Executie tijd in php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Davy Jansen

Davy Jansen

22/09/2008 13:13:00
Quote Anchor link
Mijn script heeft per uitvoer ongeveer 1,5 minuut nodig. Nu staat standaard op (bijna) elke host, de executie tijd op 60 seconden.

Daarom heb ik de volgende instellingen gewijzigd:
- Safe mode: Uit
- Htaccess: php_value max_execution_time 90
- In het script: set_time_limit(90);

Maar nog stopt het script met uitvoeren na 60 seconden?

phpinfo:
- safe_mode Off Off
- max_execution_time 90 60

Dus die staan goed.
Hoe kan ik de waarde van set_time_limit terugvinden in phpinfo, want die kwam ik niet tegen?

(p.s. ook met error_reporting(E_ALL), komen geen melding m.b.t. foute waardes ofzo? Dus dit is ook goed.)

Iemand een idee, hoe dit op te lossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:20:19
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

22/09/2008 13:14:00
Quote Anchor link
Waarom kijk je niet of je je script kunt optimaliseren? anderhalve minuut is lang!
 
- SanThe -

- SanThe -

22/09/2008 13:21:00
Quote Anchor link
Chupskie schreef op 22.09.2008 13:13:
phpinfo:
- safe_mode Off Off
- max_execution_time 90 60

De 'Master' value staat nog steeds op 60 sec.
 
Davy Jansen

Davy Jansen

22/09/2008 13:22:00
Quote Anchor link
Klopt, maar dit is al zo goed als maximaal gedaan.
(Het probleem zit hem in dat er waardes, van een andere site worden afgeplukt (legaal), en in het database worden toegevoegd en/of geupdate).

Enig idee, waar het aan zou kunnen liggen?

edit @SanThe:

Klopt,maar de 1ste waarde overruled de standaard (2de) waarde van de server. Dus daar zou het niet aan kunnen liggen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Davy Jansen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.