eXtplorer naar remote FTP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mui ter

Mui ter

16/05/2011 20:17:42
Quote Anchor link
Heeft iemand ervaring met eXtplorer naar een remote FTP of kan iemand een script aanbevelen?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:29:38
 
Ruben php

ruben php

18/05/2011 10:17:37
Quote Anchor link
Het script hiervoor is rechtstreeks te downloaden van de sourceF site van Extplorer.
Zit gewoon in het pakket, ik neem aan dat je dit al wist? dus wat is je vraag precies?

Wil je de php classes die gebruikt wordt hierin of de methodes of iet anders...?
 
Mui ter

Mui ter

18/05/2011 10:34:17
Quote Anchor link
Dat werkt bij mij alleen naar de local server.
 
Ruben php

ruben php

18/05/2011 10:47:59
Quote Anchor link
Heeft je hosting provider extern niet delen geblokkeerd? mail ze even. of check phpinfo(); bij mij werkt het namelijk prima.
Staat je config file zo ingesteld dat ftp connecties mogelijk zijn?
Werk je extern niet met andere poort, niet alle ftp servers zitten tegenwoordig op 21. Dikke kans dat hosters voor de security een andere poort kiezen.
Gewijzigd op 18/05/2011 11:15:05 door ruben php
 
Mui ter

Mui ter

28/05/2011 10:55:50
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.