 'home/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/images/artiesten/test.JPG' in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/modules/addartiest.inc.php on line 69
Fout met uploaden plaatje

Hij zegt (zover ik weet) dat die de map niet kan vinden waar ik het plaatje naartoe moet..
Maar hoe kan ik het pad controleren of het wel juist is..

Gr,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 20:37:00
Quote Anchor link
@ Jurriensz

Zoals ik al eerder zei, dat script die je gebruikt is volgens mij erg slecht. Ze maken niet eens gebruik van een database !!. hij kan niet naar de mappen schrijven omdat je je rechten fout hebt staan.

CHMOD niet naar 0777 !, 0775 is ruim voldoende.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:41:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 01.02.2010 20:37:
@ Jurriensz

Zoals ik al eerder zei, dat script die je gebruikt is volgens mij erg slecht. Ze maken niet eens gebruik van een database !!. hij kan niet naar de mappen schrijven omdat je je rechten fout hebt staan.

CHMOD niet naar 0777 !, 0775 is ruim voldoende.


Ze maken wel gebruik van een database hoor.
Heel veel dingen

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 3.2.3
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Machine: localhost
-- Genereertijd: 01 Feb 2010 om 18:13
-- Serverversie: 5.0.51
-- PHP-Versie: 5.2.11

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";

--
-- Database: `kurdi_123`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `albums`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `albums` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`albumnaam` varchar(255) NOT NULL default '',
`user_id` varchar(25) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `albums`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `artiesten`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `artiesten` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`punten` int(11) NOT NULL default '0',
`keer` int(5) NOT NULL default '0',
`naam` varchar(50) NOT NULL default '',
`clips` char(3) NOT NULL default '',
`woonplaats` varchar(255) NOT NULL default '',
`artieste` text NOT NULL,
`img` varchar(255) NOT NULL default 'images/artiesten/',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `artiesten`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `audio`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `audio` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`punten` int(11) NOT NULL default '0',
`keer` int(11) NOT NULL default '0',
`titel` text NOT NULL,
`url` varchar(255) NOT NULL default 'muziek/',
`categorie` varchar(50) NOT NULL default '',
`nieuw` char(2) NOT NULL default '',
`bekeken` varchar(20) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `audio`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `bans`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `bans` (
`IP` varchar(15) NOT NULL default '0',
`reden` varchar(255) NOT NULL default '',
`door` varchar(10) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00'
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `bans`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `clips`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `clips` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`door` varchar(255) NOT NULL default '',
`link` varchar(11) NOT NULL default '11',
`code` text NOT NULL,
`categorie` varchar(50) NOT NULL default '',
`bron` varchar(15) NOT NULL default 'Youtube.com',
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`bekeken` int(12) NOT NULL default '0',
`punten` int(11) NOT NULL default '0',
`keer` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `clips`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `favocl`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `favocl` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(255) NOT NULL default '',
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`clipid` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `favocl`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `favotr`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `favotr` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`naam` text NOT NULL,
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`trackid` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `favotr`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `HipHop`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `HipHop` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`Titel` text NOT NULL,
`Link` varchar(255) NOT NULL default '',
`door` varchar(255) NOT NULL default 'Robbiinn',
`account` varchar(11) NOT NULL default '11',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `HipHop`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `images`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `images` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(50) NOT NULL default '',
`user_id` varchar(20) NOT NULL default '',
`album_id` varchar(20) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `images`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `interviews`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `interviews` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`naam` varchar(50) NOT NULL default '',
`plaatje` varchar(40) NOT NULL default '',
`interview` text NOT NULL,
`datum` varchar(50) NOT NULL default '',
`youtube` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `interviews`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `leden`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `leden` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(255) NOT NULL default '',
`wachtwoord` varchar(255) NOT NULL default '',
`email` varchar(255) NOT NULL default '',
`geslacht` int(2) NOT NULL default '0',
`afkomst` varchar(255) NOT NULL default '',
`img` varchar(255) NOT NULL default 'realrecordz.jpg',
`provincie` varchar(255) NOT NULL default '',
`woonplaats` varchar(255) NOT NULL default '',
`hobbys` varchar(255) NOT NULL default '',
`pb` text NOT NULL,
`leeftijd` varchar(255) NOT NULL default '',
`info` text NOT NULL,
`laatsonline` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`IP` varchar(255) NOT NULL default '',
`geboorted` varchar(255) NOT NULL default '',
`code` int(1) NOT NULL default '0',
`level` int(11) NOT NULL default '0',
`lid_level` int(11) NOT NULL default '0',
`status` varchar(10) NOT NULL default '',
`echtenaam` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `leden`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `lidcomments`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `lidcomments` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`door` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`bericht` text NOT NULL,
`lidid` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `lidcomments`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `lines`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `lines` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`bar` varchar(200) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `lines`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `lyrics`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `lyrics` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`door` varchar(255) NOT NULL default '',
`link` varchar(11) NOT NULL default '',
`naam` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`lyric` text NOT NULL,
`plaatje` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `lyrics`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `mp3up`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `mp3up` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`artiest` varchar(255) NOT NULL default '',
`mp3url` text NOT NULL,
`hits` int(11) NOT NULL default '1',
`addid` varchar(255) NOT NULL default '',
`adder` varchar(255) NOT NULL default '',
`keer` varchar(11) NOT NULL default '0',
`punten` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `mp3up`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `mp3up_logs`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `mp3up_logs` (
`IP` varchar(20) NOT NULL default '',
`id` varchar(50) NOT NULL default ''
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `mp3up_logs`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `msn`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `msn` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`email` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`),
FULLTEXT KEY `email` (`email`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `msn`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `nieuws`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `nieuws` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`image` varchar(255) NOT NULL default '',
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`bericht` text NOT NULL,
`youtube` text NOT NULL,
`door` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `nieuws`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `nieuws_reacties`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `nieuws_reacties` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`newsid` varchar(255) NOT NULL default '',
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`reactie` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `nieuws_reacties`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `notes`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `notes` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`naar` varchar(255) NOT NULL default '',
`onderwerp` varchar(255) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`gelezen` int(2) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `notes`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `online`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `online` (
`ip` varchar(15) NOT NULL default '',
`timestamp` int(11) NOT NULL default '0'
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `online`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `rate_logs`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `rate_logs` (
`IP` varchar(20) NOT NULL default '',
`id` varchar(50) NOT NULL default '',
`soort` varchar(50) NOT NULL default ''
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `rate_logs`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `reacties`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `reacties` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`reactie` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `reacties`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `reageren_artiest`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `reageren_artiest` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`categorie` varchar(50) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`naam` varchar(60) NOT NULL default '',
`email` varchar(60) NOT NULL default '',
`geslacht` char(3) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `reageren_artiest`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `spot`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `spot` (
`spot_id` int(50) NOT NULL default '0',
KEY `spot_id` (`spot_id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `spot`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_bans`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_bans` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`lid` varchar(255) NOT NULL default '',
`ip` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` varchar(255) NOT NULL default '',
`reden` text NOT NULL,
`auteur` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_bans`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_berichten`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_berichten` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(75) NOT NULL default '',
`titel` varchar(250) NOT NULL default '',
`datum` varchar(75) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
`ip` varchar(75) NOT NULL default '',
`acdatum` varchar(225) NOT NULL default '',
`bid` int(11) NOT NULL default '0',
`forum` varchar(75) NOT NULL default '',
`id2` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_berichten`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_categorien`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_categorien` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(225) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_categorien`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_forum`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_forum` (
`id` tinyint(10) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(225) NOT NULL default '',
`beschrijving` text NOT NULL,
`cid` int(10) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_forum`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_instellingen`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_instellingen` (
`soort` varchar(255) NOT NULL default '',
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`link` varchar(255) NOT NULL default '',
`beschrijving` text NOT NULL,
`taal` varchar(255) NOT NULL default 'nl',
`email` varchar(225) NOT NULL default '',
`avatar` tinyint(2) NOT NULL default '0',
`ipbeveiliging` tinyint(2) NOT NULL default '0',
`bodybeveiliging` tinyint(2) NOT NULL default '0',
`abperpagina` int(3) NOT NULL default '25',
`lperpagina` int(3) NOT NULL default '20',
`berichtstatus` int(2) NOT NULL default '1',
`footer` varchar(255) NOT NULL default 'Sitenaam Footer',
`zoek_limit` int(3) NOT NULL default '20'
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_instellingen`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_leden`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_leden` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`gebruikersnaam` varchar(200) NOT NULL default '',
`wachtwoord` varchar(225) NOT NULL default '',
`email` varchar(225) NOT NULL default '',
`avatar` varchar(225) NOT NULL default '',
`ondertitel` text NOT NULL,
`profieltekst` text NOT NULL,
`msn` varchar(255) NOT NULL default '',
`woonplaats` varchar(255) NOT NULL default '',
`website` varchar(255) NOT NULL default '',
`hobbies` text NOT NULL,
`email_verborgen` int(2) NOT NULL default '0',
`aanmelddatum` varchar(225) NOT NULL default '',
`posts` int(10) NOT NULL default '0',
`ip` varchar(225) NOT NULL default '',
`status` tinyint(3) NOT NULL default '1',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_leden`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_online`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_online` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`userid` int(11) NOT NULL default '0',
`ip` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum_start` varchar(255) NOT NULL default '',
`pagina` varchar(255) NOT NULL default '',
`referer` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_online`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_outbox`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_outbox` (
`id` bigint(20) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`ontvanger` varchar(255) NOT NULL default '',
`auteur` varchar(255) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
`datum` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_outbox`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_pb`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_pb` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(225) NOT NULL default '',
`auteur` varchar(225) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
`datum` varchar(225) NOT NULL default '',
`ontvanger` varchar(225) NOT NULL default '',
`status` tinyint(2) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_pb`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_scheldwoorden`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_scheldwoorden` (
`id` bigint(20) NOT NULL auto_increment,
`woord` varchar(255) NOT NULL default '',
`vervanging` varchar(255) NOT NULL default '',
`auteur` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_scheldwoorden`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `view_logs`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `view_logs` (
`id` varchar(20) NOT NULL default '0',
`IP` varchar(20) NOT NULL default '',
`soort` varchar(50) NOT NULL default ''
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `view_logs`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `vriendelijst`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `vriendelijst` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`user_id` varchar(20) NOT NULL default '',
`naam` varchar(255) NOT NULL default '',
`van_id` varchar(20) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `vriendelijst`
--



Zn lange sql moest ik invoeren;)
T is wel een mega script hoor een uitgebreid admin paneel
maar de plaatjes worden in een map op je server opgeslagen
maar hoe kan ik het juiste pad vinden

bijv: hiphopmusic.nl/public_html/images/ enz enz

Gr,
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 20:50:00
Quote Anchor link
Waarom maken ze in godsnaam gebruik van schrijven naar bestanden?

Je hebt er vast wel een documentatie bij gekregen als je het hebt gekocht, daar wordt vast en zeker wel aangegeven welke mappen je moet aanmaken.

Maarja, daar schiet je dus niks mee op want nu heb je nog geen antwoord. toevallig heb ik een keer hetzelfde probleem gehad toen ik files wou uploaden. Wat bij mij werkt is als ik de map handmatig aanmaak.

Voorbeeldje:

LEES DE ORANJE TEXT DOOR !

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php

# Laten we zeggen dat we een map images hebben
# Die map chmodden we even handmatig naar 0777
# Zorg er natuurlijk wel voor dat je een map images op je server hebt staan

# Hier geven we even aan hoe de map moet heten, we noemen het voor het gemak plaatjes
# Nu voer je het script even uit op je server, upload het bestand naar je server, bestand moet voor de map images komen dan
# Kijk of het succesvol is aangemaakt en CHMOD je images map terug naar 0775
# Verwijder daarna dit bestand van je server en je bent klaar.


$Map = 'plaatjes';

# Kijken of we een folder kunnen aanmaken
if(mkdir('images/'.$Map, 0775))
{

    # Folder succesvol aangemaakt
    echo 'Gelukt !';
}

else
{
    # Folder niet aangemaakt
    echo 'Kon folder niet aanmaken.';
}


?>


Hoop dat het een beetje duidelijk is, ik heb ook geen flauw idee hoe ik het op een andere manier zou kunnen doen zonder mkdir te gebruiken.

Als het goed is zal je nu geen error meer krijgen bij het uploaden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:58:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 01.02.2010 20:50:
Waarom maken ze in godsnaam gebruik van schrijven naar bestanden?

Je hebt er vast wel een documentatie bij gekregen als je het hebt gekocht, daar wordt vast en zeker wel aangegeven welke mappen je moet aanmaken.

Maarja, daar schiet je dus niks mee op want nu heb je nog geen antwoord. toevallig heb ik een keer hetzelfde probleem gehad toen ik files wou uploaden. Wat bij mij werkt is als ik de map handmatig aanmaak.

Voorbeeldje:

LEES DE ORANJE TEXT DOOR !

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php

# Laten we zeggen dat we een map images hebben
# Die map chmodden we even handmatig naar 0777
# Zorg er natuurlijk wel voor dat je een map images op je server hebt staan

# Hier geven we even aan hoe de map moet heten, we noemen het voor het gemak plaatjes
# Nu voer je het script even uit op je server, upload het bestand naar je server, bestand moet voor de map images komen dan
# Kijk of het succesvol is aangemaakt en CHMOD je images map terug naar 0775
# Verwijder daarna dit bestand van je server en je bent klaar.


$Map = 'plaatjes';

# Kijken of we een folder kunnen aanmaken
if(mkdir('images/'.$Map, 0775))
{

    # Folder succesvol aangemaakt
    echo 'Gelukt !';
}

else
{
    # Folder niet aangemaakt
    echo 'Kon folder niet aanmaken.';
}


?>


Hoop dat het een beetje duidelijk is, ik heb ook geen flauw idee hoe ik het op een andere manier zou kunnen doen zonder mkdir te gebruiken.

Als het goed is zal je nu geen error meer krijgen bij het uploaden.


Okee... verder heb ik geen readme erbij gekregen (jammer...)
Maar sorry, het enigste probleem is dat ik mijn pad niet kan vinden naar de map (die ik heb aangemaakt en de Chmod) en mijn vraag was dus waar kan ik zien wat die pad is

Met pad bedoel ik dus Bijv:

hiphopmusic.nl/public_html/images/ enz

Gr,
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 21:30:00
Quote Anchor link
Weet egt niemand hoe je dat kan vinden:( ??
Sorry voor de bump maar t is beetje met spoed
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 21:33:00
Quote Anchor link
Jurriensz schreef op 01.02.2010 21:30:
Weet egt niemand hoe je dat kan vinden:( ??
Sorry voor de bump maar t is beetje met spoed


Tja, kan je nog wel sorry zeggen maar wat schieten we daarmee op? volgende keer doe je het dan weer.

Kijk gewoon in je file wat het pad is naar je bestanden.

Verder zou je het topic nog weleens mogen doorlezen, antwoord & oplossing is allang gegeven voor je probleem.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.