externe pagina laten tonen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »
ScrapZz nl

ScrapZz nl

22/01/2012 12:52:28
Quote Anchor link
Hey,

Ik wil leden van me site downloads laten tonen op hun site maar zodra de code op een andere site plaats dan me eigen geeft hij niks weer hoe komt dit?:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<script type="text/javascript" src="http://scrapzz.nl/js/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" >
$(document).ready(function(){
    //welke categorie wil je gebruiken?
    var id = "1";
    //Aantal die je wilt tonen:
    var aantal = "8";
    //hoe wil je de datum laten zien? (php date stamp!)
    var datum = "d-m-y";
    //wat is je website link (voor stats bij te houden)
    var site = "lol.nl";
    //waar moeten de links naar toe gaan (_blank nieuwe venster)
    var target = "_blank";
    //De div id (alleen ids!)
    var div = "div";
    //hier niks aan doen
    $.ajax({
        type: "GET",
        url: "http://scrapzz.nl/ajax/extern/hackcat.php?id=" + id + "&site=" + site + "&target=" + target + "&datum=" + datum + "&aantal=" + aantal,
        success: function(data) {
            if(data){
                $("#" + div).html(data);     
            }else{
                alert('de data kon niet worden opgehaalt!');
            }
        }
    });
});
</script>
<div id="div"></div>


al de pagina's werken!
Gewijzigd op 22/01/2012 13:19:14 door ScrapZz nl
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:55:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/01/2012 12:55:53
Quote Anchor link
bestaat de jquery lib wel?
bestaat de url wel die je oproept?
wordt het success-event geladen?
bestaat die div wel?

kwestie van even debuggen.
Gewijzigd op 22/01/2012 12:58:47 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

22/01/2012 13:04:14
Quote Anchor link
- Aar - op 22/01/2012 12:55:53:
bestaat de jquery lib wel?
bestaat de url wel die je oproept?
wordt het success-event geladen?
bestaat die div wel?

kwestie van even debuggen.


Zeg net alles bestaat!
en op me eigen site doet hij het wel ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/01/2012 13:08:59
Quote Anchor link
Laat het op de andere site eens zien?
Blijkbaar mist er toch duidelijk *iets*.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

22/01/2012 13:18:37
Quote Anchor link
- Aar - op 22/01/2012 13:08:59:
Laat het op de andere site eens zien?
Blijkbaar mist er toch duidelijk *iets*.


Heb even een test acountje gemaakt op jouwpagina:
http://hack.jouwpagina.eu/

en
http://dutchbrotherhood.nl/test.php
Gewijzigd op 22/01/2012 13:30:28 door ScrapZz nl
 
Jurgen B

Jurgen B

22/01/2012 13:22:02
Quote Anchor link
XMLHttpRequest cannot load http://scrapzz.nl/ajax/extern/hackcat.php?id=1&site=dhz&target=_blank&datum=d-m-y&aantal=8. Origin http://hack.jouwpagina.eu is not allowed by Access-Control-Allow-Origin.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

22/01/2012 13:25:58
Quote Anchor link
Jurgen B op 22/01/2012 13:22:02:
XMLHttpRequest cannot load http://scrapzz.nl/ajax/extern/hackcat.php?id=1&site=dhz&target=_blank&datum=d-m-y&aantal=8. Origin http://hack.jouwpagina.eu is not allowed by Access-Control-Allow-Origin.


en dat betekent?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/01/2012 13:32:12
Quote Anchor link
Vertaal maar: Not allowed = Geen toegang!
Niet zo moeilijk. Google Translate kan je er zeker bij helpen, als je de Engelse taal niet echt machtig bent.

Meer informatie:
lees hier

Het komt er op neer dat xmlHttpRequest alleen werken op je eigen domein.

Toevoeging op 22/01/2012 13:36:35:

Jurgen B op 22/01/2012 13:22:02:
XMLHttpRequest cannot load http://scrapzz.nl/ajax/extern/hackcat.php?id=1&site=dhz&target=_blank&datum=d-m-y&aantal=8. Origin http://hack.jouwpagina.eu is not allowed by Access-Control-Allow-Origin.

Waar haal je die error vandaan?
Gewijzigd op 22/01/2012 13:39:18 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

22/01/2012 13:59:13
Quote Anchor link
Okay maar hoe krijg ik het dan wel voor elkaar?

eerste gedeelte snap ik ook wel ;)
maar de rest: "Access-Control-Allow-Origin."
Gewijzigd op 22/01/2012 14:00:11 door ScrapZz nl
 
Jurgen B

Jurgen B

22/01/2012 14:17:39
Quote Anchor link
- Aar - op 22/01/2012 13:32:12:
Vertaal maar: Not allowed = Geen toegang!
Niet zo moeilijk. Google Translate kan je er zeker bij helpen, als je de Engelse taal niet echt machtig bent.

Meer informatie:
lees hier

Het komt er op neer dat xmlHttpRequest alleen werken op je eigen domein.

Toevoeging op 22/01/2012 13:36:35:

Jurgen B op 22/01/2012 13:22:02:
XMLHttpRequest cannot load http://scrapzz.nl/ajax/extern/hackcat.php?id=1&site=dhz&target=_blank&datum=d-m-y&aantal=8. Origin http://hack.jouwpagina.eu is not allowed by Access-Control-Allow-Origin.

Waar haal je die error vandaan?


Chrome console error. FireBug in Firefox geeft hem eveneens aan in console.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/01/2012 14:24:50
Quote Anchor link
Darkwell - op 22/01/2012 13:59:13:
Okay maar hoe krijg ik het dan wel voor elkaar?

eerste gedeelte snap ik ook wel ;)
maar de rest: "Access-Control-Allow-Origin."


Quote:
Het komt er op neer dat xmlHttpRequest alleen werken op je eigen domein.

Je moet dus afstappen van xmlHttpRequests en
document.write(); gebruiken om je content mee op te bouwen.

Toevoeging op 22/01/2012 14:28:46:

Jurgen B op 22/01/2012 14:17:39:
Chrome console error. FireBug in Firefox geeft hem eveneens aan in console.

Ik zie de foutmelding niet in de console?
Gewijzigd op 22/01/2012 14:33:40 door - Ariën -
 
Erwin H

Erwin H

22/01/2012 14:33:55
Quote Anchor link
- Aar - op 22/01/2012 14:24:50:
Het komt er op neer dat xmlHttpRequest alleen werken op je eigen domein.

Ja.... en nee. Er is inmiddels wel wat werk verzet om ook cross-domain calls te kunnen maken. Vierde link op de Google search pagina die Aar eerder stuurde:
http://www.nczonline.net/blog/2010/05/25/cross-domain-ajax-with-cross-origin-resource-sharing/

Zelf heb ik er (nog) geen ervaring mee, maar het zou dus wel mogelijk moeten zijn, met wat werk.
 
Jurgen B

Jurgen B

22/01/2012 14:50:41
Quote Anchor link
- Aar - op 22/01/2012 14:24:50:
Jurgen B op 22/01/2012 14:17:39:
Chrome console error. FireBug in Firefox geeft hem eveneens aan in console.

Ik zie de foutmelding niet in de console?


Vreemd, Chrome's Javascript console laat hem meteen zien, in Firefox zie ik hem alleen via FireBug, niet via de eigen console.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/01/2012 15:28:44
Quote Anchor link
Waar zie je die melding in Firebug?
 
Jurgen B

Jurgen B

22/01/2012 15:32:26
Quote Anchor link
- Aar - op 22/01/2012 15:28:44:
Waar zie je die melding in Firebug?


Firebug -> Console -> Alles
GET http://scrapzz.nl/ajax/extern/hackcat.php?id=1&site=dhz&target=_blank&datum=d-m-y&aantal=8 200 OK 82ms jquery.js (regel 8102)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/01/2012 15:42:31
Quote Anchor link
Ik zie alleen die 200 header met get zoals je laat zien. Behalve die 'not-allowed' error.
 
Jurgen B

Jurgen B

22/01/2012 16:00:01
Quote Anchor link
Sorry het not-allowed deel is inderdaad alleen te zien in de console van Chrome, my bad!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.