Errors eruithalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:19:00
Quote Anchor link
Heey,,

Ik heb een nieuw systeem gekocht (www.realrecordz.nl)
Maar er zitten nog een paar errors in zie www.hiphopmusic.nl/systeem
Heel veel dingen doen het al maar ik krijg nog een paar error's
Willen jullie mij helpen met de errors eruithalen ik kom er egt niet uit...

Aller eerst zien jullie een error boven:

Warning: fgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/online.php on line 30

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/online.php on line 32

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/online.php on line 39

Egt geen idee wat het kan zijn.. dit zijn de lines 30 t/m 39

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$fl = fgets($fp);
if($fl == 0)
{ fputs($fp, $data['n_entries']); }
elseif($fl < $data['n_entries'])
{
fseek($fp, 0);
fputs($fp, $data['n_entries']);
}
else { echo ' - Record: ' .  $fl; }
fclose($fp);


Er zijn nog wel meer errors,,
Maar dit is 1 van de belangerijkste

Verder is de site nog niet helemaal compleet qua plaatjes,,
maar daar moet je even niet op letten
als je mij persoonlijke hulp wilt geven moet je maar even een pb'tje sturen als u wilt.

Gr,
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 23:25:19
 
- SanThe -

- SanThe -

01/02/2010 20:21:00
Quote Anchor link
Het bestand is niet geopend.
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:26:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 01.02.2010 20:21:
Het bestand is niet geopend.


weet u dan mischien de oplossing,, ?

EDIT: die errors zijn nu weg..
Heb die paar zinnetjes gedelete en nu zijn ze gelukkig weg..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 20:29:00
Quote Anchor link
Fopen?

Edit:


Aangezien je hem gekocht hebt zou er vast en zeker ook wel een documentatie bij zitten. Ook zal het vast en zeker zo zijn dat je bepaalde mappen het recht 0777 moet geven. DOE DIT NIET, nergens voor nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:35:00
Quote Anchor link
errors zijn nu weg..
Wat de gevolgen ervan zijn geen idee,

Nu komt ik bij "addartiest.php" een error tegen als ik een nieuwe artiest wilt maken
Ik vul netjes de gegevens in Naam Of ze een groep hebben Woonplaats en een plaatje van hun
als ik dan op upload klik dan krijg ik deze errors

Warning: move_uploaded_file(home/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/images/artiesten/test.JPG) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/modules/addartiest.inc.php on line 69

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpXlz2fY' to 'home/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/images/artiesten/test.JPG' in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/modules/addartiest.inc.php on line 69
Fout met uploaden plaatje

Hij zegt (zover ik weet) dat die de map niet kan vinden waar ik het plaatje naartoe moet..
Maar hoe kan ik het pad controleren of het wel juist is..

Gr,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 20:37:00
Quote Anchor link
@ Jurriensz

Zoals ik al eerder zei, dat script die je gebruikt is volgens mij erg slecht. Ze maken niet eens gebruik van een database !!. hij kan niet naar de mappen schrijven omdat je je rechten fout hebt staan.

CHMOD niet naar 0777 !, 0775 is ruim voldoende.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:41:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 01.02.2010 20:37:
@ Jurriensz

Zoals ik al eerder zei, dat script die je gebruikt is volgens mij erg slecht. Ze maken niet eens gebruik van een database !!. hij kan niet naar de mappen schrijven omdat je je rechten fout hebt staan.

CHMOD niet naar 0777 !, 0775 is ruim voldoende.


Ze maken wel gebruik van een database hoor.
Heel veel dingen

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 3.2.3
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Machine: localhost
-- Genereertijd: 01 Feb 2010 om 18:13
-- Serverversie: 5.0.51
-- PHP-Versie: 5.2.11

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";

--
-- Database: `kurdi_123`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `albums`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `albums` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`albumnaam` varchar(255) NOT NULL default '',
`user_id` varchar(25) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `albums`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `artiesten`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `artiesten` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`punten` int(11) NOT NULL default '0',
`keer` int(5) NOT NULL default '0',
`naam` varchar(50) NOT NULL default '',
`clips` char(3) NOT NULL default '',
`woonplaats` varchar(255) NOT NULL default '',
`artieste` text NOT NULL,
`img` varchar(255) NOT NULL default 'images/artiesten/',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `artiesten`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `audio`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `audio` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`punten` int(11) NOT NULL default '0',
`keer` int(11) NOT NULL default '0',
`titel` text NOT NULL,
`url` varchar(255) NOT NULL default 'muziek/',
`categorie` varchar(50) NOT NULL default '',
`nieuw` char(2) NOT NULL default '',
`bekeken` varchar(20) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `audio`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `bans`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `bans` (
`IP` varchar(15) NOT NULL default '0',
`reden` varchar(255) NOT NULL default '',
`door` varchar(10) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00'
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `bans`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `clips`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `clips` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`door` varchar(255) NOT NULL default '',
`link` varchar(11) NOT NULL default '11',
`code` text NOT NULL,
`categorie` varchar(50) NOT NULL default '',
`bron` varchar(15) NOT NULL default 'Youtube.com',
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`bekeken` int(12) NOT NULL default '0',
`punten` int(11) NOT NULL default '0',
`keer` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `clips`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `favocl`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `favocl` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(255) NOT NULL default '',
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`clipid` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `favocl`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `favotr`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `favotr` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`naam` text NOT NULL,
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`trackid` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `favotr`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `HipHop`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `HipHop` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`Titel` text NOT NULL,
`Link` varchar(255) NOT NULL default '',
`door` varchar(255) NOT NULL default 'Robbiinn',
`account` varchar(11) NOT NULL default '11',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `HipHop`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `images`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `images` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(50) NOT NULL default '',
`user_id` varchar(20) NOT NULL default '',
`album_id` varchar(20) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `images`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `interviews`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `interviews` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`naam` varchar(50) NOT NULL default '',
`plaatje` varchar(40) NOT NULL default '',
`interview` text NOT NULL,
`datum` varchar(50) NOT NULL default '',
`youtube` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `interviews`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `leden`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `leden` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(255) NOT NULL default '',
`wachtwoord` varchar(255) NOT NULL default '',
`email` varchar(255) NOT NULL default '',
`geslacht` int(2) NOT NULL default '0',
`afkomst` varchar(255) NOT NULL default '',
`img` varchar(255) NOT NULL default 'realrecordz.jpg',
`provincie` varchar(255) NOT NULL default '',
`woonplaats` varchar(255) NOT NULL default '',
`hobbys` varchar(255) NOT NULL default '',
`pb` text NOT NULL,
`leeftijd` varchar(255) NOT NULL default '',
`info` text NOT NULL,
`laatsonline` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`IP` varchar(255) NOT NULL default '',
`geboorted` varchar(255) NOT NULL default '',
`code` int(1) NOT NULL default '0',
`level` int(11) NOT NULL default '0',
`lid_level` int(11) NOT NULL default '0',
`status` varchar(10) NOT NULL default '',
`echtenaam` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `leden`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `lidcomments`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `lidcomments` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`door` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`bericht` text NOT NULL,
`lidid` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `lidcomments`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `lines`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `lines` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`bar` varchar(200) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `lines`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `lyrics`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `lyrics` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`door` varchar(255) NOT NULL default '',
`link` varchar(11) NOT NULL default '',
`naam` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`lyric` text NOT NULL,
`plaatje` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `lyrics`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `mp3up`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `mp3up` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`artiest` varchar(255) NOT NULL default '',
`mp3url` text NOT NULL,
`hits` int(11) NOT NULL default '1',
`addid` varchar(255) NOT NULL default '',
`adder` varchar(255) NOT NULL default '',
`keer` varchar(11) NOT NULL default '0',
`punten` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `mp3up`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `mp3up_logs`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `mp3up_logs` (
`IP` varchar(20) NOT NULL default '',
`id` varchar(50) NOT NULL default ''
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `mp3up_logs`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `msn`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `msn` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`email` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`),
FULLTEXT KEY `email` (`email`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `msn`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `nieuws`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `nieuws` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`image` varchar(255) NOT NULL default '',
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`bericht` text NOT NULL,
`youtube` text NOT NULL,
`door` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `nieuws`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `nieuws_reacties`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `nieuws_reacties` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`newsid` varchar(255) NOT NULL default '',
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`reactie` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `nieuws_reacties`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `notes`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `notes` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`naar` varchar(255) NOT NULL default '',
`onderwerp` varchar(255) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`gelezen` int(2) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `notes`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `online`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `online` (
`ip` varchar(15) NOT NULL default '',
`timestamp` int(11) NOT NULL default '0'
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `online`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `rate_logs`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `rate_logs` (
`IP` varchar(20) NOT NULL default '',
`id` varchar(50) NOT NULL default '',
`soort` varchar(50) NOT NULL default ''
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `rate_logs`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `reacties`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `reacties` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`reactie` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `reacties`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `reageren_artiest`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `reageren_artiest` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`categorie` varchar(50) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`naam` varchar(60) NOT NULL default '',
`email` varchar(60) NOT NULL default '',
`geslacht` char(3) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `reageren_artiest`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `spot`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `spot` (
`spot_id` int(50) NOT NULL default '0',
KEY `spot_id` (`spot_id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `spot`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_bans`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_bans` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`lid` varchar(255) NOT NULL default '',
`ip` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` varchar(255) NOT NULL default '',
`reden` text NOT NULL,
`auteur` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_bans`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_berichten`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_berichten` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(75) NOT NULL default '',
`titel` varchar(250) NOT NULL default '',
`datum` varchar(75) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
`ip` varchar(75) NOT NULL default '',
`acdatum` varchar(225) NOT NULL default '',
`bid` int(11) NOT NULL default '0',
`forum` varchar(75) NOT NULL default '',
`id2` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_berichten`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_categorien`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_categorien` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(225) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_categorien`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_forum`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_forum` (
`id` tinyint(10) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(225) NOT NULL default '',
`beschrijving` text NOT NULL,
`cid` int(10) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_forum`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_instellingen`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_instellingen` (
`soort` varchar(255) NOT NULL default '',
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`link` varchar(255) NOT NULL default '',
`beschrijving` text NOT NULL,
`taal` varchar(255) NOT NULL default 'nl',
`email` varchar(225) NOT NULL default '',
`avatar` tinyint(2) NOT NULL default '0',
`ipbeveiliging` tinyint(2) NOT NULL default '0',
`bodybeveiliging` tinyint(2) NOT NULL default '0',
`abperpagina` int(3) NOT NULL default '25',
`lperpagina` int(3) NOT NULL default '20',
`berichtstatus` int(2) NOT NULL default '1',
`footer` varchar(255) NOT NULL default 'Sitenaam Footer',
`zoek_limit` int(3) NOT NULL default '20'
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_instellingen`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_leden`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_leden` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`gebruikersnaam` varchar(200) NOT NULL default '',
`wachtwoord` varchar(225) NOT NULL default '',
`email` varchar(225) NOT NULL default '',
`avatar` varchar(225) NOT NULL default '',
`ondertitel` text NOT NULL,
`profieltekst` text NOT NULL,
`msn` varchar(255) NOT NULL default '',
`woonplaats` varchar(255) NOT NULL default '',
`website` varchar(255) NOT NULL default '',
`hobbies` text NOT NULL,
`email_verborgen` int(2) NOT NULL default '0',
`aanmelddatum` varchar(225) NOT NULL default '',
`posts` int(10) NOT NULL default '0',
`ip` varchar(225) NOT NULL default '',
`status` tinyint(3) NOT NULL default '1',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_leden`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_online`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_online` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`userid` int(11) NOT NULL default '0',
`ip` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum_start` varchar(255) NOT NULL default '',
`pagina` varchar(255) NOT NULL default '',
`referer` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_online`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_outbox`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_outbox` (
`id` bigint(20) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`ontvanger` varchar(255) NOT NULL default '',
`auteur` varchar(255) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
`datum` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_outbox`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_pb`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_pb` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(225) NOT NULL default '',
`auteur` varchar(225) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
`datum` varchar(225) NOT NULL default '',
`ontvanger` varchar(225) NOT NULL default '',
`status` tinyint(2) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_pb`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_scheldwoorden`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_scheldwoorden` (
`id` bigint(20) NOT NULL auto_increment,
`woord` varchar(255) NOT NULL default '',
`vervanging` varchar(255) NOT NULL default '',
`auteur` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_scheldwoorden`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `view_logs`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `view_logs` (
`id` varchar(20) NOT NULL default '0',
`IP` varchar(20) NOT NULL default '',
`soort` varchar(50) NOT NULL default ''
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `view_logs`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `vriendelijst`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `vriendelijst` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`user_id` varchar(20) NOT NULL default '',
`naam` varchar(255) NOT NULL default '',
`van_id` varchar(20) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `vriendelijst`
--



Zn lange sql moest ik invoeren;)
T is wel een mega script hoor een uitgebreid admin paneel
maar de plaatjes worden in een map op je server opgeslagen
maar hoe kan ik het juiste pad vinden

bijv: hiphopmusic.nl/public_html/images/ enz enz

Gr,
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 20:50:00
Quote Anchor link
Waarom maken ze in godsnaam gebruik van schrijven naar bestanden?

Je hebt er vast wel een documentatie bij gekregen als je het hebt gekocht, daar wordt vast en zeker wel aangegeven welke mappen je moet aanmaken.

Maarja, daar schiet je dus niks mee op want nu heb je nog geen antwoord. toevallig heb ik een keer hetzelfde probleem gehad toen ik files wou uploaden. Wat bij mij werkt is als ik de map handmatig aanmaak.

Voorbeeldje:

LEES DE ORANJE TEXT DOOR !

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php

# Laten we zeggen dat we een map images hebben
# Die map chmodden we even handmatig naar 0777
# Zorg er natuurlijk wel voor dat je een map images op je server hebt staan

# Hier geven we even aan hoe de map moet heten, we noemen het voor het gemak plaatjes
# Nu voer je het script even uit op je server, upload het bestand naar je server, bestand moet voor de map images komen dan
# Kijk of het succesvol is aangemaakt en CHMOD je images map terug naar 0775
# Verwijder daarna dit bestand van je server en je bent klaar.


$Map = 'plaatjes';

# Kijken of we een folder kunnen aanmaken
if(mkdir('images/'.$Map, 0775))
{

    # Folder succesvol aangemaakt
    echo 'Gelukt !';
}

else
{
    # Folder niet aangemaakt
    echo 'Kon folder niet aanmaken.';
}


?>


Hoop dat het een beetje duidelijk is, ik heb ook geen flauw idee hoe ik het op een andere manier zou kunnen doen zonder mkdir te gebruiken.

Als het goed is zal je nu geen error meer krijgen bij het uploaden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:58:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 01.02.2010 20:50:
Waarom maken ze in godsnaam gebruik van schrijven naar bestanden?

Je hebt er vast wel een documentatie bij gekregen als je het hebt gekocht, daar wordt vast en zeker wel aangegeven welke mappen je moet aanmaken.

Maarja, daar schiet je dus niks mee op want nu heb je nog geen antwoord. toevallig heb ik een keer hetzelfde probleem gehad toen ik files wou uploaden. Wat bij mij werkt is als ik de map handmatig aanmaak.

Voorbeeldje:

LEES DE ORANJE TEXT DOOR !

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php

# Laten we zeggen dat we een map images hebben
# Die map chmodden we even handmatig naar 0777
# Zorg er natuurlijk wel voor dat je een map images op je server hebt staan

# Hier geven we even aan hoe de map moet heten, we noemen het voor het gemak plaatjes
# Nu voer je het script even uit op je server, upload het bestand naar je server, bestand moet voor de map images komen dan
# Kijk of het succesvol is aangemaakt en CHMOD je images map terug naar 0775
# Verwijder daarna dit bestand van je server en je bent klaar.


$Map = 'plaatjes';

# Kijken of we een folder kunnen aanmaken
if(mkdir('images/'.$Map, 0775))
{

    # Folder succesvol aangemaakt
    echo 'Gelukt !';
}

else
{
    # Folder niet aangemaakt
    echo 'Kon folder niet aanmaken.';
}


?>


Hoop dat het een beetje duidelijk is, ik heb ook geen flauw idee hoe ik het op een andere manier zou kunnen doen zonder mkdir te gebruiken.

Als het goed is zal je nu geen error meer krijgen bij het uploaden.


Okee... verder heb ik geen readme erbij gekregen (jammer...)
Maar sorry, het enigste probleem is dat ik mijn pad niet kan vinden naar de map (die ik heb aangemaakt en de Chmod) en mijn vraag was dus waar kan ik zien wat die pad is

Met pad bedoel ik dus Bijv:

hiphopmusic.nl/public_html/images/ enz

Gr,
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 21:30:00
Quote Anchor link
Weet egt niemand hoe je dat kan vinden:( ??
Sorry voor de bump maar t is beetje met spoed
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 21:33:00
Quote Anchor link
Jurriensz schreef op 01.02.2010 21:30:
Weet egt niemand hoe je dat kan vinden:( ??
Sorry voor de bump maar t is beetje met spoed


Tja, kan je nog wel sorry zeggen maar wat schieten we daarmee op? volgende keer doe je het dan weer.

Kijk gewoon in je file wat het pad is naar je bestanden.

Verder zou je het topic nog weleens mogen doorlezen, antwoord & oplossing is allang gegeven voor je probleem.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.