e_strict of e_all?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Afra ca

Afra ca

23/04/2009 19:14:00
Quote Anchor link
Gegroet zijt u allen,

Zie vaak de opmerking dat boven elk script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);
?>


moet staan. Echter, vanaf php 5 is ook E_STRICT beschikbaar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_STRICT);
ini_set("display_errors", 1);
?>


Quote:
Enabling E_STRICT during development has some benefits. STRICT messages will help you to use the latest and greatest suggested method of coding, for example warn you about using deprecated functions.


Ben ik nou zo gek, of is het veel logischer STRICT te gebruiken?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:30:01
 
Jelmer -

Jelmer -

23/04/2009 19:24:00
Quote Anchor link
E_ALL is een combinatie van vanalles, E_STRICT is slechts 1 modus. Als je alleen E_STRICT invult krijg je geen notices e.d. meer te zien, dus je moet ze even combineren:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.