externe database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stijn

stijn

01/05/2007 19:52:00
Quote Anchor link
Is het mogelijk om naar een externe database te komen, dus een andere server?
En dan gewoon via een php page. en zoja hoe dan? Gewoon domein/ip bij de host?

Alvast bedankt,
stijn.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 02:40:03
 
Steff   an

Steff an

01/05/2007 19:54:00
Quote Anchor link
mysql_connect('gebruikersnaam','wachtwoord','externeserver');

Dus je kan daar(bij 'externeserver') een ip of url invoegen. Je moet echter wél de rechten hebben voor externe toegang.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steff an
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

01/05/2007 19:59:00
Quote Anchor link
@Steffan, je bedoelt neem ik aan
mysql_connect('externeserver','gebruikersnaam','wachtwoord');?
 
Stijn

stijn

01/05/2007 20:28:00
Quote Anchor link
okee, bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.