Extra data tonen in foreach multisort array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

Ervaren senior C# developer in Arnhem gezocht

Organisatie Voor een van mijn businesspartners uit de omgeving van Arnhem ben ik op zoek naar een ervaren senior C# ASP.NET developer. Deze organisatie maakt complexe software producten voor bepaalde bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan beslisregelsystemen, klachtenmanagementsystemen, digitale formulieren of een combinatie hiervan in één portaal. De software wordt specifiek op elke klant zijn wens aangepast. Bij de klanten moet je denken aan enerzijds provincies, gemeenten en overheidsinstanties en anderzijds aan banken, hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Binnen het bedrijf, van circa zestig man groot, heerst een informele sfeer. Collegialiteit staat er hoog in het vaandel, wat je terugziet in de wekelijkse vrijdagmiddagborrel

Bekijk vacature »

Harold asdasdasdasdasdas

Harold asdasdasdasdasdas

11/09/2019 10:54:44
Quote Anchor link
Goedemorgen,

Ik ben nog nieuw hier, ging iets niet lekker bij het aanmaken van het account dus let niet op de achternaam :(

Ik had al eerder ergens voor hulp gezocht maar ik kom er niet uit. Ik heb de volgende code: Zie hastebin link:
https://hastebin.com/kuyacuhuhe.xml

De data die ik nu heb verzameld wordt op deze manier getoond:

1 - Naam 1
0.784
2 - Naam 2
0.423
3 - Naam 3
0.343

Werkt allemaal prima maar nu is er nog meer data bij gekomen die ik moet verwerken en op de juiste manier moet tonen maar ik kom er niet aan uit.

Dit stukje code is de nieuwe data:
$shortcode = do_shortcode("[rwp_users_rating_stars id='0' post=\"$page\"]");

Dit is een shortcode en de $page; variable is de pagina ID zodat de juiste data getoond wordt.

Hoe krijg ik deze data op een goede manier in mijn 2e foreach loop zodat het resultaat er als volgt uit ziet:

1 - Naam 1
0.784 -> Datashort code 1
2 - Naam 2
0.423 -> Datashort code 2
3 - Naam 3
0.343 -> Datashort code 3

Normaliter kom ik er wel uit maar ik ben nog helemaal nieuw om op deze manier array's uit te lezen en te sorteren dus ben het spoor even bijster hoe ik dit op een goede manier kan doen.

Alle hulp is welkom:)
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.