ervaren allround PHP'er gezocht (financiële dienstverlening)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Mike Huisen

Mike Huisen

04/12/2019 13:50:54
Quote Anchor link
Even voorstellen, ik ben Mike en ik werk voor Erfrechtplanning als backoffice manager. Erfrechtplanning is in 2016 opgericht met als doel om zoveel mogelijk mensen invulling te laten geven aan hun (levens)testament. Wij geven lezingen door het hele land, adviseren de mensen thuis kosteloos en vrijblijvend, en als het zinvol is om testamenten op te stellen dan begeleiden we het hele traject van A tot Z.

Om dit allemaal in goede banen te leiden heb ik in PHP software gebouwd waarmee o.a. geregeld wordt:

adviestool
- Onze adviseurs kunnen bij klanten de relevante gegevens verzamelen
- De klant krijgt middels tabellen en grafieken inzicht in de werking van bepaalde technieken van een testament
- Het eindproduct is een compleet adviesrapport

CRM (klantbeheer)
- Al onze lezing-bezoekers worden geregistreerd en ontvangen een inschrijfbevestiging, herinneringen, samenvatting
- Ons callcenter krijgt dagelijks exports van mensen die gebeld willen worden voor een afspraak
- Al het klantcontact (via de backoffice, het callcenter of de adviseur) wordt centraal inzichtelijk gemaakt
- Als iemand (levens)testamenten met ons opstelt wordt hij/zij per stap in het proces op de hoogte gehouden
- Als het traject afgerond is krijgt de boekhouding de opdracht tot facturatie

management info
- Middels diverse overzichten en dashboards zijn de belangrijkste KPI's snel inzichtelijk

Inmiddels zijn we er aan toe om met de kennis van nu "ground up" een compleet nieuwe applicatie te bouwen. Met een brandschone database en een lege teksteditor echt vanuit niets iets heel moois bouwen :)

Nu kan ik dit alleen doen, maar het is veel leuker en verstandiger om dit samen met een andere PHP'er op te pakken. Gelukkig zijn de eigenaren van Erfrechtplanning dit met mij eens.

werkzaamheden
- meedenken over het plan van aanpak
- code schrijven
- testen

functie eisen
- je kunt object georiënteerd programmeren in PHP
- je hebt kennis van MySQL
- je hebt aantoonbaar ervaring met het bouwen van complexe software
- je kunt goed communiceren
- je kunt zelfstandig werken

wat hebben wij jou te bieden?
-een contract of samenwerking in ZZP verband is mogelijk
-het aantal uren, de tijdsduur van het project en de vergoeding zijn allemaal bespreekbaar
-een minimum van 16 uur per/week gedurende een periode van minimaal 3 maanden lijkt ons realistisch
-we hebben een heel leuk kantoor (met pingpong tafel!) bij Spaces in Amsterdam (Zuidas) en daar zien we je graag minimaal 2x per week

Heb je interesse? Mail me dan graag via mike (a) erfrechtplanning.nl :)
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.