Exporteren (downloaden) van een database-extract

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

George van Baasbank

George van Baasbank

21/05/2014 16:59:20
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb uit mijn database een extract gemaakt volgens csv-indeling. Naar mijn mening is dat goed gelukt.
Waar ik nu nog mee zit: Hoe krijg ik dit bestand geëxporteerd/gedownload naar mijn lokale, harde schijf?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
session_start();
 
error_reporting(0);

require_once "include/pod_config.inc.php";
include "include/systeem.inc.php";
include "functies/functiebieb.inc.php";
include "include/connectie.inc.php";
$sql = "SELECT voornaam, tussenvoeg, achternaam, email FROM pod__fans WHERE nieuwsbrief = 1";
$cResultBrief = mysqli_query($verbinding,$sql);

// Maak bestaande file leeg
file_put_contents("test.csv","");

// Schrijf csv-file
while($rowBrief = mysqli_fetch_array($cResultBrief)) {
    $cMail = '"' . $rowBrief['voornaam'] . '",' .'"' . $rowBrief['tussenvoeg'] . '",' . '"' . $rowBrief['achternaam'] . '",' . '"'.$rowBrief['email'] . '"' . "\n";
    file_put_contents("test.csv",$cMail,FILE_APPEND);
}


mysqli_close($verbinding);
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:31:24
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/05/2014 17:22:32
 
George van Baasbank

George van Baasbank

21/05/2014 18:09:33
Quote Anchor link
@Aar,

Bedankt. Het werkt !!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.