Ervaren (senior) PHP'ers voor interview schoolopdracht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thom de L

Thom de L

12/11/2014 13:14:46
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Wij zijn vier studenten die commerciële economie studeren aan het Windesheim in Zwolle. Voor een schoolopdracht zijn wij op zoek naar PHP'ers (het liefst senior) die wij een aantal vragen mogen stellen over wat zij belangrijk op het gebied van recruitment.

Het gaat er ons dan voornamelijk om wat doorslaggevende factoren zijn, voor ervaren PHP'ers, om voor een bepaald recruitmentbureau te kiezen of een bepaalde vacature.

Het interview zal niet heel veel tijd in beslag nemen en kan afgenomen op verschillende manieren. Het is maar wat u zelf fijn vindt. :)

Als u iemand bent/kent die ons hiermee wil helpen, kunt u een pm sturen of een mail naar phponderzoek@gmail.com

Mvg, Thom
 
PHP hulp

PHP hulp

18/08/2022 19:30:23
 
Elmar vH

Elmar vH

12/11/2014 13:34:11
Quote Anchor link
Ik ken niet veel "senior" personen in deze categorie.

Ik heb ze wel voorbij zien komen, maar dan zie je een totaal ander niveau qua schrijven.

Wat ik mij dan af begin te vragen: waarom de voorkeur voor senior?
 
Thom de L

Thom de L

12/11/2014 13:43:27
Quote Anchor link
Hallo Elmar,

Bedankt voor je reactie! De opdracht wordt uitgevoerd voor een recruitmentbureau en zij hebben zelf aangegeven dat senior de voorkeur heeft, aangezien deze vrij "schaars" zijn en ze graag willen weten wat voor eisen zij stellen.

Wij zijn in ieder geval op zoek naar PHP'ers met wat werkervaring. Senior is een pré, maar zeker geen eis. Wij zijn ook heel benieuwd naar de mening van anderen :).

Mvg, Thom
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.