Even een sessie vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Baarr

Baarr

06/01/2007 17:54:00
Quote Anchor link
Je kunt in PHP de sessie lifetime instellen, ini_set('session.gc_maxlifetime', '3600');

Maar wat me nou nog nooit helemaal duidelijk is geweest aan de lifetime van sessies is het volgende:
Stel , ik heb een site, daar word elke minuut voor 3 uur lang eenzelfde formulier gepost. Ik zet diverse waardes van dat formulier in de sessie. Verloopt deze sessie dan ooit ? Of blijft deze echt (zonder problemen) actief ?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:47:42
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/01/2007 18:03:00
Quote Anchor link
Die max lifetime staat voor het aantal minuten dat de sessie geldig blijft als je niets doet. Anders blijft de sessie gewoon bestaan.

Kijk maar naar PHPhulp. Daar zit ik nu al een dik jaar achter elkaar op ;-)
 
Baarr

Baarr

06/01/2007 18:07:00
Quote Anchor link
Dat dacht ik al wel, maar ik wilde het toch even checken ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.