Errors eruithalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:19:00
Quote Anchor link
Heey,,

Ik heb een nieuw systeem gekocht (www.realrecordz.nl)
Maar er zitten nog een paar errors in zie www.hiphopmusic.nl/systeem
Heel veel dingen doen het al maar ik krijg nog een paar error's
Willen jullie mij helpen met de errors eruithalen ik kom er egt niet uit...

Aller eerst zien jullie een error boven:

Warning: fgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/online.php on line 30

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/online.php on line 32

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/online.php on line 39

Egt geen idee wat het kan zijn.. dit zijn de lines 30 t/m 39

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$fl = fgets($fp);
if($fl == 0)
{ fputs($fp, $data['n_entries']); }
elseif($fl < $data['n_entries'])
{
fseek($fp, 0);
fputs($fp, $data['n_entries']);
}
else { echo ' - Record: ' .  $fl; }
fclose($fp);


Er zijn nog wel meer errors,,
Maar dit is 1 van de belangerijkste

Verder is de site nog niet helemaal compleet qua plaatjes,,
maar daar moet je even niet op letten
als je mij persoonlijke hulp wilt geven moet je maar even een pb'tje sturen als u wilt.

Gr,
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:05:40
 
- SanThe -

- SanThe -

01/02/2010 20:21:00
Quote Anchor link
Het bestand is niet geopend.
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:26:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 01.02.2010 20:21:
Het bestand is niet geopend.


weet u dan mischien de oplossing,, ?

EDIT: die errors zijn nu weg..
Heb die paar zinnetjes gedelete en nu zijn ze gelukkig weg..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 20:29:00
Quote Anchor link
Fopen?

Edit:


Aangezien je hem gekocht hebt zou er vast en zeker ook wel een documentatie bij zitten. Ook zal het vast en zeker zo zijn dat je bepaalde mappen het recht 0777 moet geven. DOE DIT NIET, nergens voor nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:35:00
Quote Anchor link
errors zijn nu weg..
Wat de gevolgen ervan zijn geen idee,

Nu komt ik bij "addartiest.php" een error tegen als ik een nieuwe artiest wilt maken
Ik vul netjes de gegevens in Naam Of ze een groep hebben Woonplaats en een plaatje van hun
als ik dan op upload klik dan krijg ik deze errors

Warning: move_uploaded_file(home/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/images/artiesten/test.JPG) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/modules/addartiest.inc.php on line 69

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpXlz2fY' to 'home/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/images/artiesten/test.JPG' in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/modules/addartiest.inc.php on line 69
Fout met uploaden plaatje

Hij zegt (zover ik weet) dat die de map niet kan vinden waar ik het plaatje naartoe moet..
Maar hoe kan ik het pad controleren of het wel juist is..

Gr,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 20:37:00
Quote Anchor link
@ Jurriensz

Zoals ik al eerder zei, dat script die je gebruikt is volgens mij erg slecht. Ze maken niet eens gebruik van een database !!. hij kan niet naar de mappen schrijven omdat je je rechten fout hebt staan.

CHMOD niet naar 0777 !, 0775 is ruim voldoende.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:41:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 01.02.2010 20:37:
@ Jurriensz

Zoals ik al eerder zei, dat script die je gebruikt is volgens mij erg slecht. Ze maken niet eens gebruik van een database !!. hij kan niet naar de mappen schrijven omdat je je rechten fout hebt staan.

CHMOD niet naar 0777 !, 0775 is ruim voldoende.


Ze maken wel gebruik van een database hoor.
Heel veel dingen

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 3.2.3
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Machine: localhost
-- Genereertijd: 01 Feb 2010 om 18:13
-- Serverversie: 5.0.51
-- PHP-Versie: 5.2.11

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";

--
-- Database: `kurdi_123`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `albums`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `albums` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`albumnaam` varchar(255) NOT NULL default '',
`user_id` varchar(25) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `albums`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `artiesten`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `artiesten` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`punten` int(11) NOT NULL default '0',
`keer` int(5) NOT NULL default '0',
`naam` varchar(50) NOT NULL default '',
`clips` char(3) NOT NULL default '',
`woonplaats` varchar(255) NOT NULL default '',
`artieste` text NOT NULL,
`img` varchar(255) NOT NULL default 'images/artiesten/',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `artiesten`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `audio`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `audio` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`punten` int(11) NOT NULL default '0',
`keer` int(11) NOT NULL default '0',
`titel` text NOT NULL,
`url` varchar(255) NOT NULL default 'muziek/',
`categorie` varchar(50) NOT NULL default '',
`nieuw` char(2) NOT NULL default '',
`bekeken` varchar(20) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `audio`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `bans`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `bans` (
`IP` varchar(15) NOT NULL default '0',
`reden` varchar(255) NOT NULL default '',
`door` varchar(10) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00'
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `bans`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `clips`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `clips` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`door` varchar(255) NOT NULL default '',
`link` varchar(11) NOT NULL default '11',
`code` text NOT NULL,
`categorie` varchar(50) NOT NULL default '',
`bron` varchar(15) NOT NULL default 'Youtube.com',
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`bekeken` int(12) NOT NULL default '0',
`punten` int(11) NOT NULL default '0',
`keer` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `clips`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `favocl`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `favocl` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(255) NOT NULL default '',
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`clipid` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `favocl`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `favotr`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `favotr` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`naam` text NOT NULL,
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`trackid` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `favotr`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `HipHop`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `HipHop` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`Titel` text NOT NULL,
`Link` varchar(255) NOT NULL default '',
`door` varchar(255) NOT NULL default 'Robbiinn',
`account` varchar(11) NOT NULL default '11',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `HipHop`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `images`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `images` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(50) NOT NULL default '',
`user_id` varchar(20) NOT NULL default '',
`album_id` varchar(20) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `images`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `interviews`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `interviews` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`naam` varchar(50) NOT NULL default '',
`plaatje` varchar(40) NOT NULL default '',
`interview` text NOT NULL,
`datum` varchar(50) NOT NULL default '',
`youtube` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `interviews`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `leden`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `leden` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(255) NOT NULL default '',
`wachtwoord` varchar(255) NOT NULL default '',
`email` varchar(255) NOT NULL default '',
`geslacht` int(2) NOT NULL default '0',
`afkomst` varchar(255) NOT NULL default '',
`img` varchar(255) NOT NULL default 'realrecordz.jpg',
`provincie` varchar(255) NOT NULL default '',
`woonplaats` varchar(255) NOT NULL default '',
`hobbys` varchar(255) NOT NULL default '',
`pb` text NOT NULL,
`leeftijd` varchar(255) NOT NULL default '',
`info` text NOT NULL,
`laatsonline` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`IP` varchar(255) NOT NULL default '',
`geboorted` varchar(255) NOT NULL default '',
`code` int(1) NOT NULL default '0',
`level` int(11) NOT NULL default '0',
`lid_level` int(11) NOT NULL default '0',
`status` varchar(10) NOT NULL default '',
`echtenaam` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `leden`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `lidcomments`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `lidcomments` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`door` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`bericht` text NOT NULL,
`lidid` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `lidcomments`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `lines`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `lines` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`bar` varchar(200) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `lines`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `lyrics`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `lyrics` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`door` varchar(255) NOT NULL default '',
`link` varchar(11) NOT NULL default '',
`naam` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`lyric` text NOT NULL,
`plaatje` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `lyrics`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `mp3up`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `mp3up` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`artiest` varchar(255) NOT NULL default '',
`mp3url` text NOT NULL,
`hits` int(11) NOT NULL default '1',
`addid` varchar(255) NOT NULL default '',
`adder` varchar(255) NOT NULL default '',
`keer` varchar(11) NOT NULL default '0',
`punten` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `mp3up`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `mp3up_logs`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `mp3up_logs` (
`IP` varchar(20) NOT NULL default '',
`id` varchar(50) NOT NULL default ''
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `mp3up_logs`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `msn`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `msn` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`email` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`),
FULLTEXT KEY `email` (`email`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `msn`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `nieuws`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `nieuws` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`image` varchar(255) NOT NULL default '',
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`bericht` text NOT NULL,
`youtube` text NOT NULL,
`door` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `nieuws`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `nieuws_reacties`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `nieuws_reacties` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`newsid` varchar(255) NOT NULL default '',
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`reactie` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `nieuws_reacties`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `notes`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `notes` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`naar` varchar(255) NOT NULL default '',
`onderwerp` varchar(255) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`gelezen` int(2) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `notes`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `online`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `online` (
`ip` varchar(15) NOT NULL default '',
`timestamp` int(11) NOT NULL default '0'
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `online`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `rate_logs`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `rate_logs` (
`IP` varchar(20) NOT NULL default '',
`id` varchar(50) NOT NULL default '',
`soort` varchar(50) NOT NULL default ''
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `rate_logs`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `reacties`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `reacties` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`reactie` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `reacties`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `reageren_artiest`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `reageren_artiest` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`categorie` varchar(50) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`naam` varchar(60) NOT NULL default '',
`email` varchar(60) NOT NULL default '',
`geslacht` char(3) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `reageren_artiest`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `spot`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `spot` (
`spot_id` int(50) NOT NULL default '0',
KEY `spot_id` (`spot_id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `spot`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_bans`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_bans` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`lid` varchar(255) NOT NULL default '',
`ip` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` varchar(255) NOT NULL default '',
`reden` text NOT NULL,
`auteur` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_bans`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_berichten`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_berichten` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(75) NOT NULL default '',
`titel` varchar(250) NOT NULL default '',
`datum` varchar(75) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
`ip` varchar(75) NOT NULL default '',
`acdatum` varchar(225) NOT NULL default '',
`bid` int(11) NOT NULL default '0',
`forum` varchar(75) NOT NULL default '',
`id2` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_berichten`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_categorien`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_categorien` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(225) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_categorien`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_forum`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_forum` (
`id` tinyint(10) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(225) NOT NULL default '',
`beschrijving` text NOT NULL,
`cid` int(10) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_forum`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_instellingen`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_instellingen` (
`soort` varchar(255) NOT NULL default '',
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`link` varchar(255) NOT NULL default '',
`beschrijving` text NOT NULL,
`taal` varchar(255) NOT NULL default 'nl',
`email` varchar(225) NOT NULL default '',
`avatar` tinyint(2) NOT NULL default '0',
`ipbeveiliging` tinyint(2) NOT NULL default '0',
`bodybeveiliging` tinyint(2) NOT NULL default '0',
`abperpagina` int(3) NOT NULL default '25',
`lperpagina` int(3) NOT NULL default '20',
`berichtstatus` int(2) NOT NULL default '1',
`footer` varchar(255) NOT NULL default 'Sitenaam Footer',
`zoek_limit` int(3) NOT NULL default '20'
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_instellingen`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_leden`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_leden` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`gebruikersnaam` varchar(200) NOT NULL default '',
`wachtwoord` varchar(225) NOT NULL default '',
`email` varchar(225) NOT NULL default '',
`avatar` varchar(225) NOT NULL default '',
`ondertitel` text NOT NULL,
`profieltekst` text NOT NULL,
`msn` varchar(255) NOT NULL default '',
`woonplaats` varchar(255) NOT NULL default '',
`website` varchar(255) NOT NULL default '',
`hobbies` text NOT NULL,
`email_verborgen` int(2) NOT NULL default '0',
`aanmelddatum` varchar(225) NOT NULL default '',
`posts` int(10) NOT NULL default '0',
`ip` varchar(225) NOT NULL default '',
`status` tinyint(3) NOT NULL default '1',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_leden`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_online`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_online` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`userid` int(11) NOT NULL default '0',
`ip` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum_start` varchar(255) NOT NULL default '',
`pagina` varchar(255) NOT NULL default '',
`referer` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_online`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_outbox`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_outbox` (
`id` bigint(20) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`ontvanger` varchar(255) NOT NULL default '',
`auteur` varchar(255) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
`datum` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_outbox`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_pb`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_pb` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(225) NOT NULL default '',
`auteur` varchar(225) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
`datum` varchar(225) NOT NULL default '',
`ontvanger` varchar(225) NOT NULL default '',
`status` tinyint(2) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_pb`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_scheldwoorden`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_scheldwoorden` (
`id` bigint(20) NOT NULL auto_increment,
`woord` varchar(255) NOT NULL default '',
`vervanging` varchar(255) NOT NULL default '',
`auteur` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_scheldwoorden`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `view_logs`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `view_logs` (
`id` varchar(20) NOT NULL default '0',
`IP` varchar(20) NOT NULL default '',
`soort` varchar(50) NOT NULL default ''
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `view_logs`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `vriendelijst`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `vriendelijst` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`user_id` varchar(20) NOT NULL default '',
`naam` varchar(255) NOT NULL default '',
`van_id` varchar(20) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `vriendelijst`
--



Zn lange sql moest ik invoeren;)
T is wel een mega script hoor een uitgebreid admin paneel
maar de plaatjes worden in een map op je server opgeslagen
maar hoe kan ik het juiste pad vinden

bijv: hiphopmusic.nl/public_html/images/ enz enz

Gr,
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 20:50:00
Quote Anchor link
Waarom maken ze in godsnaam gebruik van schrijven naar bestanden?

Je hebt er vast wel een documentatie bij gekregen als je het hebt gekocht, daar wordt vast en zeker wel aangegeven welke mappen je moet aanmaken.

Maarja, daar schiet je dus niks mee op want nu heb je nog geen antwoord. toevallig heb ik een keer hetzelfde probleem gehad toen ik files wou uploaden. Wat bij mij werkt is als ik de map handmatig aanmaak.

Voorbeeldje:

LEES DE ORANJE TEXT DOOR !

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php

# Laten we zeggen dat we een map images hebben
# Die map chmodden we even handmatig naar 0777
# Zorg er natuurlijk wel voor dat je een map images op je server hebt staan

# Hier geven we even aan hoe de map moet heten, we noemen het voor het gemak plaatjes
# Nu voer je het script even uit op je server, upload het bestand naar je server, bestand moet voor de map images komen dan
# Kijk of het succesvol is aangemaakt en CHMOD je images map terug naar 0775
# Verwijder daarna dit bestand van je server en je bent klaar.


$Map = 'plaatjes';

# Kijken of we een folder kunnen aanmaken
if(mkdir('images/'.$Map, 0775))
{

    # Folder succesvol aangemaakt
    echo 'Gelukt !';
}

else
{
    # Folder niet aangemaakt
    echo 'Kon folder niet aanmaken.';
}


?>


Hoop dat het een beetje duidelijk is, ik heb ook geen flauw idee hoe ik het op een andere manier zou kunnen doen zonder mkdir te gebruiken.

Als het goed is zal je nu geen error meer krijgen bij het uploaden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:58:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 01.02.2010 20:50:
Waarom maken ze in godsnaam gebruik van schrijven naar bestanden?

Je hebt er vast wel een documentatie bij gekregen als je het hebt gekocht, daar wordt vast en zeker wel aangegeven welke mappen je moet aanmaken.

Maarja, daar schiet je dus niks mee op want nu heb je nog geen antwoord. toevallig heb ik een keer hetzelfde probleem gehad toen ik files wou uploaden. Wat bij mij werkt is als ik de map handmatig aanmaak.

Voorbeeldje:

LEES DE ORANJE TEXT DOOR !

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php

# Laten we zeggen dat we een map images hebben
# Die map chmodden we even handmatig naar 0777
# Zorg er natuurlijk wel voor dat je een map images op je server hebt staan

# Hier geven we even aan hoe de map moet heten, we noemen het voor het gemak plaatjes
# Nu voer je het script even uit op je server, upload het bestand naar je server, bestand moet voor de map images komen dan
# Kijk of het succesvol is aangemaakt en CHMOD je images map terug naar 0775
# Verwijder daarna dit bestand van je server en je bent klaar.


$Map = 'plaatjes';

# Kijken of we een folder kunnen aanmaken
if(mkdir('images/'.$Map, 0775))
{

    # Folder succesvol aangemaakt
    echo 'Gelukt !';
}

else
{
    # Folder niet aangemaakt
    echo 'Kon folder niet aanmaken.';
}


?>


Hoop dat het een beetje duidelijk is, ik heb ook geen flauw idee hoe ik het op een andere manier zou kunnen doen zonder mkdir te gebruiken.

Als het goed is zal je nu geen error meer krijgen bij het uploaden.


Okee... verder heb ik geen readme erbij gekregen (jammer...)
Maar sorry, het enigste probleem is dat ik mijn pad niet kan vinden naar de map (die ik heb aangemaakt en de Chmod) en mijn vraag was dus waar kan ik zien wat die pad is

Met pad bedoel ik dus Bijv:

hiphopmusic.nl/public_html/images/ enz

Gr,
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 21:30:00
Quote Anchor link
Weet egt niemand hoe je dat kan vinden:( ??
Sorry voor de bump maar t is beetje met spoed
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 21:33:00
Quote Anchor link
Jurriensz schreef op 01.02.2010 21:30:
Weet egt niemand hoe je dat kan vinden:( ??
Sorry voor de bump maar t is beetje met spoed


Tja, kan je nog wel sorry zeggen maar wat schieten we daarmee op? volgende keer doe je het dan weer.

Kijk gewoon in je file wat het pad is naar je bestanden.

Verder zou je het topic nog weleens mogen doorlezen, antwoord & oplossing is allang gegeven voor je probleem.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.