Errors uitsluitend bij Chrome. Maar alles werkt wel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hans De Ridder

Hans De Ridder

13/05/2016 13:25:49
Quote Anchor link
Ik heb nu een pagina met 5 x 5 thumbs van youtube video's.
Werkt allemaal prima. Bij klikken wordt de video pas geladen.
Er komt bij Chrome alleen een herhaling van errors.
Weliswaar niet zichtbaar in beeld, uitsluitend in de console.

Failed to load resource: net::ERR_FAILED

Nu heb ik gelezen dat dit te maken zou hebben met o.a. gebruikte bestandsnamen
waar woorden in staan die gebruikt worden in "Adblock".
Dit kunnen woorden zijn als "banner" en "ad".
Als ik alles bekijk via het incognitoscherm(CTRL+SHIFT+n) zijn de meldingen er inderdaad niet.
Volgens mij gebruik ik die woorden ook nergens.
Kan ik dit gewoon zo laten, of moet ik er wat mee?
Bedankt vast voor het meedenken.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 14:30:15
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2016 13:30:57
Quote Anchor link
Wat is de relevante HTML-code die de browser uitspuugt? Plaats die hier aub in dit topic.
Gewijzigd op 13/05/2016 14:17:07 door - Ariën -
 
Randy vsf

Randy vsf

13/05/2016 14:26:52
Quote Anchor link
Hoe zien je youtube links eruit? Gebruik je embed of v als parameter in de link?
Bekijk anders eens dezelfde video's op youtube met de console open.
Gewijzigd op 13/05/2016 14:28:54 door Randy vsf
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

13/05/2016 14:32:19
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
<html>
<body>
<div id="button"><input type="button" name="answer" value="Laat het volledige overzicht zien" onclick="showDiv()" />
</div>
<div id = "a" class="youtube-player" data-id="vdufteeVZyo"></div>
<div id = "b" class="youtube-player" data-id="3nrWtNrU-lw"></div>
<div id = "c" class="youtube-player" data-id="FgkS-9HmPgY"></div>
<div id = "d" class="youtube-player" data-id="P_sy08wpj0Q"></div>
<div id = "e" class="youtube-player" data-id="zOATXRLfW2c"></div>
.
.
.
.
<div id = "u" class="youtube-player" data-id="vdufteeVZyo"></div>
<div id = "v" class="youtube-player" data-id="vdufteeVZyo"></div>
<div id = "w" class="youtube-player" data-id="vdufteeVZyo"></div>
<div id = "x" class="youtube-player" data-id="vdufteeVZyo"></div>
<div id = "y" class="youtube-player" data-id="vdufteeVZyo"></div>

<div id="youtube">
<iframe name="frame" id="frame"></iframe>
</div>

<script>

function showDiv() {
document.getElementById('youtube').style.display = "none";
document.getElementById('frame').src="";
}

var first_part_of_url='http://www.youtube.com/embed/';
last_part_of_url='?autoplay=1&amp;showinfo=0&amp;start=0&amp;rel=0&amp;autohide=0&amp;controls=1&amp;modestbranding=1&amp;vq=large&amp;wmode=window';

(function() {
    var v = document.getElementsByClassName("youtube-player");
    for (var n = 0; n < v.length; n++) {
var p = document.createElement("div");
        p.innerHTML = labnolThumb(v[n].dataset.id);
        p.onclick = labnolIframe;
        v[n].appendChild(p);
}

})();

function labnolThumb(id) {
return '<img class="youtube-thumb" src="https://img.youtube.com/vi/' + id + '/0.jpg"><div class="play-button"></div>';
}

function labnolIframe() {
document.getElementById('youtube').style.display="block";
document.getElementById('frame').src = first_part_of_url + this.parentNode.dataset.id + last_part_of_url;


}

</script>
</body>
</html>


Toevoeging op 13/05/2016 14:39:45:

www-embed-player.js:612 GET chrome-extension://enhhojjnijigcajfphajepfemndkmdlo/cast_sender.js net::ERR_FAILED
Gewijzigd op 13/05/2016 14:35:30 door Hans De Ridder
 
Randy vsf

Randy vsf

13/05/2016 14:42:48
Quote Anchor link
Hans,

Gooi de console eens open, en bekijk beide links.
youtube.com/embed/deRest

youtube.com/v/deRest
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

13/05/2016 15:08:15
Quote Anchor link
Ik heb het eerste gedeelte van de url veranderd. Een /v aan toegevoegd.
Dat geeft alleen in de console de opmerking dat het via de mime werd omgezet naar flash.
En tot mijn verbazing werkt het ook op mijn ipad (geen standaard flash).
Even kijken of ik aan de string nog meer moet veranderen.
Maar bedankt in ieder geval voor je linkjes Randy.
Promoot ik mezelf ook nog op alternatieve manier, haha
Gewijzigd op 13/05/2016 15:08:48 door Hans De Ridder
 
Randy vsf

Randy vsf

13/05/2016 15:42:06
Quote Anchor link
Geen probleem.
De bug ligt in ieder geval niet aan jou kant.
Deze bug is al bekend sinds 2014. En ondanks vele beloftes is deze nog steeds niet opgelost.

Quote:
We are working on creating a long term solution for this. As you know, this is happening because the mechanism used to check for the existence of the Cast extension triggers warnings, but we currently don't have a practical way around this. Unfortunately, at this time the workarounds would be to either install the Google Cast extension or disable network warnings (please note you may miss some warnings that could be on interest to you) so you don't see these additional logs. Restricting comments on this thread so this response is easily visible to all interested.
Gewijzigd op 13/05/2016 15:44:40 door Randy vsf
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.