Ervaren (senior) PHP'ers voor interview schoolopdracht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Thom de L

Thom de L

12/11/2014 13:14:46
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Wij zijn vier studenten die commerciële economie studeren aan het Windesheim in Zwolle. Voor een schoolopdracht zijn wij op zoek naar PHP'ers (het liefst senior) die wij een aantal vragen mogen stellen over wat zij belangrijk op het gebied van recruitment.

Het gaat er ons dan voornamelijk om wat doorslaggevende factoren zijn, voor ervaren PHP'ers, om voor een bepaald recruitmentbureau te kiezen of een bepaalde vacature.

Het interview zal niet heel veel tijd in beslag nemen en kan afgenomen op verschillende manieren. Het is maar wat u zelf fijn vindt. :)

Als u iemand bent/kent die ons hiermee wil helpen, kunt u een pm sturen of een mail naar [email protected]

Mvg, Thom
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 14:39:56
 
E vH

E vH

12/11/2014 13:34:11
Quote Anchor link
Ik ken niet veel "senior" personen in deze categorie.

Ik heb ze wel voorbij zien komen, maar dan zie je een totaal ander niveau qua schrijven.

Wat ik mij dan af begin te vragen: waarom de voorkeur voor senior?
 
Thom de L

Thom de L

12/11/2014 13:43:27
Quote Anchor link
Hallo Elmar,

Bedankt voor je reactie! De opdracht wordt uitgevoerd voor een recruitmentbureau en zij hebben zelf aangegeven dat senior de voorkeur heeft, aangezien deze vrij "schaars" zijn en ze graag willen weten wat voor eisen zij stellen.

Wij zijn in ieder geval op zoek naar PHP'ers met wat werkervaring. Senior is een pré, maar zeker geen eis. Wij zijn ook heel benieuwd naar de mening van anderen :).

Mvg, Thom
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.