EUH...wat is hier fout aan?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Grean

Grean

18/02/2006 15:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
switch ($HTTP_GET_VARS[id]) {
//Default - case
default:
include "index.php";
break;


case
'about':
include 'about.php';
break;

//Downloads - case
case 'downloads':
include 'downloads.php';
break;
}

?>


Ik zet deze script in een pagina genaamd id.php en include id.php in mijn index.php maar index.php?id=about werkt dan niet... hoe komt dat? wat is hier fout aan?
Gewijzigd op 18/02/2006 15:33:00 door Grean
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:27:33
 
Niels Beckers

Niels Beckers

18/02/2006 15:39:00
Quote Anchor link
maak van $HTTP_GET_VARS[id] eens
$_GET['id']
http_get_vars is verouderd
 

18/02/2006 15:55:00
Quote Anchor link
En volgens mij moet default als laatste,

en zet gewoon error_reporting(E_ALL); bovenaan je script :)
 
Grean

Grean

18/02/2006 16:33:00
Quote Anchor link
mmh..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
error_reporting(E_ALL);
switch ($_GET['id'] ) {
//Fonts - case
case 'about':
include 'about.php';
break;

//Scripts - case
case 'downloads':
include 'downloads.php';
break;
}

//Default - case
default 'home':
include "index.php";
break;
?>


Zowiets dus... hij geeft parse error op line 15 dus bij default 'home':
wat is daar fout aan?
PS: is er nog zn script hier op deze site? misschien is die beter en deze tsja..verpiept
 
Grean

Grean

18/02/2006 16:33:00
Quote Anchor link
Grean:
mmh..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
error_reporting(E_ALL);
switch ($_GET['id'] ) {

case
'about':
include 'about.php';
break;

//Scripts - case
case 'downloads':
include 'downloads.php';
break;
}

//Default - case
default 'home':
include "index.php";
break;
?>


Zowiets dus... hij geeft parse error op line 15 dus bij default 'home':
wat is daar fout aan?
PS: is er nog zn script hier op deze site? misschien is die beter en deze tsja..verpiept
 
Niels Beckers

Niels Beckers

18/02/2006 16:47:00
Quote Anchor link
je moet je haakje acter alles doen dus zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
error_reporting(E_ALL);
switch ($_GET['id'] ) {

case
'about':
include 'about.php';
break;

//Scripts - case
case 'downloads':
include 'downloads.php';
break;

//Default - case
default 'home':
include "index.php";
break;
}

?>
Gewijzigd op 18/02/2006 16:48:00 door Niels Beckers
 

18/02/2006 16:50:00
Quote Anchor link
@niels
Je bedoelt accolades, haakjes zijn dit: ( )

[faq]1[/faq]
 
Grean

Grean

18/02/2006 16:51:00
Quote Anchor link
Oke bedankt! het is gelukt ;)
 
Niels Beckers

Niels Beckers

18/02/2006 16:52:00
Quote Anchor link
Webmakerij
ja ikwas bezig met een script en daar was ik een haakje ) vergeten daarmee :)
bedankt om me er attent op te maken.
 

18/02/2006 18:32:00
Quote Anchor link
default 'home' ???
Hoort dat niet gewoon default: te zijn?
 
- SanThe -

- SanThe -

18/02/2006 19:09:00
Quote Anchor link
Sebastiaan:
default 'home' ???
Hoort dat niet gewoon default: te zijn?


Ja.
 
Grean

Grean

18/02/2006 20:14:00
Quote Anchor link
Jaah klopt :P foutje van mij!!
thx!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/02/2006 20:23:00
Quote Anchor link
En volgende keer graag een duidelijke, beschrijvende titel, dus niet:

- help!
- lukt niet!
- fout in script!
- wat is hier fout aan!

enz ;-)
 
Grean

Grean

18/02/2006 22:45:00
Quote Anchor link
ow oke.. sorry :P ben een n00b .... mmh zal de faq es door pluizen!! thx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.